2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım. iyidir şimdilik kontrol gününü bekliyoruzzemuszemussen nasılsın
olumunekankayizsmile
bende iyiyim canım yarın gidicez doktora bizde inş. günler tez zamanda geçer sanada canm cinsiyet önemli değil ama sürekli aklımda belli olsa çok güzel bir tulum beğendim kadife onu almak istyomohaoldumsmile

Hadi canım bak şimdi şaşırdım işte neyse sonuç güzelmiş ya ona bak sen.tahlillerde iyi gelir inşallah için rahatlar :)
Sağol arkadaşım amiiin...

iyiyim canım ne güzel alışveriş yapmışsın bu arada emzirmek için kolay olan lohusa geceliğimi aldın onlar nasıl diye bende araştıracaktımolumunekankayizsmile bu arada nerden aldın ttatlım bende bakayım

Hadi canım bak şimdi şaşırdım işte neyse sonuç güzelmiş ya ona bak sen.tahlillerde iyi gelir inşallah için rahatlar :)

Sağol arkadaşım amiiin...

teşekkürler cnm evet çok şükür sonuç iyi inşallah hepimizin böyle iyi bir şekilde devam eder hamileliğimiz ve zamanı gelince miniklerimizisağlıklı sıhatli kucağımıza alırız hayırlısıyla.Bu arada biraz önce yazmayı unutmuşum cinsiyetini sordum tam emin olunca söylemeyi tercih ediyorum 2 hafta sonra gel ozmn net bir şekilde belli olmuş olur söylerim dedi:))

selam dreamer35, dscopur, esrayagmur, fguney, leegorkemm, skorpion74 nasılsınız kızlar işler çok youn fırsat bulamadım bir haftadır girmeye okuyamadım ama güzel haberleri olan arkadaşları tebrik ediyorum

slm arkadaşım...nasıl gidiyo hamişlik..bizim sıpa korkuttu bizi biraz ama çok şükür şuan iyiyiz

oh canım iyi yapmsıısn iyi gümnlerder sağlıkla kucagında meleğinle giy inşallah

kızlar ben doktordsan geldim ama çıkıcam şimdi eşim bekliyo.
bebeğimiz çok sağlıklıymış.maşallah kıpır kıpırdı.
veee cinsiyetimiz belli olduuuu.oğluşumuz oluyomuş gamyoncuiremsu
%90 dedi doktorumuz pipisini bile gösterdi :)
yarın görüşürüz kızlar çıkmak zorundayım.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Aysucum çok sevindim maşşallah oğluşuna

Ne güzel cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başladı
benim doktor kontrolüm 14 ekimde 12+3 te gidicem inşallah öğrenebiliriz :)
tabi öncelik sağlıklı olduğunu öğrenmek

Son düzenleme:

canımmm hadi gözün aydınnn çok sevindim artık belli oluyor cinsiyetlerr tosun paşa demek pipisinide gösterdi çok güzelll:)))alkisalkisalkis

masallahhh sag salim kucagına al inşallahhhh

canım benimm çok ama çok sevindim hayırlı olsun bitanem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin olumunekankayizsmile hep kızdan sonra erkek nihayet duyduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktank

slm arkadaşım...nasıl gidiyo hamişlik..bizim sıpa korkuttu bizi biraz ama çok şükür şuan iyiyiz

slm canım ayy geç gördüm esracım geçmişoldun ne oldu ya geçmişi okumaya fırsatım olmadı dikkat et kendine bitanemopuyorumnanaktan bazen senle karşılaşacakmışız gibi geliyor

canım hayrılı olsun hatırladıgım kadarıyla sende çin takvimide rusa takvimide erkek diyordu haidi bakalım bende sıra bugun gidebilseydik bizde öğrenirdik hayırlı olsun canım oğluşun

slm cnım nasılsın nasıl gidiyor tahlillerini yaptırdın mıben geçmişi okuyadım

sağol canım iyiyim...
araştırma hastanesinde 2 li testi yaptırdım ama şimdilik başka testte gerek görmediler...
kan sayımı, hormon,idrar vs. bu testler 7 haftalıkken yapılmıştı ama ben tekrarı gerekir diye düşünüyordum...
bakalım eğer gerekirse birde başka yerde denerim...

gözün aydın canım demek cinsiyette beli oldugamyoncuiremsu

kızlarrrr bebegim çook saglıklıymış masallah hiiçç bi problem görünmüyo bugün 2li test sonucumuzu aldık

çok şükür canım gözün aydın...

bir aksilik çıkmazsa yarın da ben sonucumu alacağım...
inş benim ve bürtün arkadaşların da güzel çıkar...

Son düzenleme:
kızlarrrr bebegim çook saglıklıymış masallah hiiçç bi problem görünmüyo bugün 2li test sonucumuzu aldık

ay maşallah kuzularımıza sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
arkadaşlar birde bim karnımda belli belirsiz ama ısıkta net sekilde aşağıdan yukarı doğru hamilelik çizgisi belirmeye başladı ama cok net değil önce pantalon izi sandım ama üzerinden saatler geçti hayır değl baya baya hamilelik çizgisi
doktornevra.com da da okumuştum 12. haftadan itibaren oluşabilirmiş cok mutlyuum bebeğimi hissedemiyorum daha cok minik oldugundan ama çizgim olusmaya başladı

slm canım ayy geç gördüm esracım geçmişoldun ne oldu ya geçmişi okumaya fırsatım olmadı dikkat et kendine bitanemopuyorumnanaktan bazen senle karşılaşacakmışız gibi geliyor

rahim kasıldığı için kanan geldi...çok şükür riskli değil...stres işte..cnm..karşılaşalım valla..hatta yakın olsak keşkede beni sizin gibi anlıyan bi ardaşım olsa...karşılıkla süt içer bebişlerden konuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…