- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.841
:gitme: kızlar dün gece kabus gibi bi gün yaşadım...dün biraz üzüldüm birazda değil baya...ağladım ama ilk defa böle üzüldüm...geçe ikide kanamam oldu:gitme: idrara çıktın peçeteyle sildim kan geldi..hemen yattım progestan aldım..kocamda rizeden gelmiştin annemden almıştı beni...ayaklarım titredi yatakda..karnımda kramp..dedim oh geçti 6 da sabaha doğru yine idrarla geldi..devamında açık pembeye döndü böle üç kere oldu... acili aradım işte bu hastanenin bu yönünü seviyorum..hemen ilgilendiler hemde acil de prof duruyo kadın doğum uzmanı..dedi yat progestan al 3 tane..sonra doktorum nezaman olursa ara demişti ama geç saat die aramadım..sonra randevu aldım benim doktorum öğlenden sonra gelcek die...başkasına aldım...sonra doktorumu aradım dedi ben sana bakıcam...benim için erken geldi hastaneye hiç bekletmedi aldı..telefonda bile umut veriyodu..resmen bitane doktorum...nese gittim baktık..rahmim kasılmış sitresten rahmin içinde keseye çok yakın değil kan var...çok şükür şuan bişeyim yok haftaya randevum var..bebişim çok iyi hareket ettiğini gördük..anlatamam size hislerimi..RABBİM YAŞATMASIN Bİ DAHA...annem geldi yine hep yatıcakmışım...bu arada bebişim 3 gün geriden gelirken şimdi 2 gün ileride 5 gün arayı kapttık... annem iyi bakmış bana...hihoyyyt sonu güzel oldu ama yatıcam işte..KIZLAR SAKIN ÜZÜLMEYİN SİNİRLENMEYİN...BEBİŞLERİ DÜŞÜNÜN...
kesinlikle cnm...kabus gibi..bir geceydi hele kocam..rabbim yaşatmasın kimseye ya..kızlarne olur dinlenin bol bol...şansınız varsa..Gecmis olsun canim,Allah korumus, umarim bir daha tekrarlanmaz. Hani birsey olmasa bile, bebege bir sey oldu dusuncesi insani mahvediyor.
aman canım bundan sonra dikkatli ol nolur
merhabalar herkese..
bugün ikili test sonuclarımızı aldım ve doktora da gösterdim. gayet iiymiş çok şükür. nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. bu arada arkadaslar zara dada hamileler için birkaç birşey var ben ordan kendime iki tane pantalon oldum sizinde aklınızda bulunsun dedim. kendinize iyi bakın görüşürüz...:)
geçmiş olsun canım...ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM
demir ilacını almaya başladıgımdan beri yaklasık 15 gundur kaşıntım var önce önemsemedim ama 1 haftadır yogunlaştı gögüs sırt ve cenem boynum hafif kabarıyor hemen sönüyor ama kasıntı ara ara var bugun ve dun iyice azıttı birkaç neden buldum biri nagişe ait
1. her gun yediğim yumurta olabilir yarın ara vericem 3 aydur non stop her sabah yumurta yiyorum
2. demir ilacından olabilir içinde döküntü yapabilir diye yazıyordu
3. bazı kişlilerde hormonel değişiklikten hamilelikte kasıntı el ve ayakta yanma vs oalbiliyormus hamilelik alerjisi deniyor tümüne
başınıza böyle birşey geldi mi dr a da gidemedik ya kalakaldım böylece
gözün aydın canım....merhabalar herkese..
bugün ikili test sonuclarımızı aldım ve doktora da gösterdim. gayet iiymiş çok şükür. nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. bu arada arkadaslar zara dada hamileler için birkaç birşey var ben ordan kendime iki tane pantalon oldum sizinde aklınızda bulunsun dedim. kendinize iyi bakın görüşürüz...:)
esracım namazı oturarak kılabilirsin...kesinlikle cnm...kabus gibi..bir geceydi hele kocam..rabbim yaşatmasın kimseye ya..kızlarne olur dinlenin bol bol...şansınız varsa..
cnm benim valla hep yatıyorum..namazımı bile 2 gün bıraktım..olmadı oturarak kılcam...sonra yatıcam...DUA EDİYORUM SİZE BOL BOL İNŞ...
geçmiş olsun canım...
Ne yazık benim bir fikrim yok...
Gözün aydın canım....
çok şükür hep güzel haberler geliyor...
Esracım namazı oturarak kılabilirsin...
Ben uzun bir zamn oturarak kıldım...
O çok kanamalı günlerde secdeye bile gidip kendimi zorlamadım ...
Sadece hafif eğilmelerle secde yaptım....
Hastalar ve bir engeli olanlar için namaz da her zaman kolaylık vardır....
geçmiş olsun canım...
Ne yazık benim bir fikrim yok...
Gözün aydın canım....
çok şükür hep güzel haberler geliyor...
Esracım namazı oturarak kılabilirsin...
Ben uzun bir zamn oturarak kıldım...
O çok kanamalı günlerde secdeye bile gidip kendimi zorlamadım ...
Sadece hafif eğilmelerle secde yaptım....
Hastalar ve bir engeli olanlar için namaz da her zaman kolaylık vardır....
pinguin cnm tek seni alıntı yapamadım ama bendede hiç bulantı olmadı...ama bu aralar resmen midem yanıyo hatta acıyo...ve son zamanda iki kere feci kustum bunun içinde safrada dahil...özellikle erken kalktığım zaman ne yemek isteğim oluyo nede halim...allah çalışanlara kolaylık versin valla...tedirgin olma normal cnmkizlar benim bir sorum olacak.
Neredeyse 3 ayi dolduracagim, bu zamana kadar mide sorunlarim olmadi. Cok acikip ikide bir atistirmak disinda. Ama su son iki haftadir, felaket midem bulaniyor. Kusma olayi kesinlikle yok. Ayrica agzimda öyle garip ,nahos bir tat var ki ne yapsam gitmiyor. Topicte bulanti sorunu olan arkadaslar yavas yavas bu sorunu asarken, ben de yeni ortaya cikmasi sizce normal mi? Boyle bir sorunu olan var mi aranizda?
ARKADAŞLAR SİZE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM
demir ilacını almaya başladıgımdan beri yaklasık 15 gundur kaşıntım var önce önemsemedim ama 1 haftadır yogunlaştı gögüs sırt ve cenem boynum hafif kabarıyor hemen sönüyor ama kasıntı ara ara var bugun ve dun iyice azıttı birkaç neden buldum biri nagişe ait
1. her gun yediğim yumurta olabilir yarın ara vericem 3 aydur non stop her sabah yumurta yiyorum
2. demir ilacından olabilir içinde döküntü yapabilir diye yazıyordu
3. bazı kişlilerde hormonel değişiklikten hamilelikte kasıntı el ve ayakta yanma vs oalbiliyormus hamilelik alerjisi deniyor tümüne
başınıza böyle birşey geldi mi dr a da gidemedik ya kalakaldım böylece
günaydın benim de geceleri ayaklarımın altından ateş fışkırıyor sanki elini koysan ısıtırsın demek hormonel değişiklikten oluyormuş bu gibi yerler arıyorum uyuyamıyordum ben demir hapı almıyorum pekmez meyve falan yemek daha iyi diye düşünüyorum elevitin içinde demir de var
ama ben hiç yumurta yiyemedim ilk çocuğumda tiksinmiştim yanına bile sokulamam adına bile gelemem hemen çıkarırım.
yüzümde sivilceler oluştu ama yer yer pek olmazdı bende
hiç krem sürmüyorum ben zararlı diye sizler kullanıyormusun krem arkadaşlar?olumunekankayizsmile
Canım bende yumurta yiyemiyorum bişey olurmu acaba?Kremlerimide kullanıyorum güneş koruyucu ve gece kremimi bi zararı varmıki:uhm:
kızlar ben doktordsan geldim ama çıkıcam şimdi eşim bekliyo.
bebeğimiz çok sağlıklıymış.maşallah kıpır kıpırdı.
veee cinsiyetimiz belli olduuuu.oğluşumuz oluyomuş gamyoncuiremsu
%90 dedi doktorumuz pipisini bile gösterdi :)
yarın görüşürüz kızlar çıkmak zorundayım.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.
Canım bende yumurta yiyemiyorum bişey olurmu acaba?Kremlerimide kullanıyorum güneş koruyucu ve gece kremimi bi zararı varmıki:uhm:
merhabalar herkese..
kızlar ben doktordsan geldim ama çıkıcam şimdi eşim bekliyo.
bebeğimiz çok sağlıklıymış.maşallah kıpır kıpırdı.
veee cinsiyetimiz belli olduuuu.oğluşumuz oluyomuş gamyoncuiremsu
%90 dedi doktorumuz pipisini bile gösterdi :)
yarın görüşürüz kızlar çıkmak zorundayım.
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.
cranbery arkadaşım sen ikili testini yaptırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?