2011 Nisan Anneleri

bende bilmiyorum henüz nasıl alacağımı ama bende penye bende giyemem bir beden büyük düşünüyorum bende:uhm:

evet canım bana da mantıklı geliyor, tabi tecrübelilerden de öğrenmek lszım. benim yeni doğum yapan arkadaşım hep daha büyük beden süngerli çamaşır giymişti

demek yalnız değilmişim...dün akşam eşimle bakıyoruz da onun karnında nerdeyse hiç tüy yok benimkiler daha çok...moralim bozulmuştu baya...inş doğumdan sonra geçer

evet canım bana da mantıklı geliyor, tabi tecrübelilerden de öğrenmek lszım. benim yeni doğum yapan arkadaşım hep daha büyük beden süngerli çamaşır giymişti

haklısın tabi çoğumuzun ilk bebişi olduğundan tecrübesiziz..ikinci bebişi olan arkdaslar yardımcı olurlarsa iyi olur tabi..

sağol canım ben de gidip bakayım elleye elleye bulurum artıkkaydirigubbakcemile3aynı olay hamile arkadaşıma çamaşır bakmaya gittiğimizde bizim de başımıza gelmişti. aynen kız da emzirme sütyei var herkes bunu kullanıyor bütün hamilele dedi

kızlar şu anda konuyla çok alakasız ama sağlık ocağına gidip kayıt olan var mı? bende gidicemde ne zaman gitmek gerekiyo onu bilmiyorum...

sana iyi ellemeler etrafında bu kadın napıyo diye sana bakacak olanları görmezden gel ama

kızlar şu anda konuyla çok alakasız ama sağlık ocağına gidip kayıt olan var mı? bende gidicemde ne zaman gitmek gerekiyo onu bilmiyorum...

tatlım benim kapım dayandılar sağlık ocağının ebeleri kayıt yaptılar şimdi 4 ayda tetenoz aşısı için aramaya başlarlar ama ben yaptırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…