- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.961
sorduğum bazı arkadaslarım ne yaparsan yap çatlıyor diyorakannehirbenmde gögüslerim cok gergin yeni iç çamasr alma vakti geldi sanırım:kedi:
dscopurcum maşallah darısı başımıza
o zaman eyvah deseneeyvahedigeldismilenasıl çamaşır alacaksın canım?hamile çamaşırları penye oluyor sanırım ben penye giyemem. süngerli bir beden büyük alsak olurmuki:uhm:
kuzenimin eşi doktoruna çatlaklar için ne yapayım diye sordugunda ona demiş ki: ( kendi karnını açıp) bak ben ne yaptımsa olmadı boşuna ugrasma catlıyor demiş... :)))) hem güldüm hem biraz tuhaf buldum doktorun böyle bişey yapmasını
iyiyim canım cok saol..biz daha öğrenemedik ama aysu87 nn oğluşu olcak insallah topiğimizin ilk erkeginisan ayı kız bebek ayı gibi ama kesinleşen pek yok ama..
kuzenimin eşi doktoruna çatlaklar için ne yapayım diye sordugunda ona demiş ki: ( kendi karnını açıp) bak ben ne yaptımsa olmadı boşuna ugrasma catlıyor demiş... :)))) hem güldüm hem biraz tuhaf buldum doktorun böyle bişey yapmasını
tatlım süngerlileride var ama hamile çamaşırı diyince vermiyolar ben kompedanı alt üst ettim buldum süngeri biraz daha yumuşak rahat
o zaman eyvah deseneeyvahedigeldismilenasıl çamaşır alacaksın canım?hamile çamaşırları penye oluyor sanırım ben penye giyemem. süngerli bir beden büyük alsak olurmuki:uhm:
evet bende demin ona bakıyordum benim göbeğim önceye göre çok tüylenmiş normalmi acaba
ne dedin de aldın canım??sngeri yumuşak çamaşır mı? ben de ona göre gidip bakayım
Cnm hazımsızlık ve yanma varsa renin yerine gaviscon iç daha çabuk etki ediyor farkı hissedeceksin drlar bu şurubuda veriolarlar
kızlar benim çin takvimi rus takvimi yüzük hepsi erkek çıkmıştı sonuç erkek oldu bende tuttu yani.
tatlım benim göbüşüm tüylendi doktora sordum doğumdan sonra hormonlar düzelince dökülür eğer dökülmezse hormon tedavisi yaparız belki dökülmez ama kalınlaşıp artmaz kafana takma dedi
canım ben de açtım baktım az öncebana da öyle geldi psikolojikmi bilemedim
canım ben de açtım baktım az öncebana da öyle geldi psikolojikmi bilemedim
inşallah dökülür canım benim hamişlikten önce de azıcık vardı şimdi artarsa kötü yani yaratık gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?