2011 Nisan Anneleri

ay bilmiyorum tatlım ya bi yakınımda çok kötü bi olay yaşadı aşı yüzünden gözüm korktu valla zaten son 3 yıldır filan varmış bu aşı ondan önce aşı filan yapmıyorlarmış

şimdi bi şey daha öğrendim tetenoz aşısı damı olucaz

ay bilmiyorum tatlım ya bi yakınımda çok kötü bi olay yaşadı aşı yüzünden gözüm korktu valla zaten son 3 yıldır filan varmış bu aşı ondan önce aşı filan yapmıyorlarmış

uzun yıllardır var canım bu aşı sağlıkçı olduğum için biliyorum 3 yıllık bişey değil yani..olay neydi canım bahsedermisin merak ettim..

evet canım tabi yavaş yavaş büyüyeceğiz artıkkaydirigubbakcemile3kaçınılmaz sonkaydirigubbakcemile3ben açıkçası çok birşey almayacağım kendime

bende cok birşey almayı düşünmüyorum ama mecburen kış geliyor bişeyler almak zorundayızakannehirbenim bütün montlarım daracıksırnaşık şey

uzun yıllardır var canım bu aşı sağlıkçı olduğum için biliyorum 3 yıllık bişey değil yani..olay neydi canım bahsedermisin merak ettim..

yok tatlım anlatmam kimsenin gözü korkmasın ben çok etkilendim günlerce moralim çöktü ki hamile değildim duyduğumda şimdi hiiiç anlatamam size

bende cok birşey almayı düşünmüyorum ama mecburen kış geliyor bişeyler almak zorundayızakannehirbenim bütün montlarım daracıksırnaşık şey

aynen canım benim de öyle. napalım ihtiyaçlar alınacak tabi. aslında yaz hamileliği daha az masraflı 2 pantalon 2 tshirtkaydirigubbakcemile3

yok tatlım anlatmam kimsenin gözü korkmasın ben çok etkilendim günlerce moralim çöktü ki hamile değildim duyduğumda şimdi hiiiç anlatamam size

hıım keşke hiç bahsetmeseydin üzüldüm şimdi...ama aşı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası...yinede karar herkesin...allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz...

ay inş çabucak veririm yoksa bütün dolabımı baştan almam gerekecek...çünkü ben üzerime tam oturan giysiler alırım hep...bol hiç bir şeyim yoktu...elbiseler etekler dahil....

ben de kilo verdim maalesef çok değil 1-1,5 kilo kadar ama 53 kiloyum, boy 1.63. çok zayıf falan değilim yani. çok paniklemiştim kilo verdim diye ama doktor olabileceğini söyledi rahatlattı biraz beni. Aslında herkesin kilosunu merak ediyorum ben deha almadığım için kilo takıntı oldu bende. Kilolarımızı takip edeceğimiz hangi haftada kaç kilo aldık gibi topic açılabilir mi acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…