2011 Nisan Anneleri

tecrübeli annelerden de yararlanmak lazım. ilk etapta neler lazım oluyor, neleri alırken nelere dikkat edilmeli gibi.

Allah yardımcın olsun canım,hamileliği yalnız geçirmek hele de stresli bir ortamda geçirmek daha kötüdür eminim ki,hamile nazını eşler kadar kimse çekemiyor.Tez zamanda kavuşursun inşallah eşine:Saruboceq:

kızlar benim başım çok ağrıyo çatlıcak sanki.
minosette hiç bi işe yaramıyoki.
sıcak bi duş alıyım belki iyi gelir.

kızlar bugün halamın kızının düğünü var ona bile gidemiycem bu halde
onlarda benim ne zorluklar çektiğimi bildikleri için gelme sonra videodan izlersin diyorlar ama üzülüyorum gidemediğim için ama bebeğim çok daha önemlii

tecrübeli annelerden de yararlanmak lazım. ilk etapta neler lazım oluyor, neleri alırken nelere dikkat edilmeli gibi.

benim iki arkadsım hamileydi çarşılarına hep beraber gittim o yüzden cogu alınacak seyleri biliyorum sayılır....gecen kozmetikçide takım gördüm şanpuanı pudrası beebk yagı falan kople set 47tl50kuruş dedi eşim gelsin ilk işim onu almak olacak çok amaçlı çok yararlı arkadsımada almıstık hatta nivea baby seti hatta canta hediyeli:ecrin_bebek:

Selam kızlar... Ya ben en erken bu saatlerde girebiliyorum ve geçmişe bir türlü yetişemiyorum,hepsini de okuyamıyorum.Arada önemli haberleri özet geçin bari :) Bu arada cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.Umarım herkesin sağlığı iyidir.

Ben tam bitti rahatladım kendime geldim derken,bugün yine midem fena.Hayırlısı bakalım...

kızlar bide ben su küçük beşikler oluyorya hani seyyar itikleyip her yere götürüyorsun ondan almak istiyorum şimdi kaynanmla oturuyorum bebegim 6aylık olana kadar beşik almayı düşünmüyorum ayrı eve cıkınca yatak odası takımı alayım bebegime diyorum sizce ne yapayım beşik alayımmı yoksa o küçük beşikdenmi alayım

valla o gün bile eşime şimdi kocaman bir alışveriş arabası alıp içini 5 dk da doldurcam dedimkaydirigubbakcemile3evet 2010 annelerine de sorabiliriz

kaydirigubbakcemile5bunu ben değilde eşim yapar daha cokhaftaya test sonucuna gittiğimde bebişi görmek istesem sorun olmaz sanırım:kedi:elimizde olsa ultrason cihazına bağlı yaşıycazkaydirigubbakcemile3

bizi de aydınlatırsın artık çünkü benim henüz pek bir fikrim yok maalesef

canım merak etme inşallah gecer arada olacak idare edecegiz bende dün sabah fenaydım ama bugun iyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…