- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.261
Ay artık klasik olsun önceden çok döktürdüm farklı olsun diye neyse canlarım sağolun destek ve fikirler için ben kalkıyım eşim gelir şimdi.
Günaydın canım ben de sizi çok özledim inan kiopuyorumnanaktan
Bu portakalagacı.com benim de favorim.Bazen hamurişleri tariflerine bakıyorum burdanhihoyyyt
tamam cnm yazıyorum valla ddiklerini birde yeşil elmayı bende deneyeyyim ayy herkeste ne farklı ya miden bulanmazsa bendebugün soğanlı yumurta çekti pek bilmem ama internetten baktımolumunekankayizsmile
Ay artık klasik olsun önceden çok döktürdüm farklı olsun diye neyse canlarım sağolun destek ve fikirler için ben kalkıyım eşim gelir şimdi.
Ay canım kısır çektiiii............
Geçen akşam da rüyamda kakaolu tarçınlı kek gördüm :) Ertesi gün okuldan gelince hemen yaptım :))
Soğanı yağda kavur üzerine çırpılmış yumurtayı kır öyle olmazmı?
Geçen akşam da rüyamda kakaolu tarçınlı kek gördüm :) Ertesi gün okuldan gelince hemen yaptım :))
Kız dalgaya alıyorum ben.Bunlar ne kadar doğru ki.Yok güzelliği kız alırmış, yok erkek olursa güzelleşirisn falansempatiksalakcinni
Senin kızın olacak öyle doğuyor içime hayırlısı artık:sm_cool:
Bende misafirim geleceği zaman portakal ağacına dadanıyorum resmen kaydirigubbakcemile2 oradan çok tarif yaptım hepside çok güzel oldu kaydirigubbakcemile2
Yeşil elma ekşi ya bastırıyo bide ağzınız kamaşabilir belki ama sempatiksalakcinni midem bulandığında limonu tuzlayıp yedim çok iyi geldi guclubacismile
Soğanı yağda kavur üzerine çırpılmış yumurtayı kır öyle olmazmı?
kızlar ben akşam acillik oldum yaa.uzanıyordum telefon çaldı birden kalktım yerımden sağ kasığıma ağrı saplandı birden hareket edemedım kalakaldım hemen eşimi aradım geldi acile gittik kadındoğumda ebe oluyormuş sadece geceleri doktor yok.kanaman varmı dediler yok dedim gaz olmasın dediler yemek yemedımkı gaz olsun dedim bişi yapamayız kanaman yoksa evde yat bol su iç dediler ama ordan bi abla apandisit olmasın diyince jeton düştü benim.çocukkende apandisitten yatmıştım ben ama ameliyat olmamıştım doktor tekrarlar seneler sonra demişti.sanırım apandisit çıktı yine bende.belirtilerde öle zaten.netten araştırdımda gebeliğin 3. ve 9.ayları arasında cok sık rastlanırmış bu duruma ama cok tedirginim bebeğime bı zarar verirmi diye haftasonu dıye hastanedede doktor yok mecbur yarını beklıyorum.bugun daha iyiyim ama aklım bebeğimde...allahım sen koru bebeğimi(((
kızlar ben akşam acillik oldum yaa.uzanıyordum telefon çaldı birden kalktım yerımden sağ kasığıma ağrı saplandı birden hareket edemedım kalakaldım hemen eşimi aradım geldi acile gittik kadındoğumda ebe oluyormuş sadece geceleri doktor yok.kanaman varmı dediler yok dedim gaz olmasın dediler yemek yemedımkı gaz olsun dedim bişi yapamayız kanaman yoksa evde yat bol su iç dediler ama ordan bi abla apandisit olmasın diyince jeton düştü benim.çocukkende apandisitten yatmıştım ben ama ameliyat olmamıştım doktor tekrarlar seneler sonra demişti.sanırım apandisit çıktı yine bende.belirtilerde öle zaten.netten araştırdımda gebeliğin 3. ve 9.ayları arasında cok sık rastlanırmış bu duruma ama cok tedirginim bebeğime bı zarar verirmi diye haftasonu dıye hastanedede doktor yok mecbur yarını beklıyorum.bugun daha iyiyim ama aklım bebeğimde...allahım sen koru bebeğimi(((
Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun meleklerimizi :Saruboceq: yarın hayırlı haberlerini alıcaz inşallah :teselli:
geçmiş olsun canım benim :Saruboceq: herşeyyolunda olucak inş. Allah seni ve bebeğini korusun
kaydirigubbakcemile3sağol canım benim bende hayran kaldım sempatiksalakcinni yok eşimde tarifini buldu yaptı sağolsun olumunekankayizsmile
Ayy kızlar komşu çağırdı acil gidiyorum öpüyorum hepinizi grş
sağol canım allahtan 3.ayımın içindeyımde amelıyat derseler beklemeye gerek kalmıcak 3 aylık olmayı...
inşallah yolunda olur arkadaşım yaaa eyvahedigeldismile
Kızlar bende çok uyuyorum, bende bulantı olmadı, karnımdaki tüyler arttı, ayaklarım üşüyor,ekşi tuzlu yiyorum, erkek belirtisiymiş bunlar bende erkek hisssediyorum.
inşallah yolunda olur arkadaşım yaaa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?