- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.601
bizi de aydınlatırsın artık çünkü benim henüz pek bir fikrim yok maalesef
bence takım alma. kendi evine çıktığın zaman alırsın. beşik yeter şimdilik.
kaydirigubbakcemile5bunu ben değilde eşim yapar daha cokhaftaya test sonucuna gittiğimde bebişi görmek istesem sorun olmaz sanırım:kedi:elimizde olsa ultrason cihazına bağlı yaşıycazkaydirigubbakcemile3
bence takım alma. kendi evine çıktığın zaman alırsın. beşik yeter şimdilik.
kızlar benim başım çok ağrıyo çatlıcak sanki.
minosette hiç bi işe yaramıyoki.
sıcak bi duş alıyım belki iyi gelir.
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yine midem azdı
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yine midem azdı
yokk canım tabi en doğal hakkınkaydirigubbakcemile3gitmişken göreceksine anlatsana büyümüşmü hareketlimiydi, boyu, ağırlığı ne kadar. ben de haftaya ne göreceğimi bilerek gideyim
bizim beşiğimizi ablam alıcak inşallah. büyük ihtimalle doğmadan alınır.
kızlar nasılsınız bugun oyle yogundumkı hıc ınt e gıremedım ancak sımdı gırebıldım.bebişler nasıl bakalım?
kızlar bide ben su küçük beşikler oluyorya hani seyyar itikleyip her yere götürüyorsun ondan almak istiyorum şimdi kaynanmla oturuyorum bebegim 6aylık olana kadar beşik almayı düşünmüyorum ayrı eve cıkınca yatak odası takımı alayım bebegime diyorum sizce ne yapayım beşik alayımmı yoksa o küçük beşikdenmi alayım
canım ilaç içmemeye çalış bunların hepsi bebeğede geçiyor.ben bulantı için bile ilaç almıyorum bebeğim önemli benim için
sabah erken saatte dışarı cıktıgım için karnım açtı bebişimde aç kalmış sanırım cok hareketli değildi bu sefer yüzü karnıma dönüktü ensesini ölcmek için yan dönmesini bekledik birazkaydirigubbakcemile3canım 2 haftada cok büyümüs yüzü belli oluyor artık gayet net birde benimki bize dönüp yatınca.
ayyy ne güzel ya maşallahtahmin edersinki doktorun etkisi bende çoktannn geçtikaydirigubbakcemile3acilen yeni kontrole gitmem lazım
kaydirigubbakcemile3az kaldı canım senin kontrolede p.tesimi salı mı canım senn randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?