- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.341
canım eşin nerde asker benim eşimde rütbeli asker..
selam kıalr artık benimde göbüşm çıkmaya başladı doktorla olan görüşmemiz hala netleşmedi çok sinirliyim yani babası beyin kanaması vs geçirmemiş ve hala hastaneye net bir bilgi verilmiyor tamam baban dır ama dogum yapmak üzere olanalr ne olacak benim ense kalınlıgı için zaman geçti bile gerçi sorunda olsa allah koruun yapacak ne var hiçbirşey de yani çokgüveniyordum güvenim azaldı bugn babası hastaneden cıkarsa gelecekmiş ben anlamıyorum yani kalan hastalar nolcak bizim dr kdın dogum uzmanı babası rahatsız hafta sonuna dek netleşmezse başka dr a gidicem . sekreteri yarın gelirse gece 11-12 ye kadar hasta alıcaz diyor iyide ne hayır gelir o muayeneden bilemiyorum
neyse se hafta sonu 38 benden lcw den hamile kotu ve kumaş pantalonu aldım eşimin ısrarı ile 36 da olurdu ama sonuna dek giymek için 38 aldım kalçalar ve önu bol ama olsun kilo alırsam ilerde rahat olur birde bebişime krem rengi battaniye ile don aldım donansın diye ama donu kız donu almısım ya bebişim erkekse lülülülülülü
bunda bir hayır var bebişin kız olabilir.hayırlısı olsun tabi:teytey:
kızlar nasılsınız?bugün hiç yazamadım sinirlerim cok bozuk oturduğumuz yerin yakınlarında 4 yaşındaki bir cocuğa tecavüz edilip öldürülmüş sabahtan beri kendime gelemedim..yaa bunu yapana insan demek doğrumu??mafoldumben
ay canım düşünme sakın böyle şeylr hayvan olmalı bunalrı yapan allahım sen koru evlatlarımızı
kızlar nasılsınız?bugün hiç yazamadım sinirlerim cok bozuk oturduğumuz yerin yakınlarında 4 yaşındaki bir cocuğa tecavüz edilip öldürülmüş sabahtan beri kendime gelemedim..yaa bunu yapana insan demek doğrumu??mafoldumben
böle şeyleri dinleme yaa duymamaya çalış bebege zararlı olabilir
oturduğumuz sokakta olunca pek mümkün olmuyor canım duymamaya calışmak bebişimi üzmek istemem ama elimde değil..
Allah bağışlasın kaç haftalık bebek tamam resim büyük eklenmiş ama bebeğin de maşallah eli yüzü belli edecek kadar büyümüş annesi
Amin canım hepimiz inşallah sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza.Maaşallah canımAllah nazarlardan korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Valla Aysucum takmıyorum kafama ama gel görki elimiz mahkum doğumu bu doktorda yapcam onun için arada gidip hatırlatıyorum kendimi :)ne güzel miniğini görmüşsün sende.
devlettekiler bazen gıcık oluyolar boşver takma onları sen.
Aynen bende burda gördüğüm anda bile geçiyorum yorumu okumadan.Aklımıza iyi şeyler getirelim yoksa ben gibi Fatmagül ü izlerken ya kız olur tecavüze uğrarsa,ya erkek olur tecavüzcü olursa diye düşünmekten yiycez kafayı kaydirigubbakcemile3 O günden sonra ne dizi izliyorum ne de haber , en sağlıklısı bu sanıırımböle şeyleri dinleme yaa duymamaya çalış bebege zararlı olabilir
Kızlar merhabalar, ya internete çok sık giremiyorum, girdiğim zamanda bebek, hamileleik sitelerinde kendimi kaybediyorum, çok şey kaçırmışım topikte.
2li testimin sonucunu aldım, çok şükür iyi çıktı, bu arada doktorum bebek%60 ihtimalle erkek dedi, ama sen genede 16 haftaya kadar bekle, kesin değil dedi.
cinsiyetini öğrenen varmı?
ay cnm ya...of.. istanbulun hangi semtinde... takma kafana cnm..psikolojini iyi tut.. ne yazıkki dışarda daha neler oluyo :gitme:
öyle yapmaya çalışıyorum tatlım bende zaten..yarın bebişimi görcem onu düşünmeye çalışıyorum..yssknk canım sabahtan beri toplantıdaydım, giremedim bir türlü.
çok üzüldüm canım ya maalesef üzülmekten başka çare de gelmiyor elimizden. Böyleleri var azınlık da olsa toplumun içinde bir yerlerde yaşıyorlar, kabullenmek her ne kadar güç olsa da.
Elimizden geldiğince ne kadar olur bilmiyorum tedbirli yaşamalı, sonra da kendimizi Allah'a emanet etmeliyiz, üzgünüm ki başka çaresi yok. Allah çocuğa ve ailesine sabır versin. Çok zor ama unutmaya çalış tatlım, aklından atmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?