2011 Nisan Anneleri

anne olunca güçlendi bizim hislerimiz hayatımkaydirigubbakcemile3erkek bebişler erken belli oluyor ama ben hala cok alışmym diyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım bence de hatta medyum olma yolunda ilerliyoruzkaydirigubbakcemile3evet canım her iki cinsiyeti de düşünmek lazım hala belli olabilecek haftada değiliz sanırım. doktor da bana kesin değil demişti zaten ama insan kaptırıyor kendini

maşallah canım bulantı kusman olmadı herhalde

ben de öyle kötü kötü bi şeyler görüyorum ne gördüğümü de bilmiyorum kabus gibi

ayy ben gece uyanıyorum korkuyorum vcye bile gidemiyorum korkudan ama rüyalrım çok güzel hep anne olmusum bi tarafımda bebegim bi tarafımda kocam hepde erkek görüyorum ama terside olabilir demi :)))

6 kilo değildir canım bencede 6 haftalıkken kilo almazsın..birde zayıf annelr daha cok kilo alıyorlar..canım benm hamile olmadığım halimden bile 3-4 kilo zayıfsın boylarımızda aynı..korkma cabuk verirsin kilolarını..

bazen tersi çıkıyor bazen gördüğün çıkıyor hayırlısı tabii
benim kabuslarım genelkde bulantıdan dolayı oluyor hissediyorum yani

ben hala birşeyler almayı düşünmüyorum 1 ay sonra hala erkek derse dr.o zamn alcam bebişimn cicilerinikaydirigubbakcemile3eşim cok emin zaten erkek olduğuna süpriz olmadı hiç..

canım zaten zayıfmışsın sen. zayıf olanlar daha çabuk alıyorlar ama çok çabuk da veriyorlar merak etme

Ya ben çok cahilim ya da doktor çok ilgisiz 3-4 defa gittim kontrole ne kiloma baktı ne konuştu zorla ağzından laf aldım adamın çok ilgisiz sanırım değiştiricem doktrumu

ben hala birşeyler almayı düşünmüyorum 1 ay sonra hala erkek derse dr.o zamn alcam bebişimn cicilerinikaydirigubbakcemile3eşim cok emin zaten erkek olduğuna süpriz olmadı hiç..

yok tatlım henüz ben de almayacağım ama biz bebek mağazalarını dolaşmaya başladık. gidip kız-erkek elimize ne geçerse okşayıp okşayıp yerine koyuyoruz eşimlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama hele bi kesinleşsin işte o zaman kim tutar biziii

ooyy yerimm cok almak istiyorsan beyazlardan al hayatım kız da olsa erkekte sorun olmaz

benim kayınvalide daha biz evlenmeden bi sürü şeyler örmüş. daha belli olsun neler yapcam ben ona diyo. sanırım bize pek fırsat kalmayacak bişey almak için

maşallah canım bulantı kusman olmadı herhalde

çok şükür ne kustum ne bişi çok rahat atlattım inşAllah bundan sonrasıda böle olur

ya ben deli gibi yemeye başladım ögrenmeden önce tansiyonum falan düşüyordu sanırım çok zayıf oldugum için vucut topladı kendini 6 haftada

tedaviylemi oldu cnm bizde 1bucuk yıl bekledik benim eşim asker çok merak ediyor beni ve bebegini nasıl gecirdigimi şu askerlik bi düşşsede kurtulsak

valla ben 3 yıl tedavi oldum olmadı en son eşimle boşanıyorduk anlaşamamaya başlamıştık davamız 24 eylüldeydi 23 eylülde hamile oldugumu öğrendim
ve o ay sadece 1 defa birlikte olmuştum
yıllarca yumurtlama takipleri ayak dikmeler falan yalanmış Vakti varmışş

canım zaten zayıfmışsın sen. zayıf olanlar daha çabuk alıyorlar ama çok çabuk da veriyorlar merak etme

inşAllahhhh saglıklı olsunda bebeğim gerisi sorun değil

benim arkadasım basldı bile bebegimin yelegini örmeye beyaz ip aldık ikiside giyer die..........birde sarı yemeni yaptırıyorum sarılık olmasın bebişim yüzüne örtecegim

ipten döndü gibi bişey oldu yani neyse sag salim kucagına al inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…