- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.581
evet işimiz çok zor ve uzun bi yol var önümüzde mesela küçük suluk ve emzik sart valla ben emzige alıştırcam bebegimi ahatlık valla bide uyutacagım zaman müzikle uyutucam allahım izin verir o günleri gösterirse inşallah
işte yediklerinden oluyo gülüm seni çok çok iyi anlıyorum tez zamanda bitsin inşlaah ayyy ben kaynanamla oturuyorum kocam asker ramazana denk gelmişti istigfar etmem ve kaynanamgil kapıları kapatıyolardı sesimi duymamk için.........bende annemlere gittim orda kaldım annem baktı orda hiç istigfar etmiyordum stresde önemli stres altındada kalma bence
tecrübeli annelerden de yararlanmak lazım. ilk etapta neler lazım oluyor, neleri alırken nelere dikkat edilmeli gibi.
hakkınızda hayırlısı olsun canım
kızlar benim başım çok ağrıyo çatlıcak sanki.
minosette hiç bi işe yaramıyoki.
sıcak bi duş alıyım belki iyi gelir.
ben de onu demek istedim benimde içimden erkek gibi geçiyor ama allahım ne verirse hayırlısını versin
duştan sonrda hemen uyu bence canım.benmde bas ağrım cok oluyor ilaç almıyorum hiç biraz uyuyunca geciyor..
kızlar benim başım çok ağrıyo çatlıcak sanki.
minosette hiç bi işe yaramıyoki.
sıcak bi duş alıyım belki iyi gelir.
duştan sonrda hemen uyu bence canım.benmde bas ağrım cok oluyor ilaç almıyorum hiç biraz uyuyunca geciyor..
Allah yardımcın olsun canım,hamileliği yalnız geçirmek hele de stresli bir ortamda geçirmek daha kötüdür eminim ki,hamile nazını eşler kadar kimse çekemiyor.Tez zamanda kavuşursun inşallah eşine:Saruboceq:
bencde yoksa biz ne bulsak alırızkaydirigubbakcemile3tecrübeli anneler aydınlatırsa simdiden ufak tefek başlayabiliriz
tecrübeli annelerden de yararlanmak lazım. ilk etapta neler lazım oluyor, neleri alırken nelere dikkat edilmeli gibi.
valla o gün bile eşime şimdi kocaman bir alışveriş arabası alıp içini 5 dk da doldurcam dedimkaydirigubbakcemile3evet 2010 annelerine de sorabiliriz
benim iki arkadsım hamileydi çarşılarına hep beraber gittim o yüzden cogu alınacak seyleri biliyorum sayılır....gecen kozmetikçide takım gördüm şanpuanı pudrası beebk yagı falan kople set 47tl50kuruş dedi eşim gelsin ilk işim onu almak olacak çok amaçlı çok yararlı arkadsımada almıstık hatta nivea baby seti hatta canta hediyeli:ecrin_bebek:
Selam kızlar... Ya ben en erken bu saatlerde girebiliyorum ve geçmişe bir türlü yetişemiyorum,hepsini de okuyamıyorum.Arada önemli haberleri özet geçin bari :) Bu arada cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.Umarım herkesin sağlığı iyidir.
Ben tam bitti rahatladım kendime geldim derken,bugün yine midem fena.Hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?