- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.281
gözünüz aydın ne güzel öğrenmişsiniz ..bu haftada benim doktor söylemezse çıkıp bende başka doktora gidicem ya .çarşamba kontrolümüz 13+3 oluyoruz o gün. ya çok merak ediyorum bende bişiler almak istiyorum bebeğime:ecrin_bebek:
nisacım bide hani derler ya iç karnı geniş die...işte onun bilimsel açıklaması bende... benim rahmim arkada olduğu için bile bu zamanlarda ugs de net göremiyoruz vajinadan bakıyo doktorum.. onun içinde bebişim olması gerekn yerde değil sağ tarafımdaydı :) ondan hissettim...sanıyorum ki karnım çok çıkmıcak..çünkü hamiş değilken bile benim karnım bi şişirsem 5 aylık ama şuan garip yok gitti... şaşırdım..bakalım 4 aydan sonra ne olcak çok merak ediyorum.. çok kilo alcam diyodum ama 1 kilo aldım ve durdu kilom...
Bütün güzel anne adaylarına iyi akşamlar bebişim için günlük aldım bugün bi görseniz öyle şirin bir şey ki eşimin gelmesini bekliyorum ultrason fotoğrafını yapıştırarak başlıycam işebakalım inşallah çabucak geçer zaman
kızlar ben akşam acillik oldum yaa.uzanıyordum telefon çaldı birden kalktım yerımden sağ kasığıma ağrı saplandı birden hareket edemedım kalakaldım hemen eşimi aradım geldi acile gittik kadındoğumda ebe oluyormuş sadece geceleri doktor yok.kanaman varmı dediler yok dedim gaz olmasın dediler yemek yemedımkı gaz olsun dedim bişi yapamayız kanaman yoksa evde yat bol su iç dediler ama ordan bi abla apandisit olmasın diyince jeton düştü benim.çocukkende apandisitten yatmıştım ben ama ameliyat olmamıştım doktor tekrarlar seneler sonra demişti.sanırım apandisit çıktı yine bende.belirtilerde öle zaten.netten araştırdımda gebeliğin 3. ve 9.ayları arasında cok sık rastlanırmış bu duruma ama cok tedirginim bebeğime bı zarar verirmi diye haftasonu dıye hastanedede doktor yok mecbur yarını beklıyorum.bugun daha iyiyim ama aklım bebeğimde...allahım sen koru bebeğimi(((
cnm bende alcaktım ama bebekğin doğması gerekiyomuş muşta muş.. pembe mavi falan...seninkisi nasıl bilgi verirmisin...yoksa kokoş bi deftermi aldın
bende günlük yazıyorum kızlar bizim babamız askerya ben zaten günlük tutuyodum o defterden devam ediyorum babalı bebekli okurlar artık :))))) biz şimdi babasının gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla babası geldikden sonrada bebegimizi bekleyecez ama farkındamısınız ben hep bekliyorum babamızıda beebgimizide ::))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?