- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.301
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kısa sürdü ama epey sarstı..saol cnm öncü değildir inş..
kızlar evde tektim..nasıl heycanlandım..beşik gibi 3 kere salladı..of..RABBİM yaşatmasın ya...
bende hissetmedim depremi ama evde kimse yok eşim geç geliyor.
panik yaptım
inş. bi daha olmaz:S
bende günlük yazıyorum kızlar bizim babamız askerya ben zaten günlük tutuyodum o defterden devam ediyorum babalı bebekli okurlar artık :))))) biz şimdi babasının gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla babası geldikden sonrada bebegimizi bekleyecez ama farkındamısınız ben hep bekliyorum babamızıda beebgimizide ::))))))
günaydın iyi sayılırım sen nasılsın
hafta sonu bir arkadaş toplantısına gittim orda mı üşüttüm yoksa ters oturuştanmı belim 2 gündür korkunç ağrıyor ortadan ikiye ayrılacak sanki merhemler sıcak su torbaları işe yaramadı bi gayret işe geldim sıcak su torbamıda getirdim. inşallah geçer
Günaydın bayanlar, kötü bi 3-4 gün geçirdik, şimdi allaha şükür iyiyiz. Benim ufaklık biraz korkuttu bizi. çarşamba günü gece uyandığımda birden bire kanamam oldu, hiçbişeyde yapmadım, ağır kaldırmadım, uzanmadım, dikkat ediyorum kendime, sebebini bilmediğim bir kanama, sabah acilen doktora gittik. Çok şükür bebek canlı dedi, sonra iğne ve ilaç verdi. Progesteron vajinadan alınıyor. İğneleride 3 gün arayla 2 şer tane oldum. Dün tamamen bitti kanama şimdi iyiyiz.
canım çok geçmiş olsun..a.s.
bazen farkında olmadan birşeyler yapıyoruz,veya korkudan bile olabilir..
inş. devam etmez kanaman kötü düşünme bebeğin için hep iyi düşün,
zaten oda iyiymiş annesi ,hayırlısıyla taamamına ereriz inş.
Sağol canım ya öyle bi kortuk ki, hastaneya ağlaya ağlaya gittim resmen, tutamadım kendimi gözlerimden yaşlar akıyor, allahım korusun bebişlerimizi.
geçmiş olsun canım
benim doktorum çok yoğun asla ulaşamıyorsun sadece onu tercih etmem iyi bir özel hastane olması ve doğumda rahat etmek ve teçhizat için
galiba kendime 2. bir doktor edinip kolayca ulaşmak sorularımı sormak için sizinde böylemi kadından randevu bile alamıyoruz not yazıyor aşağıya gösteriyoruz falan çok hastası var bu yönden biraz sıkıntılıyım muayenede hızlı hızlı hareket ediyor konuşuyor sorarsan anlatıyor ama acele insanı strese sokuyor
ne cebini verdi ne bişey sadece hastanenin numarası dahilisi oda 9-16 arası
öf öf
Allahım sana emaneetiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?