2011 Nisan Anneleri

nbende arkadaşıma devrettim canım bu gidişle gidebilirmiyim bilmiyorum ya:sinifsinif:

hem de hiiiççç:1no2:yalnız bir ara tuzlu kuru pasta istemişti ahh ahh ne güzel günlerdi:roflol:bakalım belki de 3 aydan sonra iştah patlaması yaşarım

insallah canımkaydirigubbakcemile3bebişimiz iyi çok şükürçatlak konusunda endişelenmeye başladım ben yavaş yavaş zamnı geliyor önlem almanın ne yapmayı düşünüyorsun?

selam canım
iyi olması çok güzle bebişinin
cinsiyeti de kesin belli olur iki haftaya
ama erkek bence senin ki de
maaşallah diyelim[/QUOTE]

evet canım saol..
eveet bencede erkek..hatta dr.ilk kız gibi dediğinde yok canım erkeek dedimkaydirigubbakcemile3 biz eşimle kızımız olsun istiyorduk ama hiç
önemli değil,sağlıklı olsun hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

canım benim çok sevindim:1hug:hem sana hem bebişe koccamannn maşallaahhcinsiyetler belli oluyor hadi bakalım hayırlısızemuszemusdarısı bizlerin inşallah:Saruboceq:

saolasın canım,darısı başınızaaa,çok güzel görüntüleri izlemeye doyamıyor insan:asigim:

gözünaydın cnm.
banad doktorum dün %90 erkek dedi.
hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah.

Aysucum saol canım,eveet ben zaten seninkini de hissetmiştim..
erkek olacağını sanırım söylemiştim de..
inş.canım sağlıklıa,hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin

insallah canımkaydirigubbakcemile3bebişimiz iyi çok şükürçatlak konusunda endişelenmeye başladım ben yavaş yavaş zamnı geliyor önlem almanın ne yapmayı düşünüyorsun?

evet canım ben de düşünüyorum onu. bu doktora gittiğimde soracağım. ama gerçi benim zaten vardı göbeğimde ve biraz da göğsümde. ne yapalım artık yenileri olmaması için mücadele etcez. belki bebe yağı falan sürebiliriz

arkadaşlar çatlaklar için badem yağı iy gelir diyorlar ama bakalım bende daha karar vermiş değilim...gerçi bol su içmek lazımmış çatlaklar için...bende içiyorum 2 lt kadar ama daha fazlasını içemiyorum

kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım doktorum önermişti sıfır çatlağım var yalnız popoya sürmeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
ne bileyim düşünemedim
ama o da zamanla geçti ben tekrar lierac alaacağım tavsiye ederim.

benim sadece bacağımda var önceden kalma..bebe yağını ben normaldede kullanıyordum vucüduma nemlendirici olarak..ama o kadar cok şey varki söylenen:uhm:

ne zaman kullanmaya başlıyorsun canım günde kaç kere

hımm bilgi verdiğin için cok saol canım eczaneden alabiliyoruz değilmi?deneyelim bizde..badem yağı bende düşünmüyorum tüylenme yapıyor gercekten bi ara kayısı yağını duymustum:uhm:

ne zaman kullanmaya başlıyorsun canım günde kaç kere

8 yıl oldu hatırlamaya çalıştım sanırım önceleri günde 1 kere sonra bi sabah bi akşam diye hatırlıyorum. 2 li teste gittiğimde alacağım inşallah stravberydede var ama bakalım fiyatı biraz vardı ama -tatlicadiarzu-

bir arkadaş badem yapı tüylenme yapıyor demişti

evet badem yağının besleyici özelliğini düşünecek olursak mantıklı...ayyy bilmiorum wala ama bildiğim bişey var ki ben daha badem yağını kullanmadan benim göbeğimdeki tüyler sanki belli olmaya başladı...bana mı öyle geliyor bilmiyorum...ama moralim bozuluyor bu duruma açıkçası....geçer diyorlar ama bakalım...

iyiyiz canım sen nasılsın tahlil sonuçlarını aldın mı
ben internetten baktım şimdi bazısı çıkmış tabi hepsini anlamadım olmazsa p.tesi doktora götürürüm

bende internetten baktım sonuçlara herşey normal gözüküyor demir eksikliği filanda yok sadece biraz kansızım sanırım bende pzt gidicem doktora hem bebişimi de görürüm sen nerde yaptırdın tatlım ben devlette yaptıramadım biliyorun özelde yaptırmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…