- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.921
çok zorlanıyorum ben sadece 5 gün rapor alabildim bidaha rapor almadiye yalvardılar nerdeyse rahat bir yere verdiler bi dediğimi iki etmiyorlar şimdilik ama genede git gel çok zorlanıyorum eve zor atıyorum kendimi
bi gayret çalışıyos işte
hem de hiiiççç:1no2:yalnız bir ara tuzlu kuru pasta istemişti ahh ahh ne güzel günlerdi:roflol:bakalım belki de 3 aydan sonra iştah patlaması yaşarım
nbende arkadaşıma devrettim canım bu gidişle gidebilirmiyim bilmiyorum ya:sinifsinif:
canım benim çok sevindim:1hug:hem sana hem bebişe koccamannn maşallaahhcinsiyetler belli oluyor hadi bakalım hayırlısızemuszemusdarısı bizlerin inşallah:Saruboceq:
insallah canımkaydirigubbakcemile3bebişimiz iyi çok şükürçatlak konusunda endişelenmeye başladım ben yavaş yavaş zamnı geliyor önlem almanın ne yapmayı düşünüyorsun?
teşekkürler
bilmiyorumkismile çizelgesi benim gibi olanlar yaptırmış çoktan korktum ben şimdi biras
inşallah bi sorun olmas
arkadaşlar çatlaklar için badem yağı iy gelir diyorlar ama bakalım bende daha karar vermiş değilim...gerçi bol su içmek lazımmış çatlaklar için...bende içiyorum 2 lt kadar ama daha fazlasını içemiyorum
evet canım ben de düşünüyorum onu. bu doktora gittiğimde soracağım. ama gerçi benim zaten vardı göbeğimde ve biraz da göğsümde. ne yapalım artık yenileri olmaması için mücadele etcez. belki bebe yağı falan sürebiliriz
evet canım ben de düşünüyorum onu. bu doktora gittiğimde soracağım. ama gerçi benim zaten vardı göbeğimde ve biraz da göğsümde. ne yapalım artık yenileri olmaması için mücadele etcez. belki bebe yağı falan sürebiliriz
insallah canım korkma genelde 12.haftda cagırıyor drlar benimde 5 ekim de inşallah hepimizin bebiişi sağlıkla doğar:Saruboceq:
kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım doktorum önermişti sıfır çatlağım var yalnız popoya sürmeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
ne bileyim düşünemedim
ama o da zamanla geçti ben tekrar lierac alaacağım tavsiye ederim.
kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım doktorum önermişti sıfır çatlağım var yalnız popoya sürmeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
ne bileyim düşünemedim
ama o da zamanla geçti ben tekrar lierac alaacağım tavsiye ederim.
merhabalar nisan anneleri nasılsınız ?
ne zaman kullanmaya başlıyorsun canım günde kaç kere
bir arkadaş badem yapı tüylenme yapıyor demişti
iyiyiz canım sen nasılsın tahlil sonuçlarını aldın mı
ben internetten baktım şimdi bazısı çıkmış tabi hepsini anlamadım olmazsa p.tesi doktora götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?