2011 Nisan Anneleri

ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM

demir ilacını almaya başladıgımdan beri yaklasık 15 gundur kaşıntım var önce önemsemedim ama 1 haftadır yogunlaştı gögüs sırt ve cenem boynum hafif kabarıyor hemen sönüyor ama kasıntı ara ara var bugun ve dun iyice azıttı birkaç neden buldum biri nagişe ait

1. her gun yediğim yumurta olabilir yarın ara vericem 3 aydur non stop her sabah yumurta yiyorum
2. demir ilacından olabilir içinde döküntü yapabilir diye yazıyordu
3. bazı kişlilerde hormonel değişiklikten hamilelikte kasıntı el ve ayakta yanma vs oalbiliyormus hamilelik alerjisi deniyor tümüne

başınıza böyle birşey geldi mi dr a da gidemedik ya kalakaldım böylece

merhabalar herkese..

bugün ikili test sonuclarımızı aldım ve doktora da gösterdim. gayet iiymiş çok şükür. nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. bu arada arkadaslar zara dada hamileler için birkaç birşey var ben ordan kendime iki tane pantalon oldum sizinde aklınızda bulunsun dedim. kendinize iyi bakın görüşürüz...:)

Gecmis olsun canim,Allah korumus, umarim bir daha tekrarlanmaz. Hani birsey olmasa bile, bebege bir sey oldu dusuncesi insani mahvediyor.

Gecmis olsun canim,Allah korumus, umarim bir daha tekrarlanmaz. Hani birsey olmasa bile, bebege bir sey oldu dusuncesi insani mahvediyor.
kesinlikle cnm...kabus gibi..bir geceydi hele kocam..rabbim yaşatmasın kimseye ya..kızlarne olur dinlenin bol bol...şansınız varsa..
aman canım bundan sonra dikkatli ol nolur

cnm benim valla hep yatıyorum..namazımı bile 2 gün bıraktım..olmadı oturarak kılcam...sonra yatıcam...DUA EDİYORUM SİZE BOL BOL İNŞ...

CNM ZARADAN HAMİŞ KIYAFETLERİ ALMAMDA..O BEBİŞ ELBİSELERİ VARYA...HELE HELE AYLIK BEBİŞLERE BİLE NE ETEKLER PANTOLON AYAKKABILAR EŞSİZ..AMA ONLARA DADANIRIM İNŞ...Bİ BEBİŞİM DOĞSUN...RENGA RENK..bayanssulusmile

geçmiş olsun canım...
ne yazık benim bir fikrim yok...

gözün aydın canım....
çok şükür hep güzel haberler geliyor...

esracım namazı oturarak kılabilirsin...
ben uzun bir zamn oturarak kıldım...
o çok kanamalı günlerde secdeye bile gidip kendimi zorlamadım ...
sadece hafif eğilmelerle secde yaptım....
hastalar ve bir engeli olanlar için namaz da her zaman kolaylık vardır....

Kizlar benim bir sorum olacak.
Neredeyse 3 ayi dolduracagim, bu zamana kadar mide sorunlarim olmadi. Cok acikip ikide bir atistirmak disinda. Ama su son iki haftadir, felaket midem bulaniyor. Kusma olayi kesinlikle yok. Ayrica agzimda öyle garip ,nahos bir tat var ki ne yapsam gitmiyor. Topicte bulanti sorunu olan arkadaslar yavas yavas bu sorunu asarken, ben de yeni ortaya cikmasi sizce normal mi? Boyle bir sorunu olan var mi aranizda?

Son düzenleme:

kesinlikle cnm...engel hiç yok..olmadı hiçmi kalkamıcam teyemmüm yaparım kılarım..boşlukta hissediyorum kendimi valla...

pinguin cnm tek seni alıntı yapamadım ama bendede hiç bulantı olmadı...ama bu aralar resmen midem yanıyo hatta acıyo...ve son zamanda iki kere feci kustum bunun içinde safrada dahil...özellikle erken kalktığım zaman ne yemek isteğim oluyo nede halim...allah çalışanlara kolaylık versin valla...tedirgin olma normal cnm

günaydın benim de geceleri ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sanki elini koysan ısıtırsın demek hormonel değişiklikten oluyormuş bu gibi yerler arıyorum uyuyamıyordum ben demir hapı almıyorum pekmez meyve falan yemek daha iyi diye düşünüyorum elevitin içinde demir de var
ama ben hiç yumurta yiyemedim ilk çocuğumda tiksinmiştim yanına bile sokulamam adına bile gelemem hemen çıkarırım.
yüzümde sivilceler oluştu ama yer yer pek olmazdı bende
hiç krem sürmüyorum ben zararlı diye sizler kullanıyormusun krem arkadaşlar?olumunekankayizsmile

Canım bende yumurta yiyemiyorum bişey olurmu acaba?Kremlerimide kullanıyorum güneş koruyucu ve gece kremimi bi zararı varmıki:uhm:

Canım bende yumurta yiyemiyorum bişey olurmu acaba?Kremlerimide kullanıyorum güneş koruyucu ve gece kremimi bi zararı varmıki:uhm:

bence doktoruna sor belki olabilir prospektürünü bak bakalım ne diyor.
krem hamileliğe karar verdiğimizden beri hiç kullanmıyorum bir zararı olur belki diye saçlarım havuzdan mahvolmuştu rengi iğrenç ama boyatmıyacağım kesimide hatalıydı öyle kalacak artık ama farkettiğim bişey var çok hızlı uzuyor saçlarım.
yumurtanın adına bile katlanamıyorum napalım artık
sütte içemiyorum çokda severdim sütü ama inşallah başlarım
:kedi::1hug:

aysucum çok sevindim canımopuyorumnanaktanpaşa oğluş geliyo desenekaydirigubbakcemile3maşallah hepimizin bebişleri hareketlidarısı başımıza inş.oğluşa ii bak annesia.s.

haşlanmış yumurta yemek zorunda değilsiniz amaç yumurtalı besinlerde tüketmek olabilir, hiç yiyemiyorsanız ona bişey diyemiyeceğim..ama çok önemli bir protein yumurta yemeye çalışın lütfen...

gözün aydın olsun çok sevindim adına, güle güle giy cicilerinide...

Maşallah Aysucuğum,Allahım analı babalı büyütsün,sağlıklı sıhhatli bir bebiş dünyaya gelsin,Nisan ayı kız ayı dedik,oğluşun şanslı gelecek desene:)Seç seçebildiğin kadar burdan kendine gelin:hulya:

cranbery arkadaşım sen ikili testini yaptırdınmı?

Daha yaptırmadım canım ya bugün gidip kan vereyim diyorum geç kalmadan ense kalınlığına pazartesi baktırmıştım 1.5 çıktı testle ilgili bişey söylemedi hafta içi gel bakalım dedi hastanedeyim zaten bugün gidip kan verecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…