2011 Nisan Anneleri

ooyy yerimm cok almak istiyorsan beyazlardan al hayatım kız da olsa erkekte sorun olmaz

valla haklısın canım aslında biraz daha zaman geçsin diye de bekliyorum. ne bileyim öyle diyorlar adet olmuş artık. geçen gittiğimiz yerde annelerin hep karnı burnundaydı. son alışverişlerini yapıyorlarmış ben de de daha dışardan belli olmadığı için bizim yüzümüze bile bakmadılarkaydirigubbakcemile3siz görürsünüz birkaç ay sonra dedim:roflol:rahat rahat gezdik bizde, ihtiyaç listesi aldım bir tane. bakalım araştırmak lazım yavaş yavaş

cnm gözünaydın 2li testin iyi çıkmış.
sanada bi prens geliyomuş hadi hayırlısı.
bende 14+4 te öğrendim erkek dedi doktorum.

evet cnm öğrendim ben cinsiyetini saol darısı sizlere artık.

cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun.

cnm sanada bi pren geliyomuş hadi gözünaydın hayırlısı olsun.

kızlar merhaba yarın kontrolumuz var saat 6 gibi hastaneden aradılar yarın akşam randevumuz bakalım iştn sonra geçeriz biizmde cinsiyetimiz netleşir sanıyorum

cnm gözünaydın gelmiş doktorun şükür.
güzel haberler bekliyoruz senden.

gözünaydın cnm.testin güzel çıkmış.

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Günaydın herkese, ben hasta oluyorum dün misafirlerim vardı çok yoruldum soğuklarda üstüne,ıhlamur içicem iyi gelir inşaallah

aman cnm dikkat et kendine.
bol bol c vitamini al.mandalina felan ye cnm.

cnm gözünaydın miniğini görmüşsün.
hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

hayırlısı olsun cnm sanada prens geliyomuş.erkekler baya arttı maşallah.
benim bildiğim ultrasonda bbek solda olursa erkek oluyomuş.beniğmde soldaydı bebeğim.

meraba biraz önce kontrolden geldim bebişimin ense kalınlığı 2.16 cıktı bu da benim kafamı cok karıştırdı tabi..sonuclar için daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum:2:

cnm endişelenme lütfen sınır 3 seninkide sınırdan çok düşük.
kan sonucundada bişi çıkmaz inşallah.

gözünaydın cnm.

hayırlısı olsun canım
2 l test iyi çıkınca 3 lü testi yaptırmaya gerek var mı acaba ?

cnm benim 2li testim iyi çıktı ama doktorum 3 hafta sonrada 3 lü yapıcaz dedi.

cnm benimde mide yanmam oluyo çok ağzıma kadar geliyo.ben sade soda içiyorum.çok iyi geliyo.

hayır olsun cnm ama kan rüyayı bozarmış sen kötü düşünme cnm.

ihtiyac listesi konsunda haklısın lazım ama o kadar cokki ihtiyacdelikafadulden

hayırlısı tabiiki herşeyin vakti saati var
canım şimdi eşinle durumunuz nedir bir de özel değilse sadece şeyi merak ettim bebek olmuyor diyemi ayrılıyodunuz

kızlar merhabalar doktora gidipte güzel haber getiren kımler var bakalım bugun?Umarım hepiniz iyisinizdir bende iyim ama dr gideli bir hafta oldu herhalde bebişi özledim yine başladı vesveseler dörtbir yanımı sarmaya sol kasıgımda agrı vardı geçti şimdide kendimi hafiflemiş hissediyorum ama biliyorum sadece vesvese bunlar cunku öksürdüğümde yada hapşurduğumda bebiş maşallah kıpır kıpır oluyor inşallah hissettiğim gibidir ve herşey yolundadır bide insanın kafasında şu acabalar kalmasa daha da iyi olacak hayırlısı diyelim inşallah ALLAH ın izniyle güzel bir hamilelk geçirip alırız kucağımıza bebetolarımızı hadi kalınsaglıckla.....

ihtiyac listesi konsunda haklısın lazım ama o kadar cokki ihtiyacdelikafadulden

valla öyle canım ya. hiç biri ucuz da değil. bir işte emzik, biberon vs .ler çok birşey değil ama onlar da hemen alınmalı mı yoksa bebek doğduktan belli bir süre sonramı alınıyor hiç bir fikrim yok açıkçası. çok gereksiz şey de var, eleyip kesin ihtiyaç olanları belirlemek ve fiyat araştırmak lazım. daha işimiz çooookkkohaoldumsmile

ipten döndü gibi bişey oldu yani neyse sag salim kucagına al inşallah hayırlısı olsun

aynenn Allah istemedi ayrılmamızı

hayırlısı tabiiki herşeyin vakti saati var
canım şimdi eşinle durumunuz nedir bir de özel değilse sadece şeyi merak ettim bebek olmuyor diyemi ayrılıyodunuz

bebek için değildi ayrılık sebebi ama benim kafamda yatıyordu çünkü eşimde bende çok istiyorduk ve tek sorunlu bendim zoruma gidiyordu.
şimdi hayatımız Can oldu (tabi erkekse) pek birbirimizi didiklemiyoruz artık sanırım bölesi iyiymiş inşAllah gelirse bebegimiz daha mutlu oluruz

son iki üç günü okuyamadığım için şimdi aysu87 den öğrendim
catdog, she35 tüp bebekten kader arkadaşlarım erkek bebek bekliyorlarmış onlar benden önce tedavi olmuşlardı inşalllah hayırlısı olur genelde erkek oldu yahu erkek yılı mı ne

hakkınızda hayırlısı olsun canım

cnm gözünaydın gelmiş doktorun şükür.
güzel haberler bekliyoruz senden.

çok tşkler canım yazarım cinsiyeti belli olursa kuzumun :))) sağlıklı oldugunu göreyimde meleğimin

evet işimiz çok zor ve uzun bi yol var önümüzde mesela küçük suluk ve emzik sart valla ben emzige alıştırcam bebegimi ahatlık valla bide uyutacagım zaman müzikle uyutucam allahım izin verir o günleri gösterirse inşallah

bende alacam ama bi belli olsa bide eşim askerde ya dioki, alma bensiz bişey gelince beraber alalım dio bende baktım burda bişeyler ama cinsiyeti belli olsun da alacam hemen dio :)

eşin askerdi dimi canım unutmusum..tabi canım bu mutluluğu birlikte yasarsınız bebişe birlikte alışveriş yapmakta cok güzel olurkaydirigubbakcemile3

bu yılı bilmem ama 2011 nisan annelerinin çogu erkek

kızlar su için lütfen ihmal etmeyin cok önemli ve çok saglıklı ayy ben unutuyorum su içmeyi arada banada hatırlatın lütfen

eşin askerdi dimi canım unutmusum..tabi canım bu mutluluğu birlikte yasarsınız bebişe birlikte alışveriş yapmakta cok güzel olurkaydirigubbakcemile3

evet canım asker gelsinde inş hersey alırız eşim banada bilezik almayı düşünüyormus kayınvalidemden duydum askede para biriktirip alacakmıs ayy nasıl mutlu oldum duyunca canım koçişim benim :)))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…