- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.561
benim arkadasım basldı bile bebegimin yelegini örmeye beyaz ip aldık ikiside giyer die..........birde sarı yemeni yaptırıyorum sarılık olmasın bebişim yüzüne örtecegim
ooyy yerimm cok almak istiyorsan beyazlardan al hayatım kız da olsa erkekte sorun olmaz
Kızlar merhabalar, ya internete çok sık giremiyorum, girdiğim zamanda bebek, hamileleik sitelerinde kendimi kaybediyorum, çok şey kaçırmışım topikte.
2li testimin sonucunu aldım, çok şükür iyi çıktı, bu arada doktorum bebek%60 ihtimalle erkek dedi, ama sen genede 16 haftaya kadar bekle, kesin değil dedi.
cinsiyetini öğrenen varmı?
Valla Aysucum takmıyorum kafama ama gel görki elimiz mahkum doğumu bu doktorda yapcam onun için arada gidip hatırlatıyorum kendimi :)
Bu arada sen öğrendindi sanırım cinsiyetini hadi gözün aydın.Darısı bizlerin başına...
kızlar bugün o ağrılarımın nedeni netleşti kum döküyormuşum oyuzden sancım olmuş.doktor zinnat adında bir antibiyotik verdi kullansan bi türlü kullanmasam bi türlü antibiyotik sonuçta ama eczacıya sordum bunun bebeğe zararı olmaz dedi zaten yazan doktorda kadın doğum uzmanıydı bilerek yazdı yani.mecbur biran önce geçmesi için kullanıcam 3.ayımda olmam belki avantajdır ilaç için.3 lt de su içmem lazımmış artık evde ben nerde sürahi orda olucak :)))))
canım selam çok özlemişim ya arkadaşım nasılsın??
canım maşallah test sonucun iyi çıkmış ben daha kanın sonucunu alamadım bu perşembe alıcam kısmetse ama usg ye göre doktor yolunda olduğunu söyledi ve bana da %90 erkek dedi.
ay canım ya maşallah kısmetse erkek annesi olucaz galiba tabi kesin değil ama Rabbim hayırlısını versin.ben de artık karnımı küçük oğlum diye seviyorum
Rabbime şükürler olsun bakalım diğer arkadaşlarımızın cinsiyetleri ne olucak hadi hayırlısı:teytey:
kızlar merhaba yarın kontrolumuz var saat 6 gibi hastaneden aradılar yarın akşam randevumuz bakalım iştn sonra geçeriz biizmde cinsiyetimiz netleşir sanıyorum
günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı ikili testin sonuçlarını gösterdim şükür bişey çıkmadı doktora gayet iyi dedi.ense kalınlığımızda 1.1 çıkmıştı. birde kan uyuşmazlığı testi yaptırmıştım o da iyi bebiş etkilenmemiş bundan.. bebişimizide gördük epey büyümüştü.parmaklarını bile gösterdi doktor. ama cinsiyetini söylemedi...artık 3 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman öğrenebilirimmm. napalım geç olsunda güç olmasın. içimden bi ses kız diyor ya hadi bakalım...:)))
günaydın anneciklera.s. dün yine kabus gibi bi gece yaşadım :bbo: artık duygularımı ifade edemicek hale geldim.. lavaboya gittim öle mercimek renginden daha açık bi leke gördüm.. sonra yatağıma geçtin peçetele sildiğimde öle açık bi ren bi zaman sonra peçeteye bakınca ciddiye bile almazsınız okadar :bbo: ama bu beni gecemi kabus gibi geçirmeme yetti..başladı ayaklarım titremeye..karnım sertleşti..gaz oldu vs derken sabah 8 oldu...sempatiksalakcinni uyumadım hiç..şuan hi. bişeyin yok..eminim ozamanda yoktu ama inş aşarım kızlar bunu yoksa bitiriyo beni bu duygubilmiyorumkismile nese öle böle ben bi kus..:sinifsinif: allahım bitmiyo..derken 2. 3. aralıklık aralıklı.. bide ben böle olunca yani kafaya takınca midem bi ağrıyo o bambaşka zaten...:çok üzgünüm: neyse şimdi kayınvalidem ekmeğin arasına peynir iyi gelir die taze nane koydu kuş kadar yedim sanki ağzımda bi dünya var çiğne çiğne gitmiyo... şu ana kadar toplam 8 oldu böle kusmam..ama sürekli kusan arkadaşlar aklıma geldikçe :1shok: aman...şuan iyiyim şükür inş bişeyler iyebilirimde iyi hissederim kendimi..perşembe kontrol 2li testvar..resmen gün sayıyorum...
Günaydın herkese, ben hasta oluyorum dün misafirlerim vardı çok yoruldum soğuklarda üstüne,ıhlamur içicem iyi gelir inşaallah
zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis kızlar doktora gittim valla aradım dedi gel cnm bakalım için rahat etsin..gittim artık karnımdan göre biliyoruz.büyümüş baya kanama bölegemde artık yok meğersem o küçük şeyler içim temizleniyomuşşonu duymak istiyodum bende zaten..neyse bebişim sat 10+6 ama ugs de11+4 çıktı ama ikili test için hftya çağırdı 1 gün bile olsa yapmılmıyomuş..olsun bebişimi görcem yine oh oh...ya bi hareketli boks yapıyo resmen zıplıyo iki elinin üstünde şok oldun desem yeridir..ilk 4 boyutlu resmini verdi..kordonu falan çok belirgin artık..çok mutluyum RABBİM HUZURUMUZU BOZCAK HERŞEYDEN UZAK TUTSUN BİZİ...AMA HALA KUSUYORUM... HE BİDE kilom hala sabit olamamışım :) :asigim:
demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
meraba biraz önce kontrolden geldim bebişimin ense kalınlığı 2.16 cıktı bu da benim kafamı cok karıştırdı tabi..sonuclar için daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum:2:
kızlaar dün doktorum aradı
2li testimin sonuçları çıkmış, yaşa göre 1/772
toplamda da 1/12900 çıkmış..:teytey:
çok iyi dedi,tam değerleri bilemiyorum test sonuçlarını göremediğim için..
hayırlısı olsun canım
2 l test iyi çıkınca 3 lü testi yaptırmaya gerek var mı acaba ?
merhaba kızlar. benim ikili tarama da cuma günü. hayırlı haberler alırız inşallah. benim mide yanması hiç geçmiyor. boğazıma kadar çıkıyo asit o da öksürük yapıyo. kriz gelmiş gibi öksürüyorum. napcam bilmiyorum. doktora söyliim bakıyım belki bişey söyler.
Selam kızlar...Nasılsınız...Ben hala akşam gördüğüm rüyada takılı kaldım...Rüyamda wc çıkıyorum ve ilk idrarımda kan görüyorum ve sonra yavaş yavaş kanamam başlıyor...Ellerim kan içinde kalıyor ve eşimi rüyamda uyandırıyorum...Hadi kalk dr. gidiyoruz kanamam var diyorum ama eşim gayet sakin davranıyor ve o sırada uyandım...
valla haklısın canım aslında biraz daha zaman geçsin diye de bekliyorum. ne bileyim öyle diyorlar adet olmuş artık. geçen gittiğimiz yerde annelerin hep karnı burnundaydı. son alışverişlerini yapıyorlarmış ben de de daha dışardan belli olmadığı için bizim yüzümüze bile bakmadılarkaydirigubbakcemile3siz görürsünüz birkaç ay sonra dedim:roflol:rahat rahat gezdik bizde, ihtiyaç listesi aldım bir tane. bakalım araştırmak lazım yavaş yavaş
çok şükür ne kustum ne bişi çok rahat atlattım inşAllah bundan sonrasıda böle olur
ya ben deli gibi yemeye başladım ögrenmeden önce tansiyonum falan düşüyordu sanırım çok zayıf oldugum için vucut topladı kendini 6 haftada
valla ben 3 yıl tedavi oldum olmadı en son eşimle boşanıyorduk anlaşamamaya başlamıştık davamız 24 eylüldeydi 23 eylülde hamile oldugumu öğrendim
ve o ay sadece 1 defa birlikte olmuştum
yıllarca yumurtlama takipleri ayak dikmeler falan yalanmış Vakti varmışş
inşAllahhhh saglıklı olsunda bebeğim gerisi sorun değil
ihtiyac listesi konsunda haklısın lazım ama o kadar cokki ihtiyacdelikafadulden
cook güzel yaa bir kesin emin olsak cinsiyete sonra sı cok güzel olcakkaydirigubbakcemile3
ipten döndü gibi bişey oldu yani neyse sag salim kucagına al inşallah hayırlısı olsun
hayırlısı tabiiki herşeyin vakti saati var
canım şimdi eşinle durumunuz nedir bir de özel değilse sadece şeyi merak ettim bebek olmuyor diyemi ayrılıyodunuz
aynenn Allah istemedi ayrılmamızı
bebek için değildi ayrılık sebebi ama benim kafamda yatıyordu çünkü eşimde bende çok istiyorduk ve tek sorunlu bendim zoruma gidiyordu.
şimdi hayatımız Can oldu (tabi erkekse) pek birbirimizi didiklemiyoruz artık sanırım bölesi iyiymiş inşAllah gelirse bebegimiz daha mutlu oluruz
valla öyle canım ya. hiç biri ucuz da değil. bir işte emzik, biberon vs .ler çok birşey değil ama onlar da hemen alınmalı mı yoksa bebek doğduktan belli bir süre sonramı alınıyor hiç bir fikrim yok açıkçası. çok gereksiz şey de var, eleyip kesin ihtiyaç olanları belirlemek ve fiyat araştırmak lazım. daha işimiz çooookkkohaoldumsmile
bende alacam ama bi belli olsa bide eşim askerde ya dioki, alma bensiz bişey gelince beraber alalım dio bende baktım burda bişeyler ama cinsiyeti belli olsun da alacam hemen dio :)
son iki üç günü okuyamadığım için şimdi aysu87 den öğrendim
catdog, she35 tüp bebekten kader arkadaşlarım erkek bebek bekliyorlarmış onlar benden önce tedavi olmuşlardı inşalllah hayırlısı olur genelde erkek oldu yahu erkek yılı mı ne
eşin askerdi dimi canım unutmusum..tabi canım bu mutluluğu birlikte yasarsınız bebişe birlikte alışveriş yapmakta cok güzel olurkaydirigubbakcemile3
bu yılı bilmem ama 2011 nisan annelerinin çogu erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?