- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.041
evet ben de baktım 11+5 çıkıyosun belki bu çizelgeyi yaparken satı yanlış girmişsindir
üfff aynen ya şimdi bizim ayaklarımız filan şişerse bot tu kaban dı allahhhhhh bisürü masraf
canım 11+5 olması gerekiyor sanırım benimde sat 13 temmuz cünkü her yerde 11+3 aramızda 2 gün var..
teşekkürler canımcım
hıım keşke hiç bahsetmeseydin üzüldüm şimdi...ama aşı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası...yinede karar herkesin...allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz...
üfff aynen ya şimdi bizim ayaklarımız filan şişerse bot tu kaban dı allahhhhhh bisürü masraf
ben de kilo verdim maalesef çok değil 1-1,5 kilo kadar ama 53 kiloyum, boy 1.63. çok zayıf falan değilim yani. çok paniklemiştim kilo verdim diye ama doktor olabileceğini söyledi rahatlattı biraz beni. Aslında herkesin kilosunu merak ediyorum ben deha almadığım için kilo takıntı oldu bende. Kilolarımızı takip edeceğimiz hangi haftada kaç kilo aldık gibi topic açılabilir mi acabaCADIARZU
ya sormayın kışa gelince öyle masraflı olacak, ama pantolon konusunda bir fikir vereyim size burad bir penyeci ablamız var normal pantolunun bel kısmını kesip oraya esnek penye ekliyor, hamile arkadaşıma yaptırmıştık çok rahat etmişti 10-15 lira bişey almıştı aklınızda bulunsun...
:roflol:bencede öyle..ama bebişlerimiz baharda doğacaklar üşütcekler die korkumuz az olur..kışa kadar büyürler biraz..
canım teşekkürler peki sen ikili testini yaptırdınmı?
onu benim bi arkadaşta söylemişti o dikişten anlıyo yapalımmı diye yaptırsammı ne 1 tane
bir şey değil canım
hazımsızlık dedin ya bende de oldu
sanki bütün yediklerim göğüs kafesimde ağzıma geliyor ara ara bu hazımsızlık değil mi tam anlamadım
ayaklar o kadar şişiyor ki ben arkadaşımı gördüğümde inanamamıştımohaoldumsmilekız terlikle gidip geldi son 3 ay ama yazdı tabi. ben zaten mecbur alcam bütün çizmelerim topuklu
sakız çiğnemek iyi geliyor kızlar hazımsızlığa tarafımdan test edildi buğün :)))
bişey değil canım..ben de daha yaptırmadım 5 ekimde benimde 2li testim..
ya sormayın kışa gelince öyle masraflı olacak, ama pantolon konusunda bir fikir vereyim size burad bir penyeci ablamız var normal pantolunun bel kısmını kesip oraya esnek penye ekliyor, hamile arkadaşıma yaptırmıştık çok rahat etmişti 10-15 lira bişey almıştı aklınızda bulunsun...
benim arkadaşta kış hamilesiydi son ay eşinin spor ayakkabısı ancak sığdı
bende almadım kilo hatta verdim bile 2-3 kadar, bence takma kafana ilk 3 ay alınmaması normal...
şekersiz damla sakızı çiğnesek acep
çünkü şekerlilerde harhalde midemi bulandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?