- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.901
şifa olsun canım. ben de iyiyim bebiş de iyidir herhaldebilmiyorumkismilebenim yine doktora gitme krizim geldikaydirigubbakcemile3iştahım yine 2 gündür çok kötü yarım kilo daha vermişim artık bugün zorla da olsabne bulduysam yedimcokacimcoook
çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...
ceviz bende yiyorum canım hergün..bebişlerimiz için cok yararlı zaten mutlaka yememiz lazım..bir de süt içebilsem:sinifsinif:
hatta ben taze cevızı cok swevıyorum boyle zarını soyarak yemek ıstıyorum bu nedenle ceviz kuru ıse eger brdaga su koyup cevız içlerini içine atıyorum 6-7 saat bekliyor hem suyunu ıcıyorum hemde cevızlerın kabugu yumusamıs oluyo boylece.soyarak bı guzel yıyorumalkisalkisalkis
bencede ye tatlım zorlada olsa 3.ayımıza geldik bebiş bizden besleniyor artık iyi bakman lazım kendine..çok değil faydalı şeyler yesen yetercokacimcoook
evet canım haklısın. bugün çok çalışasım yokkaydirigubbakcemile3balı araştırdınmı canım
balı araştırdım canım evet yenidoğan bebklere önermiyormus doktorlar gercekten ama hamilelikte bir sakıncası yokmus:dance:
hatta ben taze cevızı cok sevıyorum boyle zarını soyarak yemek ıstıyorum bu nedenle ceviz kuru ıse eger bardaga su koyup cevız içlerini içine atıyorum 6-7 saat bekliyor hem suyunu ıcıyorum hemde cevızlerın kabugu yumusamıs oluyo boylece.soyarak bı guzel yıyorumalkisalkisalkis
iyi bari canım iştahın varken, canın istiyorken ye o zaman. bol bol tatlı ye ne de olsa bebiş istiyorbaşka hangi tatlıları yiyorsun
kızlar bana 2li test için doktor 7 ekim i verdi geçmi kalıyorum bir bakarmısınız huylandım şimdi
kadayıf,dondurma,sütlü tatlılar yemeye çalışıyorum hem süt içmediğim için hemde cok fazla kilo almamak için..yoksa bu kadar tatlı yemeye 100 kilo olcam doğuma kadardelikafadulden
canım gayet normal 11-14 hafta arası yapılıyor senn doktorun 13.haftada çağırmıs..
benim de sorma nedenim belki senden duyarım da canım ister diyebebişe yarasın canım zaten zayıfsın bişey olmaz merak etme
İyi akşamlar kızlar a.s.
Aysucum çok sevindim maşşallah oğluşuna
Ne güzel cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başladı
benim doktor kontrolüm 14 ekimde 12+3 te gidicem inşallah öğrenebiliriz :)
tabi öncelik sağlıklı olduğunu öğrenmek
canımmm hadi gözün aydınnn çok sevindim artık belli oluyor cinsiyetlerr tosun paşa demek pipisinide gösterdi çok güzelll:)))alkisalkisalkis
masallahhh sag salim kucagına al inşallahhhh
canım benimm çok ama çok sevindim hayırlı olsun bitanem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin olumunekankayizsmile hep kızdan sonra erkek nihayet duyduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktank
canım hayrılı olsun hatırladıgım kadarıyla sende çin takvimide rusa takvimide erkek diyordu haidi bakalım bende sıra bugun gidebilseydik bizde öğrenirdik hayırlı olsun canım oğluşun
sağol canım iyiyim...
araştırma hastanesinde 2 li testi yaptırdım ama şimdilik başka testte gerek görmediler...
kan sayımı, hormon,idrar vs. bu testler 7 haftalıkken yapılmıştı ama ben tekrarı gerekir diye düşünüyordum...
bakalım eğer gerekirse birde başka yerde denerim...
gözün aydın canım demek cinsiyette beli oldugamyoncuiremsu
çok şükür canım gözün aydın...
bir aksilik çıkmazsa yarın da ben sonucumu alacağım...
inş benim ve bürtün arkadaşların da güzel çıkar...
aysucum çok sevindim canımopuyorumnanaktanpaşa oğluş geliyo desenekaydirigubbakcemile3maşallah hepimizin bebişleri hareketlidarısı başımıza inş.oğluşa ii bak annesia.s.
Maşallah Aysucuğum,Allahım analı babalı büyütsün,sağlıklı sıhhatli bir bebiş dünyaya gelsin,Nisan ayı kız ayı dedik,oğluşun şanslı gelecek desene:)Seç seçebildiğin kadar burdan kendine gelin:hulya:
merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
selam kızlaar,
2 gündür giremedim..
Çarşamba günü kontrolümüz vardı,ikili testimiz yapıldı..
bebişimi gördüüm,kocamaan olmuş
yarım saate yakın izledik onu,dr.saolsun cinsiyetini görebilmek için baya uğraştı..
ense kalınlığı 1.46 çıktı,iyi dedi doktor,boyu baş popo 6,27 cm,
toplamda 9-10 cm bulur dedi..canım büyümüüş,herşeyi vardı okadar güzeldiki onu izlemek
zaten cd çektik devamlı izliyorum onu,12+5 günlük çıktı yani 5 gün önden gidiyormuş
bebeğim yinee,annesi iyi besliyor demekki dedi doktor,çok gururlandım:asigim:
bu arada cinsiyetini tam oalrak göremedik ama önce kız gibi dedi sonra iyice baktıktan
sonra erkek üzerinde durdu zaten bende hep erkek hissediyorum genelde anneler
doğru hisseder dedi,2 hafta sonra kesinleşir dedi,
bakalım kan sonucumu da pzt-salı gibi alacağız..
bizden böylee iştee,şimdi sizler ne alemdesiniz ben geçmişi okumaya gidiyorum
tebrikler canım topiğimizin ilk oğluşu maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan
çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...
merhaba benıde arranıza alırmısınız..sat:28temmuz. kg:76 dr um bırhafat buyuk gebelık gorunuo dedii..
inşallah canımkaydirigubbakcemile3senin canın birşey istemiyormu?
kızlar merhaba
çalışanlara allah yardım etsin ben 3 haftadır işe gidemiyorum bu durumda zaten zor giderim
gidenlere helal olsun valla
hep 2 hafta kaldı bulantının geçmesine diye kendime teselli veriyorum inş. öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?