- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.001
evet canım. bu hamilelikte epey masraf ya. herşeyiyle baştan birşeyler almak gerekiyor hem kendimiz için hem de ileriki aylarda bebiş için
ben şimdiden pantolunlarımın içine giremiyorum hatta eteklerimin bile...34 beden giyiyordum ve geçen gün aldığım hamile pantolonu 38 beden... davul gib olucam heralde doğurana kadar
bize kimse gelmedi de ben burada okudum sağlık ocağına kayıt yapıldığını...aşıyı niye yaptırmıcan ?
tecrübe konuşuyor diyorsun:roflol::roflol:kocaman güneş gözlükleri ve şapka takayım barikaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben alakasız ama bişey sordum arada kaynadı bu çizelgeler yanlışmı diyorum ben int baktım 11+5 gözüküyor burda farklı sizindemi öyle
cok acık renkte kahverengi dikey çizgi canım benmki daha göbek deliğime bile gelmiyor..ne zman oluşur bilmiyorum ama bende var..
benimki doğru canım her yerde 11+3 cıkıyor
arkadaşlar ben alakasız ama bişey sordum arada kaynadı bu çizelgeler yanlışmı diyorum ben int baktım 11+5 gözüküyor burda farklı sizindemi öyle
bende daha elbise değişikliği yok sıkmıyorda..ama sen cok zayıfmıssın tatlım kilo alımı hızlı olyor biraz zayıf annelerin
benimki doğru gösteriyor...sen sat ı yanlışmı yazdın acaba tickera
3 kg aldım ben şimdiye kadar ama 1 kg bile bende çok farkediyordu....şimdiden kocaman göbeğim var görenler direk soruyor hamilemisin diye..
Allah Allah tamda küsecektim sizlere cevap vermiyonuz diye benim niye böylekine bilmiyorumkismile
evde inceliym bakıym çıkmışmı
kızlar bu arada kilodan bahsediyosunuz ben hiç bi pantolonuma sığamıyorum 1 tane kota kaldım alcam yakında hamile pantalonu
ya devlet hastaneleri kandine ve aletlerine pek güvenmediği için zorluyor bence tetenoz için ben doktora sordum hiç gerek yok dedi bilmiyorum bide kötü kötü şeyler duymuştum önceden yaptırmıycam
olsun canım bebiş sağlıklı olsunda insallah veririz kilolarımızıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?