- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.021
canım nereden baktın ki 11+5 diye çıktı
herkesin fikrine saygı duyarım bu konuda,bence ne olursa olsun yapılmalı tetenoz aşısı bu benim fikrim...metal aletlerle olacak doğum ve herşey insanlar için burada okumuştum hastaneye yetişmeden arabada doğum yapan bir arkadaşın hikayesini:))
herkesin fikrine saygı duyarım bu konuda,bence ne olursa olsun yapılmalı tetenoz aşısı bu benim fikrim...metal aletlerle olacak doğum ve herşey insanlar için burada okumuştum hastaneye yetişmeden arabada doğum yapan bir arkadaşın hikayesini:))
evet canım öyle malesef 2 ay sonra şimdiki elbiselere hiç giremeyizakannehir
şimdi bi şey daha öğrendim tetenoz aşısı damı olucaz
şimdi bi şey daha öğrendim tetenoz aşısı damı olucaz
ben şimdiden pantolunlarımın içine giremiyorum hatta eteklerimin bile...34 beden giyiyordum ve geçen gün aldığım hamile pantolonu 38 beden... davul gib olucam heralde doğurana kadar
kaç haftalık hamileyim yazdım google çıkanların 2 -3 tanesinde yaptım. benim sat 11 temmuz :CüvCüv:
kaç haftalık hamileyim yazdım google çıkanların 2 -3 tanesinde yaptım. benim sat 11 temmuz :CüvCüv:
ay bilmiyorum tatlım ya bi yakınımda çok kötü bi olay yaşadı aşı yüzünden gözüm korktu valla zaten son 3 yıldır filan varmış bu aşı ondan önce aşı filan yapmıyorlarmış
100 mesaja ulaşabilirsem hemen koyucam göbüşümü göbüş topiğine...
evet canım tabi yavaş yavaş büyüyeceğiz artıkkaydirigubbakcemile3kaçınılmaz sonkaydirigubbakcemile3ben açıkçası çok birşey almayacağım kendime
uzun yıllardır var canım bu aşı sağlıkçı olduğum için biliyorum 3 yıllık bişey değil yani..olay neydi canım bahsedermisin merak ettim..
canım sen çok zayıfmışsın hızlı alsan da hızlı da verirsin canını sıkma
bende cok birşey almayı düşünmüyorum ama mecburen kış geliyor bişeyler almak zorundayızakannehirbenim bütün montlarım daracıksırnaşık şey
evet ben de baktım 11+5 çıkıyosun belki bu çizelgeyi yaparken satı yanlış girmişsindir
aynen canım benim de öyle. napalım ihtiyaçlar alınacak tabi. aslında yaz hamileliği daha az masraflı 2 pantalon 2 tshirtkaydirigubbakcemile3
yok tatlım anlatmam kimsenin gözü korkmasın ben çok etkilendim günlerce moralim çöktü ki hamile değildim duyduğumda şimdi hiiiç anlatamam size
aynen canım benim de öyle. napalım ihtiyaçlar alınacak tabi. aslında yaz hamileliği daha az masraflı 2 pantalon 2 tshirtkaydirigubbakcemile3
ay inş çabucak veririm yoksa bütün dolabımı baştan almam gerekecek...çünkü ben üzerime tam oturan giysiler alırım hep...bol hiç bir şeyim yoktu...elbiseler etekler dahil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?