2011 Nisan Anneleri

gözün aydın olsun çok sevindim adına, güle güle giy cicilerinide...

çok saol canım cok teşekkürler:)))

evet canım çok güzeller gerçektende:)) zara home dada minicik minicik bebeklee bi uyku tulumları pijamalar yapmıslarr zor tutuyorum kendimi:)

gözün aydın canım....
çok şükür hep güzel haberler geliyor...

çok saol canım evet çok şükür hepimizin güzel.. bide bnm cinsiyetide söyleseydi doktorum...

canımm ok üzüldüm çok geçmiş olsun. bende geçen hafta felaket hastaydım ve kayınvalidem saolsun süper bişi yaptı onunla iyileştim. bir limonu sıkıyorsun ve büyükçe bir bardakta limon suyuna sıcak suyu ilave ediyorsun şeker yerine ballada tatlandırıp içiyorsun. bal sayesinde içmeside kolay oluyor. bana çok iyi geldi canım tavsiye ederim.. birde bogaz ağrım içinde azıcık limon sıkıp ılık su ile sulandırıyorsun tuzda ekliyip gargara yapıyorsun... yutma ama onu sakın tadı çok kötü miden kalkmasın... oda iyi geldii.. dikkat et canım kendine...

merhaba arkadaşlar bizde bugün 11 haftalık olduk hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum dikkat edin ilaç kullanmayın portakal mandalina ve salep yapın için kurtarın kendinizi

Yok tatlım benimde ilk bebeğim olacak inş.

selam kızlaar,
2 gündür giremedim..
Çarşamba günü kontrolümüz vardı,ikili testimiz yapıldı..
bebişimi gördüüm,kocamaan olmuş
yarım saate yakın izledik onu,dr.saolsun cinsiyetini görebilmek için baya uğraştı..
ense kalınlığı 1.46 çıktı,iyi dedi doktor,boyu baş popo 6,27 cm,
toplamda 9-10 cm bulur dedi..canım büyümüüş,herşeyi vardı okadar güzeldiki onu izlemek
zaten cd çektik devamlı izliyorum onu,12+5 günlük çıktı yani 5 gün önden gidiyormuş
bebeğim yinee,annesi iyi besliyor demekki dedi doktor,çok gururlandım:asigim:
bu arada cinsiyetini tam oalrak göremedik ama önce kız gibi dedi sonra iyice baktıktan
sonra erkek üzerinde durdu zaten bende hep erkek hissediyorum genelde anneler
doğru hisseder dedi,2 hafta sonra kesinleşir dedi,
bakalım kan sonucumu da pzt-salı gibi alacağız..
bizden böylee iştee,şimdi sizler ne alemdesiniz ben geçmişi okumaya gidiyorum

sağol canım bilgiler için ben de böyle yapıyordum zaten

merhaba arkadaşlar bizde bugün 11 haftalık olduk hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum dikkat edin ilaç kullanmayın portakal mandalina ve salep yapın için kurtarın kendinizi

evet canıım aynenn
sağolasın

selam canım
iyi olması çok güzle bebişinin
cinsiyeti de kesin belli olur iki haftaya
ama erkek bence senin ki de
maaşallah diyelim

canım benim çok sevindim:1hug:hem sana hem bebişe koccamannn maşallaahhcinsiyetler belli oluyor hadi bakalım hayırlısızemuszemusdarısı bizlerin inşallah:Saruboceq:

tebrikler canım topiğimizin ilk oğluşu maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

iyi bari ama ben işimden ayrılmayı düşünüyorum,1-2 sene çalışmam sonra annanneye bırakmayı düşünüyorum,şimdilik böyle ama tabii 6 aya kadar ne değişir bilmiyorum:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım ya,amann iki kere dikkat et kendineyasakkelime

çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...

sağol tatlım mandalina yiyorum ballı limonlu su içiyorum gecer insallah sen nasılsın bebiş nasılzemuszemus

şifa olsun canım. ben de iyiyim bebiş de iyidir herhaldebilmiyorumkismilebenim yine doktora gitme krizim geldikaydirigubbakcemile3iştahım yine 2 gündür çok kötü yarım kilo daha vermişim artık bugün zorla da olsabne bulduysam yedimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…