- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #6.981
bende bilmiyorum henüz nasıl alacağımı ama bende penye bende giyemem bir beden büyük düşünüyorum bende:uhm:
bende de var malesefakannehirbir de hamilelik çizgim oluşmaya basladı göbeğin alt kısmında..
evet canım bana da mantıklı geliyor, tabi tecrübelilerden de öğrenmek lszım. benim yeni doğum yapan arkadaşım hep daha büyük beden süngerli çamaşır giymişti
hamile südyeni dedim satıcı kız trene bakarmış gibi yüzüme baktı hamile yok emzirme var dedi dedim saol ben bi göz atıym
normal südyen tatlım 85 kullanıyodum 90 a aldım incecik bi süngeri var alttan desteğide var ama bütün südyenleri elledim bunu bulabilmek için
dikey çizgiyi diyorsun değil mi erken değil mi onun için
göbeğin özellikle alt kısımlarına doğru bariz çoğalmış benim ki
bende de var malesefakannehirbir de hamilelik çizgim oluşmaya basladı göbeğin alt kısmında..
sağol canım ben de gidip bakayım elleye elleye bulurum artıkkaydirigubbakcemile3aynı olay hamile arkadaşıma çamaşır bakmaya gittiğimizde bizim de başımıza gelmişti. aynen kız da emzirme sütyei var herkes bunu kullanıyor bütün hamilele dedi
ben de yok daha. ne renk açık kahverengi falansa tüydenmi gözükmüyokiCADIARZU
kızlar şu anda konuyla çok alakasız ama sağlık ocağına gidip kayıt olan var mı? bende gidicemde ne zaman gitmek gerekiyo onu bilmiyorum...
bendede bişey gözükmüyo nasıl oluyoki o
haklısın tabi çoğumuzun ilk bebişi olduğundan tecrübesiziz..ikinci bebişi olan arkdaslar yardımcı olurlarsa iyi olur tabi..
tatlım benim kapım dayandılar sağlık ocağının ebeleri kayıt yaptılar şimdi 4 ayda tetenoz aşısı için aramaya başlarlar ama ben yaptırmıycam
kızlar şimdi biz emzirme sütyeni mi alacağız anlamadımbilmiyorumkismile
bendede bişey gözükmüyo nasıl oluyoki o
sana iyi ellemeler etrafında bu kadın napıyo diye sana bakacak olanları görmezden gel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?