2011 Nisan Anneleri

ben şimdiden pantolunlarımın içine giremiyorum hatta eteklerimin bile...34 beden giyiyordum ve geçen gün aldığım hamile pantolonu 38 beden... davul gib olucam heralde doğurana kadar

Son düzenleme:
arkadaşlar ben alakasız ama bişey sordum arada kaynadı bu çizelgeler yanlışmı diyorum ben int baktım 11+5 gözüküyor burda farklı sizindemi öyle

ben şimdiden pantolunlarımın içine giremiyorum hatta eteklerimin bile...34 beden giyiyordum ve geçen gün aldığım hamile pantolonu 38 beden... davul gib olucam heralde doğurana kadar

bende daha elbise değişikliği yok sıkmıyorda..ama sen cok zayıfmıssın tatlım kilo alımı hızlı olyor biraz zayıf annelerin

bize kimse gelmedi de ben burada okudum sağlık ocağına kayıt yapıldığını...aşıyı niye yaptırmıcan ?

ya devlet hastaneleri kandine ve aletlerine pek güvenmediği için zorluyor bence tetenoz için ben doktora sordum hiç gerek yok dedi bilmiyorum bide kötü kötü şeyler duymuştum önceden yaptırmıycam

cok acık renkte kahverengi dikey çizgi canım benmki daha göbek deliğime bile gelmiyor..ne zman oluşur bilmiyorum ama bende var..

evde inceliym bakıym çıkmışmı
kızlar bu arada kilodan bahsediyosunuz ben hiç bi pantolonuma sığamıyorum 1 tane kota kaldım alcam yakında hamile pantalonu

bende daha elbise değişikliği yok sıkmıyorda..ama sen cok zayıfmıssın tatlım kilo alımı hızlı olyor biraz zayıf annelerin

3 kg aldım ben şimdiye kadar ama 1 kg bile bende çok farkediyordu....şimdiden kocaman göbeğim var görenler direk soruyor hamilemisin diye..

ya devlet hastaneleri kandine ve aletlerine pek güvenmediği için zorluyor bence tetenoz için ben doktora sordum hiç gerek yok dedi bilmiyorum bide kötü kötü şeyler duymuştum önceden yaptırmıycam

herkesin fikrine saygı duyarım bu konuda,bence ne olursa olsun yapılmalı tetenoz aşısı bu benim fikrim...metal aletlerle olacak doğum ve herşey insanlar için burada okumuştum hastaneye yetişmeden arabada doğum yapan bir arkadaşın hikayesini:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…