- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.941
8 yıl oldu hatırlamaya çalıştım sanırım önceleri günde 1 kere sonra bi sabah bi akşam diye hatırlıyorum. 2 li teste gittiğimde alacağım inşallah stravberydede var ama bakalım fiyatı biraz vardı ama -tatlicadiarzu-
hımm bilgi verdiğin için cok saol canım eczaneden alabiliyoruz değilmi?deneyelim bizde..badem yağı bende düşünmüyorum tüylenme yapıyor gercekten bi ara kayısı yağını duymustum:uhm:
bende internetten baktım sonuçlara herşey normal gözüküyor demir eksikliği filanda yok sadece biraz kansızım sanırım bende pzt gidicem doktora hem bebişimi de görürüm sen nerde yaptırdın tatlım ben devlette yaptıramadım biliyorun özelde yaptırmak zorunda kaldım
benim sadece bacağımda var önceden kalma..bebe yağını ben normaldede kullanıyordum vucüduma nemlendirici olarak..ama o kadar cok şey varki söylenen:uhm:
bende internetten baktım sonuçlara herşey normal gözüküyor demir eksikliği filanda yok sadece biraz kansızım sanırım bende pzt gidicem doktora hem bebişimi de görürüm sen nerde yaptırdın tatlım ben devlette yaptıramadım biliyorun özelde yaptırmak zorunda kaldım
bende özelde yaptırdım medicana bana 525 lira demişti ya. bize yakın başka bi hastane daha var. orada 230 yaptırdım
canım yaptırmıssın tahlillerini sonuclar da iyiymiş cok sevindim masallah
evet badem yağının besleyici özelliğini düşünecek olursak mantıklı...ayyy bilmiorum wala ama bildiğim bişey var ki ben daha badem yağını kullanmadan benim göbeğimdeki tüyler sanki belli olmaya başladı...bana mı öyle geliyor bilmiyorum...ama moralim bozuluyor bu duruma açıkçası....geçer diyorlar ama bakalım...
evet canım o yüzden doktorumun fikrini alayım dedim. Acaba göğüslere de sürüyor muyuz? Benimkiler şimdiden baya dolgunlaştı gerçi eskisi de çok küçüktü fena olmadıkaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın tatlım rahatladım ya kafamı kemirip duruyodu bu
çok kötü hazımsızlık çekiyorum 2 gündür kızlar, dr renin tavsiye etti ama pek faydası olmadı gibi bir öneriniz var mı bana...
benim de göbekte hamilelikten önce hafif tüylenme vardı bir artış olmadı ama bakalım belki artar ilerde. doktora danışmak lazım bakalım ne önerecek
benim de göbekte hamilelikten önce hafif tüylenme vardı bir artış olmadı ama bakalım belki artar ilerde. doktora danışmak lazım bakalım ne önerecek
Hadi gözümüz aydın Fadik :lepi:
Canım hafta sonu aynı durum bende de vardı.Geçti çok şükür.Dinlen,bol su iç, iyi düşün.
Canım geçmiş olsun.Nasıl oldun bittii mi akıntın? Sende benim gibi adet döneminde yaşadın akıntıyı.Bir sitede okudumdu bazı bünyeler regl döneminde adeti kesecek düzeyde hormon üretemiyormuş bu nedenle lekelenmeler yaşanabiliyormuş.Yarın doktorun görür zaten ultrasonda kanaman olup olmadığını, yada bitip bitmediğini.Durumu bildir bizlere...
canım aynı durumdayız sabah 36-38 beden kotlarımı pantalonlarımı giyebiliyorum ama öğle yemeğinden sonra patlayacak gibi oluyorum en iyisi elbise ve etek giymek sanırım henüz kilo almadım ama bel odunlastı ve göbek olusmaya başladı bol gaz ve hazımsız<lık da var allahtan kabız değilim demir hapına rağmen
saol tatlımmm sen nasılsın ? bu arada bebişinin cinsiyetini öğrenen varmı merak ettim ya
aysu 87
hayırlısı olsun oğluşun
kaçıncı haftada öğrendin canım
Aysucum saol canım,eveet ben zaten seninkini de hissetmiştim..
erkek olacağını sanırım söylemiştim de..
inş.canım sağlıklıa,hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin
evet ya zaten gelene kadar çıkarıp durdum mide bulantısından bir de devlete gitseydim kafayı yerdim galiba
sorduğum bazı arkadaslarım ne yaparsan yap çatlıyor diyorakannehirbenmde gögüslerim cok gergin yeni iç çamasr alma vakti geldi sanırım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?