2011 Nisan Anneleri

kızlar benim çin takvimi rus takvimi yüzük hepsi erkek çıkmıştı sonuç erkek oldu bende tuttu yani.

sorduğum bazı arkadaslarım ne yaparsan yap çatlıyor diyorakannehirbenmde gögüslerim cok gergin yeni iç çamasr alma vakti geldi sanırım:kedi:

o zaman eyvah deseneeyvahedigeldismilenasıl çamaşır alacaksın canım?hamile çamaşırları penye oluyor sanırım ben penye giyemem. süngerli bir beden büyük alsak olurmuki:uhm:

o zaman eyvah deseneeyvahedigeldismilenasıl çamaşır alacaksın canım?hamile çamaşırları penye oluyor sanırım ben penye giyemem. süngerli bir beden büyük alsak olurmuki:uhm:

tatlım süngerlileride var ama hamile çamaşırı diyince vermiyolar ben kompedanı alt üst ettim buldum süngeri biraz daha yumuşak rahat

:roflol:tuhaf gercekten birazda komik..banada öyle geliyor ama elimizden geleni yapalım yinede.

iyiyim canım cok saol..biz daha öğrenemedik ama aysu87 nn oğluşu olcak insallah topiğimizin ilk erkegi nisan ayı kız bebek ayı gibi ama kesinleşen pek yok ama..

hayırlısıyla görelim hepimiz bebişlerimizin cinsiyetini aysu oğluşun hayırlı olsun canım

:roflol::roflol::roflol:çok iyi ya. doktor da takmış demekki komik ama bir taraftan da ileriki halimi düşündükçe trajik geldikaydirigubbakcemile3

bende bilmiyorum henüz nasıl alacağımı ama bende penye bende giyemem bir beden büyük düşünüyorum bende:uhm:

ya ben o kadar karamsar olmak istemiyorum çünkü bu az önce bahsettiğim kuzenimn eşi olan doğurduktan sonra hiç çatlağı yoktu..olmadı..şimdi ikinciye hamile 6 aylık kızı olacak..bakalım bunda çatlayacak mı

ne dedin de aldın canım??sngeri yumuşak çamaşır mı? ben de ona göre gidip bakayım

hamile südyeni dedim satıcı kız trene bakarmış gibi yüzüme baktı hamile yok emzirme var dedi dedim saol ben bi göz atıym
normal südyen tatlım 85 kullanıyodum 90 a aldım incecik bi süngeri var alttan desteğide var ama bütün südyenleri elledim bunu bulabilmek için

tatlım benim göbüşüm tüylendi doktora sordum doğumdan sonra hormonlar düzelince dökülür eğer dökülmezse hormon tedavisi yaparız belki dökülmez ama kalınlaşıp artmaz kafana takma dedi

inşallah dökülür canım benim hamişlikten önce de azıcık vardı şimdi artarsa kötü yani yaratık gibikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…