2011 Nisan Anneleri

nisacım bide hani derler ya iç karnı geniş die...işte onun bilimsel açıklaması bende... benim rahmim arkada olduğu için bile bu zamanlarda ugs de net göremiyoruz vajinadan bakıyo doktorum.. onun içinde bebişim olması gerekn yerde değil sağ tarafımdaydı :) ondan hissettim...sanıyorum ki karnım çok çıkmıcak..çünkü hamiş değilken bile benim karnım bi şişirsem 5 aylık ama şuan garip yok gitti... şaşırdım..bakalım 4 aydan sonra ne olcak çok merak ediyorum.. çok kilo alcam diyodum ama 1 kilo aldım ve durdu kilom...

sağol canım benım dr solemıyormuş muayeneye gelenlerede sordum .bekletıyomuş cevremdekılerde ısrararcı olunca başka yere gttık bırde.sende oyle yap

Son düzenleme:

canım benim ya daha çok var şimdiden hepimizde özlem sağlıcakla kavuşuruz inş. bebişlerimize benmde keşke senin gibi içe gitse ama hiç yok heralde iç karın genişliği şimdiden kocaman artık farkediliyor olumunekankayizsmile

Bütün güzel anne adaylarına iyi akşamlar bebişim için günlük aldım bugün bi görseniz öyle şirin bir şey ki eşimin gelmesini bekliyorum ultrason fotoğrafını yapıştırarak başlıycam işebakalım inşallah çabucak geçer zaman

cnm bende alcaktım ama bebekğin doğması gerekiyomuş muşta muş.. pembe mavi falan...seninkisi nasıl bilgi verirmisin...yoksa kokoş bi deftermi aldın

hayırlı akşamlar kızlara.s.

geçmiş olsun canım...
bazen hamilelikte ani hareketlerde böyle ağrılar olabiliyor...
inş senin ağrında önemli birşey değildir...

Son düzenleme:
sempatiksalakcinni
cnm bende alcaktım ama bebekğin doğması gerekiyomuş muşta muş.. pembe mavi falan...seninkisi nasıl bilgi verirmisin...yoksa kokoş bi deftermi aldın

Canım çok kokoş değil ama renkli renli işte bebek gibi
içeriğini anlatayım
bebeğin ilk ultrason ftoğrafı ve haftası var bir sayfada kocaman bir soyağacı var anne baba annanne babanne teyze hala vs. fotograflar olacak
bazı sorular sorulmuş sen doğmadan annen cinsiyetinin.... olacağını düşünüyordu,
ismini için annen ................, baban...................... ismini düşündü sonunda ........... da karar kıldık
sen doğduğun zaman gündemdei konular neydi en ünlü ses yıldızı kimdi vs gibi sorular var el ve ayak izleri ilk dişi ilk hareketi ilk kelimesi bir tutam saç teli vs.....
Aslında bakınca even günlük daha çok doğum sonrasına hitap ediyor ama hamilelik dönemiyle alakalı bölümleri ve yorum sayfalarıda var unutmadan ve ve bilgilerim henüz tazeyken almak istedim gidip gelip bakıyorum günlüğe:) sırnaşık şey

evet cnm benim dediğimde ondandı...ama ara renk yok die alamadım..olmadı aldırayım... sabırsızlanıyorum çünkü.. hadi kolay gele sana cnm bol bol yaz :)

bende günlük yazıyorum kızlar bizim babamız askerya ben zaten günlük tutuyodum o defterden devam ediyorum babalı bebekli okurlar artık :))))) biz şimdi babasının gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla babası geldikden sonrada bebegimizi bekleyecez ama farkındamısınız ben hep bekliyorum babamızıda beebgimizide ::))))))

bn hissettim cnm ya bilg.başındaydım..kandilliden baktım 4.4 şiddetindeymiş..buarada uzun bi aradan sonra mrb herkese..

canım eşin nerde asker benim eşimde rütbeli asker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…