2011 Nisan Anneleri

Hangi hasnedesiniz canım?

Selam hatunlar...Nasılsınız...Bugün temizlik yapıyorum biraz dinleneyim dedim...Ammada pasaklı olmuşum ya...Şimdiden böyle olduysam ilerki aylarda nasıl olurum bilmem...Aslında topluyum ama sanayii bölgesinde oturduğumuzdan çok toz oluyor sadece toz sorunum var...Göbüş topiğine baktımda maşallah göbüşlere...Benimde göbüş çıktı ama bende birde midede var bana biraz tuhaf geliyor...

Çok geçmiş olsun canım...

Kızlar merhaba nasılsınız? Bebişlerin iyi haberlerini alan anneleri tebrik ediyorum.Erkek nüfusu artmaya başladı desenize :) Darısı biz öğrenemeyenlerin başına...
Rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun Allahım korkuttmasın ve korusun bebişlerimizi...
Depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.Aman sakin olun.
Ben bugün devlet hastanesine gittim bebişimi göreyim diye ama göstermedi ultrasoncu bana Sadece resmini verdi kocaman olmuş paşa.Tıpkı benim hissettiğim gibi sola doğru koymuş kafayı yatıyor uykucu :))) Zorla söylettim iyi olduğunu doktora :) Azcık ağrım vardı ama Allahtan idrar temiz çıktı, kasılmalarıda hamilelikte normal dedi.Sinir ediyor bu hast. doktorlarının umursamazlığı insanı yaa....
Bebişimin resmini ekliyorum baksanıza kuzumun keyfine maaşallah yavruma

Allah bağışlasın kaç haftalık bebek tamam resim büyük eklenmiş ama bebeğin de maşallah eli yüzü belli edecek kadar büyümüş annesi

cnm benim...benimde olmuştu..şükür benimde geçti..günde 3 tane ağızdan alıyorum progestan...benim üzüntüden oldu..bi anda rahmim kasılmış biraz kanama bölgem vardı...3 kere lavabodan sonra gelmişti..ama ciddi ciddi...BEBİŞLERİMİZ İYİ OLSUNDA BİZ HERŞEYE KATLANIRIZ... MESELA BANA MAGNEZYUMDA VERDİ..olumunekankayizsmile tekrar geçmiş olsun cnm

ben diyorumda beni anlayan yok..direk muhalefet..yahu artık doktorlara güven kalmadı..en ihtiyaç duyulcağı zamanda asla ulaşamıyorsun..meşgul yoğun vs vs...ama kızlar şükür imkan var yoksa bende bişey yapamazdım..benim doktorumu istediğin saat ara direk telefonda..hastanede olsa dahi...öle güven veren bi kişiliği varki...kanamam olduğu gün..resmen beni hastaneden pamuk gibi yolladı..nerdeyse hoplayıp zıplıcam... ya sinirlerim bozuldu..resmen destek verdi bana telefonda...çok şükür..AMA HERKES TAVSİYE EDİYO BU DOKTORUMU....sonra hastanemde acile öle pratisyen hekim falan koymuyolar..ne gelirse bakarlar ya bi fikirleri vardır ama derler yarın gelin falan... burada KADIN DOĞUM UZAMANLARI....VE EBE... DİĞER BÖLÜMLERDE BÖLE BÖLÜM DOKTORLARI.... ALLAHA EMANETİZ AMA TABİ DOKTORLARIMIZINDA EKSİĞİ OLMASIN....SAĞOLSUNLAR..

Hangi hasnedesiniz canım?
canım biz karabükteyiz. Malum küçük bi yer çokta doktor yok. Yani elimizdekilerle yetiniyoz.
Çok geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim.

Evet canım bebiş için katlanıyor, popom baya ağrıdı iğnelerden. Benim ilaç ağzıdan değilde, vajinadan alınıyor.

merhaba arkadaşlar,
ya benim çok acil birsorunum var. sanırım mantar enfeksiyonu oldum.çok fazla kasıntım ve akıntım var netten araştırdım hamilelikte sık görülen bi mantar varmış sanırım ondan oldum. benim gibi hamilelikte bu durumla karşılaşan varmı ve çaresi nedir? ne gibi ilaç kullanabilirim. çarşamba kontrolüm var ama o zmana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum .çok sinir bozucu ya ..

cnm çok geçmiş olsun inşallah kötü bişi çıkmaz.
bizleride haberdar et.

cnm çok büyük geçmiş olsun aman dikkat et.
sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.

gözünaydın cnm.hayırlısıyla sanada bi prens geliyomuş.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ne güzel miniğini görmüşsün sende.
devlettekiler bazen gıcık oluyolar boşver takma onları sen.

kızlar nasılsınız ben hafta sonu fazla dınlenemedım yorgun hıssedıyorum suanda kendımı

Son düzenleme:

Ben ilk hamileliğimde günlük pedler yüzünden olmuştu. İlk 3 ayın içindeydim. Dr ilaç veremem. Mümkün olduğunca kuru tutacaksın ve genital bölge temizleyici sabunlardan kullanacaksın dedi. Hatta Sebamed'i önermişti. Sen 12 haftayı devirdiğin için belki ilaç kullanabilirsin. Çok emin de değilim. Dr'una danış istersen. Kendiliğinden de geçiyor ama 10 gün falan sürüyor maalesef.

Babybaby geçmiş olsun. Ani hareketlerde o acı bende de oluyor bir süre de devam ediyor. Apandisit olmayabilir. Rahimle alakalı bir durum. Hatta gebelik ilerledikçe daha fena oluyor.

selam kıalr artık benimde göbüşm çıkmaya başladı doktorla olan görüşmemiz hala netleşmedi çok sinirliyim yani babası beyin kanaması vs geçirmemiş ve hala hastaneye net bir bilgi verilmiyor tamam baban dır ama dogum yapmak üzere olanalr ne olacak benim ense kalınlıgı için zaman geçti bile gerçi sorunda olsa allah koruun yapacak ne var hiçbirşey de yani çokgüveniyordum güvenim azaldı bugn babası hastaneden cıkarsa gelecekmiş ben anlamıyorum yani kalan hastalar nolcak bizim dr kdın dogum uzmanı babası rahatsız hafta sonuna dek netleşmezse başka dr a gidicem . sekreteri yarın gelirse gece 11-12 ye kadar hasta alıcaz diyor iyide ne hayır gelir o muayeneden bilemiyorum
neyse se hafta sonu 38 benden lcw den hamile kotu ve kumaş pantalonu aldım eşimin ısrarı ile 36 da olurdu ama sonuna dek giymek için 38 aldım kalçalar ve önu bol ama olsun kilo alırsam ilerde rahat olur birde bebişime krem rengi battaniye ile don aldım donansın diye ama donu kız donu almısım ya bebişim erkekse lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…