2011 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile5bunu ben değilde eşim yapar daha cokhaftaya test sonucuna gittiğimde bebişi görmek istesem sorun olmaz sanırım:kedi:elimizde olsa ultrason cihazına bağlı yaşıycazkaydirigubbakcemile3

yokk canım tabi en doğal hakkınkaydirigubbakcemile3gitmişken göreceksine anlatsana büyümüşmü hareketlimiydi, boyu, ağırlığı ne kadar. ben de haftaya ne göreceğimi bilerek gideyim

yokk canım tabi en doğal hakkınkaydirigubbakcemile3gitmişken göreceksine anlatsana büyümüşmü hareketlimiydi, boyu, ağırlığı ne kadar. ben de haftaya ne göreceğimi bilerek gideyim

sabah erken saatte dışarı cıktıgım için karnım açtı bebişimde aç kalmış sanırım cok hareketli değildi bu sefer yüzü karnıma dönüktü ensesini ölcmek için yan dönmesini bekledik birazkaydirigubbakcemile3canım 2 haftada cok büyümüs yüzü belli oluyor artık gayet net birde benimki bize dönüp yatınca.

kızlar nasılsınız bugun oyle yogundumkı hıc ınt e gıremedım ancak sımdı gırebıldım.bebişler nasıl bakalım?

cnm benimde evim küçük o yüzden oda alamıcam şimdilik park yatak almayı düşünüyorum.hem çok uzun süre kullanılıyo hemde ilerde oyun parkı olarak kullanabiliyosun.
bende büyük eve çıktığımda oda yapıcam inşallah.

canım ilaç içmemeye çalış bunların hepsi bebeğede geçiyor.ben bulantı için bile ilaç almıyorum bebeğim önemli benim için

yok cnm zaten ilaç işe yaramıyo diye içmiyorum bile.
duş iyi geldi bişiler yiyip uzanırsam tamamen geçer sanırım.

ayyy ne güzel ya maşallahtahmin edersinki doktorun etkisi bende çoktannn geçtikaydirigubbakcemile3acilen yeni kontrole gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…