- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.821
olumunekankayizsmilehoşgeldin canım. iyidir şimdilik kontrol gününü bekliyoruzzemuszemussen nasılsın
Hadi canım bak şimdi şaşırdım iştedreamer35 cnm ya burdaki doktorumda Türk üstelik onca parayı alıyor ama konusmuyor :)) üstelik burdaki doktorlar daha para göz oldukları ıcın 2 haftada bir kontrole cegırıyorlar her seferinde de 35 euro yaklaşık 70 lirayı ceplerine indiriyorlar ama napalım yeterki bebişkolarımız iyi olsunda gerisi hikaye....bu arada ense klınlığımız 0.87 çok iyi normal dedi dr inşallah öyledir....
Merhaba nisa86 iyiyim sağol sen nasılsın?
Kızlar ben bugün bebişimden önce kendime alışveriş yaptım :) Doğumda giymek üzere gecelik ve pijama takımı aldım :) ay yıldız indirime girmişti burada böyle şeyler bulmak zor oluyor hazır denk gelmişken alıyım dedim. Babanne ve ananne bebiş için çalışsın dursun bende kendime :)))
slm cnım nasılsın nasıl gidiyor tahlillerini yaptırdın mıben geçmişi okuyadım
Hadi canım bak şimdi şaşırdım işteneyse sonuç güzelmiş ya ona bak sen.tahlillerde iyi gelir inşallah için rahatlar :)
Sağol arkadaşım amiiin...
selam dreamer35, dscopur, esrayagmur, fguney, leegorkemm, skorpion74 nasılsınız kızlar işler çok youn fırsat bulamadım bir haftadır girmeye okuyamadım ama güzel haberleri olan arkadaşları tebrik ediyorum
Merhaba nisa86 iyiyim sağol sen nasılsın?
Kızlar ben bugün bebişimden önce kendime alışveriş yaptım :) Doğumda giymek üzere gecelik ve pijama takımı aldım :) ay yıldız indirime girmişti burada böyle şeyler bulmak zor oluyor hazır denk gelmişken alıyım dedim. Babanne ve ananne bebiş için çalışsın dursun bende kendime :)))
kızlar ben doktordsan geldim ama çıkıcam şimdi eşim bekliyo.
bebeğimiz çok sağlıklıymış.maşallah kıpır kıpırdı.
veee cinsiyetimiz belli olduuuu.oğluşumuz oluyomuş gamyoncuiremsu
%90 dedi doktorumuz pipisini bile gösterdi :)
yarın görüşürüz kızlar çıkmak zorundayım.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.
kızlarrrr bebegim çook saglıklıymış masallah hiiçç bi problem görünmüyo bugün 2li test sonucumuzu aldık
slm arkadaşım...nasıl gidiyo hamişlik..bizim sıpa korkuttu bizi biraz ama çok şükür şuan iyiyiz
slm cnım nasılsın nasıl gidiyor tahlillerini yaptırdın mıben geçmişi okuyadım
gözün aydın canım demek cinsiyette beli oldugamyoncuiremsukızlar ben doktordsan geldim ama çıkıcam şimdi eşim bekliyo.
kızlarrrr bebegim çook saglıklıymış masallah hiiçç bi problem görünmüyo bugün 2li test sonucumuzu aldık
slm canım ayy geç gördüm esracım geçmişoldun ne oldu ya geçmişi okumaya fırsatım olmadı dikkat et kendine bitanemopuyorumnanaktan bazen senle karşılaşacakmışız gibi geliyor
rahim kasıldığı için kanan geldi...çok şükür riskli değil...stres işte..cnm..karşılaşalım valla..hatta yakın olsak keşkede beni sizin gibi anlıyan bi ardaşım olsa...karşılıkla süt içer bebişlerden konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?