2011 Nisan Anneleri

kızlar hepinize selemlar:))) birkaç haftadır giremiyorum forma, inşallah herşey yolundadır herkez iyidir:))))
biz de geçen perşembe 2 li testimizi yaptırdık; tabi daha sonuç alamadık haftaya çıkarmış bakalım inşallah hepimizin bebekleri herkezin evladı sağlıklı sıhhatlidir arkadaşlar.
doktor genel bulguların çok şükür iyi olduğunu, ve bebeğimizin %90 erkek olabileceğini söyledi çok sevindik tabi.Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah arkadaşlar evlatlarımız.
hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar
sevgiler

kısa sürdü ama epey sarstı..saol cnm öncü değildir inş..

kızlar evde tektim..nasıl heycanlandım..beşik gibi 3 kere salladı..of..RABBİM yaşatmasın ya...

bende hissetmedim depremi ama evde kimse yok eşim geç geliyor.
panik yaptım
inş. bi daha olmaz:S

inş. kızlar bende yalnızdım evde inanılmaz panikledim Rabbim beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:

amin cnm.. şimdi kayınvalideme geldim..perşembe kontrolüme kadar burdayım... malum bebek gibi bakıma ihtiyacım var... halimden rahatsız değilim bebişim iyi olsunda yeter..

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım.14 haftalık hamileyim eşimde 3.5 aylık asker.bebeğimle bekliyoruz artık.

kızlar diceksiniz oha :) ama bebeğin sol tarafıma geçti galiba çünkü orda sertlik var bi baskı var...bide dokunuyoru taş gibi diğer tarafıma istinaden...yav benim rahim ters :) bu sıpanın nereye gideceği belli olmuyo ki ..sabit değil bi kere yeri...

kızlar merhabalar herkez iyidir umarım bırkac gun giremedim nete çok yogundum ama iyiz çok şükür.Bugun bi arkadaşıma bişeyler götüreyim dedim ve poset ıcınde oldukca agır tasıdım sağ kasığımda ağrı oldu ve bugun hıc yatıp dınlenemedım halen sinsi bi ağrı var sol kasığımda ama geçer inşallah. bebişkonun hareketlerini ufak ufak hissediyorum inşallah iyidir ALLAH ım hepimize bebişkolarımızı sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip eder inşallah maşallah bebişlerimize:))

günaydın kızlar ist dakılere gecmıs olsun.çok şiddetli değil ama genede ınsan panık olur tabıkı.:teytey: hayırlı aftalar olsun ınsallah..

günaydın iyi sayılırım sen nasılsın
hafta sonu bir arkadaş toplantısına gittim orda mı üşüttüm yoksa ters oturuştanmı belim 2 gündür korkunç ağrıyor ortadan ikiye ayrılacak sanki merhemler sıcak su torbaları işe yaramadı bi gayret işe geldim sıcak su torbamıda getirdim. inşallah geçer

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım havalarda soğudu üşütmüşsündür.

Günaydın bayanlar, kötü bi 3-4 gün geçirdik, şimdi allaha şükür iyiyiz. Benim ufaklık biraz korkuttu bizi. çarşamba günü gece uyandığımda birden bire kanamam oldu, hiçbişeyde yapmadım, ağır kaldırmadım, uzanmadım, dikkat ediyorum kendime, sebebini bilmediğim bir kanama, sabah acilen doktora gittik. Çok şükür bebek canlı dedi, sonra iğne ve ilaç verdi. Progesteron vajinadan alınıyor. İğneleride 3 gün arayla 2 şer tane oldum. Dün tamamen bitti kanama şimdi iyiyiz.

Günaydın kızlar, cuma günü ikili teste gittik.
2 saat çabalar sonucu ölçümlerimiz yapıldı, Allaha çok şükür ultrason ölçümleri iyiydi.
Kan aldılar sonucu bu hafta belli olcak. Doktor herşey yolunda dedi.
Bu arada bi tüyo verdi bize...erkek olma ihtimali var dedi...

Günaydınnnnnn
Herkese iyi ve bol güzel haberli haftalar diliyorum.Hasta ve hastanelik olan arkadaşlara Acil şifalar diliyorum.Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun.Hemen hemen kızlarımızın yarısı cinsiyetlerini öğrendiler darısı başımıza olsunda artık cici almaya başlayalım bebişlerimize:ecrin_bebek:

günaydın kızlaar,bu arada İst.daki arkadaşlar çok geçmiş olsun,
neyseki büyük bir deprem değilmiş ama korkusu bile yeter,
Allah yaşatmasın bir daha..

korkudan kasılmalar olanlar olabilir,lütfen dikkat edin dinlenin arkadaşlar,
magnezyum kullanan ihmal etmesin...

canım çok geçmiş olsun..a.s.
bazen farkında olmadan birşeyler yapıyoruz,veya korkudan bile olabilir..
inş. devam etmez kanaman kötü düşünme bebeğin için hep iyi düşün,
zaten oda iyiymiş annesi ,hayırlısıyla taamamına ereriz inş.

Sağol canım ya öyle bi kortuk ki, hastaneya ağlaya ağlaya gittim resmen, tutamadım kendimi gözlerimden yaşlar akıyor, allahım korusun bebişlerimizi.

Sağol canım ya öyle bi kortuk ki, hastaneya ağlaya ağlaya gittim resmen, tutamadım kendimi gözlerimden yaşlar akıyor, allahım korusun bebişlerimizi.

geçmiş olsun canım
benim doktorum çok yoğun asla ulaşamıyorsun sadece onu tercih etmem iyi bir özel hastane olması ve doğumda rahat etmek ve teçhizat için
galiba kendime 2. bir doktor edinip kolayca ulaşmak sorularımı sormak için sizinde böylemi kadından randevu bile alamıyoruz not yazıyor aşağıya gösteriyoruz falan çok hastası var bu yönden biraz sıkıntılıyım muayenede hızlı hızlı hareket ediyor konuşuyor sorarsan anlatıyor ama acele insanı strese sokuyor
ne cebini verdi ne bişey sadece hastanenin numarası dahilisi oda 9-16 arası
öf öf
Allahım sana emaneetiz.....

Biliyormusun canım, bende aynı durumdayım, doktor çok yoğun sadece iyi diye tercih ettim, hemde özel hastane, normalde kanamamın olduğu gün gitmem mümkün değildi, aynı gün sabah bi arkdaşın randevusu vardı, ona söyledim o rica etti ve o kalabalıkta girebildim içeri. bende ne yapacağımı bilemiyorum acil durumlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…