- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.861
Günaydın kızlar,bebişleriniz nasıl,hareketlerini hisseden var mı?
Daha yaptırmadım canım ya bugün gidip kan vereyim diyorum geç kalmadan ense kalınlığına pazartesi baktırmıştım 1.5 çıktı testle ilgili bişey söylemedi hafta içi gel bakalım dedi hastanedeyim zaten bugün gidip kan verecem.
canım geç kalmazsın heralde çünkü 11-14 hafta arasında yapılıyor bana 7 Ekim e gün verdi.:CüvCüv:
Günaydın kızlar,bebişleriniz nasıl,hareketlerini hisseden var mı?
Günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım..Nisan göbişleri topiğide açılmış..İnsan aynı zmaanda doğum yapacak arkadaşlarının göbişini görünce bi başka duygusal oluyor :)
bnm henüz göbeğim çıkmadı..
Bu arada cinsiyetleri belli olan bebiş annelerinin gözü aydın..Cinsiyet haberlerini burda okuyunca ben bile acaip seviniyorum :))
Allah , hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Birde bu arada eve sağlık ocağından doktorlar gelmiş.Ben çalıştığım için kapıcıya not bırakmışlar..sağlık ocağımıza gelmesini bekliyoruz gibilerden..Size sorayım sağlık ocağına gitmemiz şart mı? NEler yapıyorlar bilginiz varmı?
iyidir inşallah bebişim pazartesi görmeye gideceğiz kuzucuğumu...ben hissetmiyorum hareketlerini ilk hamileliğim olduğu için daha çok erken...
nedensee ben akşam üstleri hissediyorum. eve gidiceğimiz zaman tam işten çıkarken seviniyor heralde
Bebiş bile bizim gibi şimdiden çıkış saatlerine seviniyor desene ,İşkolik olmayacak bebişin onu öğrenmiş olduk:1rolleyes:
Mormaske nasıl hissediyosun neler hissediyosun?
merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
hastanede yattım
dün çıktım
doktorum yatırdı
Teşekkür ederim tatlım bilgi için a.s..O halde ağer açıksa benimde yarın gitmem lazım sanırımkayıt yaptırmamız lazımmış hemşire bizi takip ediyor birde tetanos aşısı yapıyorlar. hangi haftaydı unuttum daha bende gidemedim ama telefon edeyim diyorum...bakalıma.s.
İlk gebelikler için 18. haftadan sonra hareketlerin hissedilebileceğini okumuştum..Benimde ilk hamileliğim henüz bende hiçbirşey hissetmiyorum ama 18. haftayada daha çok varben bişey hissetmiyorum yaaa eyvahedigeldismilene zaman hissederim acaba ilk hamileliğim:uhm:
hastanede yattım
dün çıktım
doktorum yatırdı
ah canımcım çok çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın amamn dikkat et kendine dolayısıyla meleğine
geçmiiş olsun serumlar ii gelir yarasın bebişe:içelim:
benimde iki gündür boğazım yanıyor ıhlamur mandalina falan inşallah atlatırız.
Teşekkür ederim tatlım bilgi için a.s..O halde ağer açıksa benimde yarın gitmem lazım sanırım
İlk gebelikler için 18. haftadan sonra hareketlerin hissedilebileceğini okumuştum..Benimde ilk hamileliğim henüz bende hiçbirşey hissetmiyorum ama 18. haftayada daha çok var( İnsan da nsl merak edyr birşeyler hissetmek için :))
Çok geçmiş olsun truf , Allah acil şifa versin..a.s.
Teşekkür ederim tatlım bilgi için a.s..O halde ağer açıksa benimde yarın gitmem lazım sanırım
bende çalıştığım için gidemedim yarın açıkmıdır ki
telefon etsek ilgilenirlermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?