- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.541
anne olunca güçlendi bizim hislerimiz hayatımkaydirigubbakcemile3erkek bebişler erken belli oluyor ama ben hala cok alışmym diyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ben tam 7 kilo aldımm bilmiyorumkismile
şimdi şöyle aslında karışık ben hamile kaldıgım günü biliyorum o gün ben 49 kiloydum ilk doktor kontrolümüze 6. haftamızda gittik o zmn 53 olmuştum şimdi 56 kiloyum
yani doktora göre 3 kilo ama nerdeeeeee :gitme: :gitme: :gitme:
göbege gelince benim hemen çıktı hatta kimse inanmıyordu gebeliğin daha önce olmuştur diolardı
bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum
ben de öyle kötü kötü bi şeyler görüyorum ne gördüğümü de bilmiyorum kabus gibi
şimdi şöyle aslında karışık ben hamile kaldıgım günü biliyorum o gün ben 49 kiloydum ilk doktor kontrolümüze 6. haftamızda gittik o zmn 53 olmuştum şimdi 56 kiloyum
göbege gelince benim hemen çıktı hatta kimse inanmıyordu gebeliğin daha önce olmuştur diolardı
öyle tabi yeterki saglıklı olsun 4. senemde geldi pek kıymetli sizinkiler gibi
ben de öyle kötü kötü bi şeyler görüyorum ne gördüğümü de bilmiyorum kabus gibi
evet canım bence de hatta medyum olma yolunda ilerliyoruzkaydirigubbakcemile3evet canım her iki cinsiyeti de düşünmek lazım hala belli olabilecek haftada değiliz sanırım. doktor da bana kesin değil demişti zaten ama insan kaptırıyor kendini
bazen tersi çıkıyor bazen gördüğün çıkıyor hayırlısı tabii
benim kabuslarım genelkde bulantıdan dolayı oluyor hissediyorum yani
ben hala birşeyler almayı düşünmüyorum 1 ay sonra hala erkek derse dr.o zamn alcam bebişimn cicilerinikaydirigubbakcemile3eşim cok emin zaten erkek olduğuna süpriz olmadı hiç..
ben hala birşeyler almayı düşünmüyorum 1 ay sonra hala erkek derse dr.o zamn alcam bebişimn cicilerinikaydirigubbakcemile3eşim cok emin zaten erkek olduğuna süpriz olmadı hiç..
yok tatlım henüz ben de almayacağım ama biz bebek mağazalarını dolaşmaya başladık. gidip kız-erkek elimize ne geçerse okşayıp okşayıp yerine koyuyoruz eşimlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama hele bi kesinleşsin işte o zaman kim tutar biziii
sen kaç haftalıksın daha dur sen geceleride istigfar edcen valla uykudan kaldırıyor insanı
maşallah canım bulantı kusman olmadı herhalde
6 kilo değildir canım bencede 6 haftalıkken kilo almazsın..birde zayıf annelr daha cok kilo alıyorlar..canım benm hamile olmadığım halimden bile 3-4 kilo zayıfsın boylarımızda aynı..korkma cabuk verirsin kilolarını..
tedaviylemi oldu cnm bizde 1bucuk yıl bekledik benim eşim asker çok merak ediyor beni ve bebegini nasıl gecirdigimi şu askerlik bi düşşsede kurtulsak
canım zaten zayıfmışsın sen. zayıf olanlar daha çabuk alıyorlar ama çok çabuk da veriyorlar merak etme
çok şükür ne kustum ne bişi çok rahat atlattım inşAllah bundan sonrasıda böle olur
ya ben deli gibi yemeye başladım ögrenmeden önce tansiyonum falan düşüyordu sanırım çok zayıf oldugum için vucut topladı kendini 6 haftada
valla ben 3 yıl tedavi oldum olmadı en son eşimle boşanıyorduk anlaşamamaya başlamıştık davamız 24 eylüldeydi 23 eylülde hamile oldugumu öğrendim
ve o ay sadece 1 defa birlikte olmuştum
yıllarca yumurtlama takipleri ayak dikmeler falan yalanmış Vakti varmışş
inşAllahhhh saglıklı olsunda bebeğim gerisi sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?