2011 Nisan Anneleri

üfff aynen ya şimdi bizim ayaklarımız filan şişerse bot tu kaban dı allahhhhhh bisürü masraf

ya sormayın kışa gelince öyle masraflı olacak, ama pantolon konusunda bir fikir vereyim size burad bir penyeci ablamız var normal pantolunun bel kısmını kesip oraya esnek penye ekliyor, hamile arkadaşıma yaptırmıştık çok rahat etmişti 10-15 lira bişey almıştı aklınızda bulunsun...

hıım keşke hiç bahsetmeseydin üzüldüm şimdi...ama aşı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası...yinede karar herkesin...allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz...

unutalım gitsin tatlım hakkımıza hayırlısı inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

üfff aynen ya şimdi bizim ayaklarımız filan şişerse bot tu kaban dı allahhhhhh bisürü masraf

ayaklar o kadar şişiyor ki ben arkadaşımı gördüğümde inanamamıştımohaoldumsmilekız terlikle gidip geldi son 3 ay ama yazdı tabi. ben zaten mecbur alcam bütün çizmelerim topuklu

bende almadım kilo hatta verdim bile 2-3 kadar, bence takma kafana ilk 3 ay alınmaması normal...

onu benim bi arkadaşta söylemişti o dikişten anlıyo yapalımmı diye yaptırsammı ne 1 tane

bir şey değil canım
hazımsızlık dedin ya bende de oldu
sanki bütün yediklerim göğüs kafesimde ağzıma geliyor ara ara bu hazımsızlık değil mi tam anlamadım

bende pek yok Allahtan
:1hug: elma tavsiye ederim çok rahatlatıyor zaten arkadaşlarda kuru incir kayısıyı önerdi hem bunlarda magnezyumda varmış doğal olarak
geçer inşallah...

ayaklar o kadar şişiyor ki ben arkadaşımı gördüğümde inanamamıştımohaoldumsmilekız terlikle gidip geldi son 3 ay ama yazdı tabi. ben zaten mecbur alcam bütün çizmelerim topuklu

benim arkadaşta kış hamilesiydi son ay eşinin spor ayakkabısı ancak sığdı

bu çok mantıklı aslında çünkü benim aldığım hamile pantolonu tam anlattığın gibi bişe...tam düşük bel pantolonun beline biraz kalın bir penye dikmişler o kadar :)))) gerci pantolonun dügmesi falan yok ama öyle bişe işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…