2011 Nisan Anneleri

bunda bir hayır var bebişin kız olabilir.hayırlısı olsun tabi:teytey:

kızlar nasılsınız?bugün hiç yazamadım sinirlerim cok bozuk oturduğumuz yerin yakınlarında 4 yaşındaki bir cocuğa tecavüz edilip öldürülmüş sabahtan beri kendime gelemedim..yaa bunu yapana insan demek doğrumu??mafoldumben

ay canım düşünme sakın böyle şeylr hayvan olmalı bunalrı yapan allahım sen koru evlatlarımızı

selam hanımlar nasılsınız? walla ben biraz kötü gibiyim nie derseniz hala yaptıım yemekleri yiyemediğimden aç kalıyorum ve bulantılarım çok oluyo onun dışında bende iyi sayılırım....
bugun dr amcamıza gittim ama göremedim bebişi cuma günü için randevu verdi ultrason için kısmet bakalım inş ozaman görcez...birsürüde tahlil yaptırdı onların sonucunu da aynı gün almayı planlıyorum..

ahh canım ya kıyamam vallaa öylelerine ne insanı hayvan bile desek hayvana hakaret olur allah cezalarını versin onların... rabbim ailesine sabır versin...

böle şeyleri dinleme yaa duymamaya çalış bebege zararlı olabilir

ahh canım ya kıyamam vallaa öylelerine ne insanı hayvan bile desek hayvana hakaret olur allah cezalarını versin onların... rabbim ailesine sabır versin.

oturduğumuz sokakta olunca pek mümkün olmuyor canım duymamaya calışmak bebişimi üzmek istemem ama elimde değil..

bende gecenlerde bunu duymuştum bi kadın sevgilisiyle buluşuyo ve içki içiyorlar sonra kadının sevgilisi kadının özlellikle mahrem yerlerini yakıyo allahım bu acıdır yani dedim çook üzüldüm çook sinirlendim bebegim kasıldı onun için önemseme duysan bile cnm bebişler üzülüyo

Kızlar merhabalar, ya internete çok sık giremiyorum, girdiğim zamanda bebek, hamileleik sitelerinde kendimi kaybediyorum, çok şey kaçırmışım topikte.
2li testimin sonucunu aldım, çok şükür iyi çıktı, bu arada doktorum bebek%60 ihtimalle erkek dedi, ama sen genede 16 haftaya kadar bekle, kesin değil dedi.
cinsiyetini öğrenen varmı?

Allah bağışlasın kaç haftalık bebek tamam resim büyük eklenmiş ama bebeğin de maşallah eli yüzü belli edecek kadar büyümüş annesi

Sağol canım kocaman olmuş valla maaşallah 14+2 çıktı ultrasonda teyzesi
Maaşallah canım Allah nazarlardan korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Amin canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza.
ne güzel miniğini görmüşsün sende.
devlettekiler bazen gıcık oluyolar boşver takma onları sen.
Valla Aysucum takmıyorum kafama ama gel görki elimiz mahkum doğumu bu doktorda yapcam onun için arada gidip hatırlatıyorum kendimi :)
Bu arada sen öğrendindi sanırım cinsiyetini hadi gözün aydın.Darısı bizlerin başına...
böle şeyleri dinleme yaa duymamaya çalış bebege zararlı olabilir
Aynen bende burda gördüğüm anda bile geçiyorum yorumu okumadan.Aklımıza iyi şeyler getirelim yoksa ben gibi Fatmagül ü izlerken ya kız olur tecavüze uğrarsa,ya erkek olur tecavüzcü olursa diye düşünmekten yiycez kafayı kaydirigubbakcemile3 O günden sonra ne dizi izliyorum ne de haber , en sağlıklısı bu sanıırım

ay cnm ya...of.. istanbulun hangi semtinde... takma kafana cnm..psikolojini iyi tut.. ne yazıkki dışarda daha neler oluyo :gitme:

oooooooooo maşallah bende yaptırdım 2li test masallahımız var sölemediler cinsiyetini ama ben erkek hissediyorum

beni en cok etkileyen bir çocuk olması neyse cocuklarımızı fanusta büyütmüycez bizde tabiki bence kulak tıkamak çözüm değil..neyse kızlarr iyi aksamlar

ay cnm ya...of.. istanbulun hangi semtinde... takma kafana cnm..psikolojini iyi tut.. ne yazıkki dışarda daha neler oluyo :gitme:

hayatım artık istanbulda yaşamıyorum kırsehirdeyim burası daha küçük bir yer olduğu iiçin tedirgin oldum daha cok istanbul cok büyük olduğu için uzak geliyor insana olan olaylar.. her yerde oluyor ne yazıkki..

yssknk canım sabahtan beri toplantıdaydım, giremedim bir türlü.

çok üzüldüm canım ya maalesef üzülmekten başka çare de gelmiyor elimizden. Böyleleri var azınlık da olsa toplumun içinde bir yerlerde yaşıyorlar, kabullenmek her ne kadar güç olsa da.

Elimizden geldiğince ne kadar olur bilmiyorum tedbirli yaşamalı, sonra da kendimizi Allah'a emanet etmeliyiz, üzgünüm ki başka çaresi yok. Allah çocuğun ailesine sabır versin. Çok zor ama unutmaya çalış tatlım, aklından atmaya çalış

Son düzenleme:
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım bende zaten..yarın bebişimi görcem onu düşünmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…