2011 Nisan Anneleri

bencede ye tatlım zorlada olsa 3.ayımıza geldik bebiş bizden besleniyor artık iyi bakman lazım kendine..çok değil faydalı şeyler yesen yetercokacimcoook

çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...

canım ılık su iç sabah kahvaltı etmeden ve kalktıktan 30 dk sonra kahvaltı yap rahatlatır o 30 dk da da çebildiğin kadar ılık su iç sıcağa yakın

ceviz bende yiyorum canım hergün..bebişlerimiz için cok yararlı zaten mutlaka yememiz lazım..bir de süt içebilsem:sinifsinif:

hatta ben taze cevızı cok sevıyorum boyle zarını soyarak yemek ıstıyorum bu nedenle ceviz kuru ıse eger bardaga su koyup cevız içlerini içine atıyorum 6-7 saat bekliyor hem suyunu ıcıyorum hemde cevızlerın kabugu yumusamıs oluyo boylece.soyarak bı guzel yıyorumalkisalkisalkis

Son düzenleme:

afiyet olsun canım yarasın kuzucuğazemuszemus

taze ceviz fazla yeme ishal yapar olabildiğince az ye.kurusunu istediğin kadar yiyebilirsin

iyi bari canım iştahın varken, canın istiyorken ye o zaman. bol bol tatlı ye ne de olsa bebiş istiyorbaşka hangi tatlıları yiyorsun

kadayıf,dondurma,sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum hem süt içmediğim için hemde cok fazla kilo almamak için..yoksa bu kadar tatlı yemeye 100 kilo olcam doğuma kadardelikafadulden

kızlar merhaba
çalışanlara allah yardım etsin ben 3 haftadır işe gidemiyorum bu durumda zaten zor giderim
gidenlere helal olsun valla
hep 2 hafta kaldı bulantının geçmesine diye kendime teselli veriyorum inş. öyle olur

kadayıf,dondurma,sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum hem süt içmediğim için hemde cok fazla kilo almamak için..yoksa bu kadar tatlı yemeye 100 kilo olcam doğuma kadardelikafadulden

benim de sorma nedenim belki senden duyarım da canım ister diyebebişe yarasın canım zaten zayıfsın bişey olmaz merak etme

canımmm hadi gözün aydınnn çok sevindim artık belli oluyor cinsiyetlerr tosun paşa demek pipisinide gösterdi çok güzelll:)))alkisalkisalkis

masallahhh sag salim kucagına al inşallahhhh

canım benimm çok ama çok sevindim hayırlı olsun bitanem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin olumunekankayizsmile hep kızdan sonra erkek nihayet duyduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktank

canım hayrılı olsun hatırladıgım kadarıyla sende çin takvimide rusa takvimide erkek diyordu haidi bakalım bende sıra bugun gidebilseydik bizde öğrenirdik hayırlı olsun canım oğluşun

çok saolun kızlar darısı sizlerin başına inşallah.
sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah miniklerimizi.

cnm çok saol inşallah seninde sonuçların güzel çıkar.

aysucum çok sevindim canımopuyorumnanaktanpaşa oğluş geliyo desenekaydirigubbakcemile3maşallah hepimizin bebişleri hareketlidarısı başımıza inş.oğluşa ii bak annesia.s.

çok saolun kızlar darısı sizlerin başına inşallah.
sağlıkla kucağımızada alırız inşallah.

cnm çok çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine.

gözünaydın cnm.
banad doktorum dün %90 erkek dedi.
hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah.

tebrikler canım topiğimizin ilk oğluşu maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

çok saol cnm darısı seninde başına inşallah.

çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...

cnm bana doktorum soda önermişti çokta ii geliyo.ama sade soda.

merhaba benıde arranıza alırmısınız..sat:28temmuz. kg:76 dr um bırhafat buyuk gebelık gorunuo dedii..

aramıza hoşgeldin cnm.
sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.

çok zorlanıyorum ben sadece 5 gün rapor alabildim bidaha rapor almadiye yalvardılar nerdeyse rahat bir yere verdiler bi dediğimi iki etmiyorlar şimdilik ama genede git gel çok zorlanıyorum eve zor atıyorum kendimi
bi gayret çalışıyos işte

kızlar ben doktoruma sordum balı hiç bi zararı yok ama çokta yeme kilo yapar dei :)
meyveli süt içinde içebilirsin yeterki süt iç dedi.içemiyosanda sütlü tatlı dondurma ye dedi.
sol tarafa yatma konusundada şöyle dedi.sağda böbrek ile ilgili bişiler varmış ama solda hiç bişi yokmuş bunun için daha rahat olur dedi.ama sağa sola dönerken kordon dolanmaz dedi.sırt üstüde mümkün olduğunca yatma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…