2011 Nisan Anneleri

hımm bilgi verdiğin için cok saol canım eczaneden alabiliyoruz değilmi?deneyelim bizde..badem yağı bende düşünmüyorum tüylenme yapıyor gercekten bi ara kayısı yağını duymustum:uhm:

evet eczanelerde ve büyük parfümerilerde var birde internette stravbery varya ordada var bunun bide göğüs için olanı var onu yanından hediye vermişlerdi
büyük alışveriş merkezlerinin parfümerilerindede satılıyor...

bende özelde yaptırdım medicana bana 525 lira demişti ya. bize yakın başka bi hastane daha var. orada 230 yaptırdım

benim sadece bacağımda var önceden kalma..bebe yağını ben normaldede kullanıyordum vucüduma nemlendirici olarak..ama o kadar cok şey varki söylenen:uhm:

evet canım o yüzden doktorumun fikrini alayım dedim. Acaba göğüslere de sürüyor muyuz? Benimkiler şimdiden baya dolgunlaştı gerçi eskisi de çok küçüktü fena olmadıkaydirigubbakcemile3

canım yaptırmıssın tahlillerini sonuclar da iyiymiş cok sevindim masallah

benim de göbekte hamilelikten önce hafif tüylenme vardı bir artış olmadı ama bakalım belki artar ilerde. doktora danışmak lazım bakalım ne önerecek

evet canım o yüzden doktorumun fikrini alayım dedim. Acaba göğüslere de sürüyor muyuz? Benimkiler şimdiden baya dolgunlaştı gerçi eskisi de çok küçüktü fena olmadıkaydirigubbakcemile3

sorduğum bazı arkadaslarım ne yaparsan yap çatlıyor diyorakannehirbenmde gögüslerim cok gergin yeni iç çamasr alma vakti geldi sanırım:kedi:

ya arkadaşlar ben geçen gün bişey öğrendim... benim doktoruma giden yeni doğum yapan bir arkadaşım var...2li test yapmadan 3lü test yapıyormuş ....ense kalınlığına filan baktımı diye sordum hatırlamıyor ama bakılıyodur dimi...ben haftaya pazartesi gidicem doktora..şimdiden meraklandım...2li testin yapılmamasında bi sakınca varmıdır ki acaba

benim de göbekte hamilelikten önce hafif tüylenme vardı bir artış olmadı ama bakalım belki artar ilerde. doktora danışmak lazım bakalım ne önerecek

tatlım benim göbüşüm tüylendi doktora sordum doğumdan sonra hormonlar düzelince dökülür eğer dökülmezse hormon tedavisi yaparız belki dökülmez ama kalınlaşıp artmaz kafana takma dedi

canım çok saol...ogün ve doktora gittiğim gün yine oldu..ogün akşam çok ağrıdı karnım,kasıklarım,hiç birşey yapamadan yattım sadece,doktora söyledim daha önceden kendini yormuşsun içerde biraz kanama olmuş ama şimdi akıntıyla birlikte k.rengi renkte
geliyormuş,kasılmalardan da kaynaklanır dedi devam ederse mutlaka bildir bana dedi ve magnezyum verdi,kasık kramplarım için..2 gündür birşey yok,izlemedeyim bendee..

eveet ama artık ben rahatsız hissetmekten çok rahatsız oldum,sanki kendimi zorluyormuşsum gibi hissettim..lcwden bir kot birde kumaş pantolon aldım 38 beden..
çok rahatım şimdi biraz bol geldiği için karın kısmı düşüyor tabi ama en azından ilerleyen aylarda da giyebileceğim..

aysu 87
hayırlısı olsun oğluşun
kaçıncı haftada öğrendin canım

cnm 14 haftamda öğrendim.

Aysucum saol canım,eveet ben zaten seninkini de hissetmiştim..
erkek olacağını sanırım söylemiştim de..
inş.canım sağlıklıa,hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin

çok saol cnm
inşallah sağlıkla kucaklarımızada alırız.

sorduğum bazı arkadaslarım ne yaparsan yap çatlıyor diyorakannehirbenmde gögüslerim cok gergin yeni iç çamasr alma vakti geldi sanırım:kedi:

kuzenimin eşi doktoruna çatlaklar için ne yapayım diye sordugunda ona demiş ki: ( kendi karnını açıp) bak ben ne yaptımsa olmadı boşuna ugrasma catlıyor demiş... :)))) hem güldüm hem biraz tuhaf buldum doktorun böyle bişey yapmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…