2011 Nisan Anneleri

Üzümlü kurabiye (şimdi pişirdim)
Tuzlu bisküvi (birazdan yapıcam)
Ispanaklı börek
Kısır veya mercimek köftesi
Saray lokumu (sütlü tatlı)

güzel bir menü düşünmüşsün canım ama saray lokumunu bilmiyorum ben çok uğraştırıyor mu aslında fazla bile olabil,r sen bilirisin tatlı tuzlu börekve kıısr yada mercimek köftesi yeterligibi olumunekankayizsmile

Ayyyyy bilemiyorummmm vallaaaaa-tatlicadiarzu-eşim güzelleştin diyoo banaa cildin çok hoş oldu diyooorrsempatiksalakcinniAyyyy şımardımm erkek mi geliyoo neeee

Yaaaaaaaaaa canımmmm üzümlü kurabiyeeeee çektiiiiiiiii.Bana da gönderrrr ya da tarifini verrrrrrrrrrrrcokacimcoook

Canım kusura bakma ya tüh,ilk kez denedim üzümlü kuabiye ben genelde fındıklı falan karışık yapıyordum ama pek hoşuma gitmedi benim yalnız tarif basit.

Birpaket yumuşak margarin
Bir subardağı pudra şekeri
Bir yumurta
Bir paket vanilya
Bir paket kabartma tozu
Bir bardak üzüm
Aldığı kadar un

Margarinle şekeri karışır sonra diğerlerini ekle şekil ver 180 derecede pişir.
Bence hazır satılanlardan al ülkerin falan varya daha güzeldir.

Canım saray lokumu muhallebiyi yapıyorsun tepsiye döküyorsun üstüne kremşanti sarıyorsun lokum gibi yapmasam mı kiCADIARZU birde kısır ya da köteninyerine hazır paates kroket varya ondan alıp mı yapsam nasıl olur ki?

Ayy tmm canm ben bunu öğleden sonra yapıcam.Yok yaa dışardan pek bişey almak istemiyorum.
Tşkler tarif içinyerimseniben

bende tuzluya çok düştüm cnm ya benim de erkek acaba kaydirigubbakcemile3

Olabilir canım,arkadaşlar sen güzelleşmişsin erkek geliyor dedi, eşime söyledim sen de diyemedin mi ben zaten güzelim diyekaydirigubbakcemile3
Ellerin kuruyor mu?

Günaydın kızlar :lepi: Nisacım Şeniz çatlaklar için ben yavaş yavaş başladım :hulya:

Son aylarında olan ve çatlamayan iki arkadaşımın tavsiyesiyle;
Çörekotu, badem ve kakao yağlarını karıştırdım (aktarlarda bunları tavsiye ediyor)
birde sebamed fine&sensitive losyon a başladım.. umarım çatlamayız :CüvCüv:

Günaydın kızlarrrr kimsecikler de yok yaniboshayallersmile

Günaydın denizcim Şeniz Ne zamandır görüşemiyoruz özledim valla Şeniz

Eflalim günaydın Şeniz bende de iki gündür bi halszilik vardı ılık suya yarım çorba kaşığı bal 1 limon sıktım bir bardak içtim çok iyi geldi tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
Bana da önümüzdeki hafta gelecekler sanırım eşimin arkadaşı karısı ve çocukları bi gecede kalıcaklar sanıyorum, umarım çok yorulmazsın opuyorumnanaktan

Nisacım bende geçen hafta öyleydim acıktığımda midem bulanıyordu hemen bi yeşil elma yiyorum iyi geliyor bu hafta bulantılarım yok gibi bişi sadece arada sabun ve soğan kokularına midem bulanıyor okadar

Benim eşim annem kuzenlerim arkadaşlarım kız hissediyor kayınvalidemde erkek ama ben hiç bişi hissedemiyorum sempatiksalakcinni Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyeti farketmez :asigim:

"eflalim kullanıcısından alıntı

Üzümlü kurabiye (şimdi pişirdim)
Tuzlu bisküvi (birazdan yapıcam)
Ispanaklı börek
Kısır veya mercimek köftesi
Saray lokumu (sütlü tatlı)"

Eflalim menünün çok güzel cokacimcoook mercimek köftesi yerine kısır daha kolay olur kaydirigubbakcemile5

Denizcim benimde canım çekti cokacimcoook
portakal ağacı: kaya kurabiye şundan yapmak istiyorum cokacimcoook

Kızlar acil fikir verin bana hazır patates kroket kullanan var mı nasıl olur ondan yapsam daha öne almadımda of halsizim ya ne yapacağımı şaşırdım

Patates salatasıda yapabilirsin biraz klasik olucak ama hamilesin :CüvCüv:

Patates salatasıda yapabilirsin biraz klasik olucak ama hamilesin :CüvCüv:

Ay artık klasik olsun önceden çok döktürdüm farklı olsun diye neyse canlarım sağolun destek ve fikirler için ben kalkıyım eşim gelir şimdi.

Bende sabahları kalkınca ilk iş elma yiyorum yeşil bulantımın olmasını engelliyor.

ama ağlıcam bende neden bi değişiklik yoook yaakannehirakannehir olumunekankayizsmile

Kız dalgaya alıyorum ben.Bunlar ne kadar doğru ki.Yok güzelliği kız alırmış, yok erkek olursa güzelleşirisn falansempatiksalakcinni
Senin kızın olacak öyle doğuyor içime hayırlısı artık:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…