- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.241
Üzümlü kurabiye (şimdi pişirdim)
Tuzlu bisküvi (birazdan yapıcam)
Ispanaklı börek
Kısır veya mercimek köftesi
Saray lokumu (sütlü tatlı)
Üzümlü kurabiye (şimdi pişirdim)
Tuzlu bisküvi (birazdan yapıcam)
Ispanaklı börek
Kısır veya mercimek köftesi
Saray lokumu (sütlü tatlı)
Kızlar bende çok uyuyorum, bende bulantı olmadı, karnımdaki tüyler arttı, ayaklarım üşüyor,ekşi tuzlu yiyorum, erkek belirtisiymiş bunlar bende erkek hisssediyorum.
ayy cnm bnm çok güzelbir tahmin sen beni görsen aynaya yapışıyorum derler yakızçocuk annnenin güzelliğini alırmış erkek güzellik katarmış dye eşime diyorum güzelleşme çirkinleşme var mı diye çok gülüyor banabudabirtahmin
Yaaaaaaaaaa canımmmm üzümlü kurabiyeeeee çektiiiiiiiii.Bana da gönderrrr ya da tarifini verrrrrrrrrrrrcokacimcoook
güzel bir menü düşünmüşsün canım ama saray lokumunu bilmiyorum ben çok uğraştırıyor mu aslında fazla bile olabil,r sen bilirisin tatlı tuzlu börekve kıısr yada mercimek köftesi yeterligibi olumunekankayizsmile
Canım kusura bakma ya tüh,ilk kez denedim üzümlü kuabiye ben genelde fındıklı falan karışık yapıyordum ama pek hoşuma gitmedi benim yalnız tarif basit.
Birpaket yumuşak margarin
Bir subardağı pudra şekeri
Bir yumurta
Bir paket vanilya
Bir paket kabartma tozu
Bir bardak üzüm
Aldığı kadar un
Margarinle şekeri karışır sonra diğerlerini ekle şekil ver 180 derecede pişir.
Bence hazır satılanlardan al ülkerin falan varya daha güzeldir.
bende tuzluya çok düştüm cnm ya benim de erkek acaba kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrrr kimsecikler de yok yaniboshayallersmile
Selam hanımlar nasılsınız ben çok tembelim bu günlerde bugün üstümde bir kırıklık var inşaallah hasta olmam, yarında misafirlerim var komşularım gelicek eşim kızıyor sen hamilesin niye geliyolar seni yoruyolar diye.
acıkıncabulantım oluyor yediğimin etkisi az geçsin hemen başlıyor amaçıkarma falan olmadıçok şükür iyiyim ya çok uyuyasım var sadece ve tembel tembel yatasımsempatiksalakcinni bu arada denizcim sen cinsiyeti hakkında tahmin ediyormusun eşimde bende hiçbişi hissetmyruz ya merakta ediyorum farketmez sağlıklı olsundaolumunekankayizsmile
Ayy tmm canm ben bunu öğleden sonra yapıcam.Yok yaa dışardan pek bişey almak istemiyorum.
Tşkler tarif içinyerimseniben
Günaydın canım ben de sizi çok özledim inan kiopuyorumnanaktan
Denizcim benimde canım çekti cokacimcoook
portakal ağacı: kaya kurabiye şundan yapmak istiyorum cokacimcoook
Tamam canım hakkını helal et canın istedi benim yüzümden.
Günaydın kızlar :lepi: Nisacım Şeniz çatlaklar için ben yavaş yavaş başladım :hulya:
Nisacım bende geçen hafta öyleydim acıktığımda midem bulanıyordu hemen bi yeşil elma yiyorum iyi geliyor bu hafta bulantılarım yok gibi bişi sadece arada sabun ve soğan kokularına midem bulanıyor okadar
Benim eşim annem kuzenlerim arkadaşlarım kız hissediyor kayınvalidemde erkek ama ben hiç bişi hissedemiyorum sempatiksalakcinni Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyeti farketmez :asigim:
tamam cnm yazıyorum valla ddiklerini birde yeşil elmayı bende deneyeyyim ayy herkeste ne farklı ya miden bulanmazsa bendebugün soğanlı yumurta çekti pek bilmem ama internetten baktımolumunekankayizsmile
Canım saray lokumu muhallebiyi yapıyorsun tepsiye döküyorsun üstüne kremşanti sarıyorsun lokum gibi yapmasam mı kiCADIARZU birde kısır ya da köteninyerine hazır paates kroket varya ondan alıp mı yapsam nasıl olur ki?
Ayyyyy bilemiyorummmm vallaaaaa-tatlicadiarzu-eşim güzelleştin diyoo banaa cildin çok hoş oldu diyooorrsempatiksalakcinniAyyyy şımardımm erkek mi geliyoo neeee
Patates salatasıda yapabilirsin biraz klasik olucak ama hamilesin :CüvCüv:
ama ağlıcam bende neden bi değişiklik yoook yaakannehirakannehir olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?