2011 Nisan Anneleri

kızlar selam

12+ 1 günlük bebeğim var 2 kilo aldım ama bulantım felan olmadı çok nadirdi sadece inanılmaz kokulara hassasiyetim vardı hala var sizler kaç kilo aldınız normal yiyorum ben ama bu kilo nasıl oldu yani eskisi gibi yiyorum birde kilo takıntım var stres oluyorum arada ve bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur yarın 2 li test için gidicem bakalım

Son düzenleme:
kızlar mesaım bıtmek uzere bende cıkayım toparlanayım bakalım.hadı hepınıze ıyı aksamlar bebeklere ıyı bakın .bay bayy:teytey:

insallah iyi cıkar canım ben salı günü sonuçları alıcam aminosenteze gerek kelmaz inş..bu arada bebşin boyunu sormadım :kedi:dr haftasına göre gayet normal dedi gelişimi..

inş. canım dediğin gibi gerek kalmaz:Saruboceqlsun canım normalse problem değilkaydirigubbakcemile3o an zaten ben bi panik bazı şeyleri sormayı unutuyorum, baktım olmayacak soru listesi hazırlıyorum bende öncedenkaydirigubbakcemile3aklıma geldikçe yazıyorum

canım benimde tam 12 haftalık bende 3 kilo almısım kiloyu takıntı yapma bence..cinsiyet için bende bugün 2li test için gittim dr kesin değil ama erkek gibi dedi..dr söyleyebilir ama coğu dr bu haftalarda söylemiyoor

bizim beşiğimizi ablam alıcak inşallah. büyük ihtimalle doğmadan alınır.

bende ablamın kızından kalan karyola beşiğini kullaacam..
rengi toz pembeydi ama ben onu beyaza boyacağım..
zaten bebeğimin tüm mobilyası beyaz/kırık beyaz olacak inş.
renkleri duvarda ve aksesuarlarda yapmayı düşünüyorum
ikeadan da bir dolap ve şifonyer alınca tamamdır..
kiracıyım kendi evim olunca güzelce oda yaparım ona...
opuyorumnanaktan

bende hazırlasam iyi olacak galiba bebişi görünce unutuyorum herseyi.eşimde geldi o sordu biraaz saolsunbabmızda her seferinde bebişi görmek istiyor artıkkaydirigubbakcemile3bu arada sana özelden yazdım

sağol canım bu arada test için aç karnımı gittin nasıl sonuç

Merhaba
benimki de 11+0. henüz kilo almadım hatta 1 kilo da verdim. her sabah mutlaka peynir domates ekmek açık çay ile yiyorum. öğle yemeğini iyice yiyorum. saat 3-4 gibi bir elma. saat 6 da evde oluorum. 1 adet havuç ya da salatalık. sonra akşam yemeği. akşam yemeğinde pek iştahlı olmuyorum. bu arada tuvalet bence çok önemli. her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum. asla ertelemiyorum. şişkinlik olmuyor.
bence kiloyu çok takıntı yapma. çünkü eninde sonunda kocaman göbüşlere sahip olacağız. stres de yapma. tadını çıkar bu zamanların. kilo almak da ii bişi olabiliyormuş diye düşün :)) yeter ki sen de bebeğin de sağlıklı olun.

bende hazırlasam iyi olacak galiba bebişi görünce unutuyorum herseyi.eşimde geldi o sordu biraaz saolsunbabmızda her seferinde bebişi görmek istiyor artıkkaydirigubbakcemile3bu arada sana özelden yazdım

evet canım çok faydalı oluyor, gerçi listeyi çıkarıp okuması biraz garip olabiliyor bazenkaydirigubbakcemile3ne güzel bizim babamız maalesef izin alamıyor ama belki bu kontrole gelecek bakalım zemuszemus

Bende 12+2 yim ve bende 2 kilo aldım aynı durumları yaşıyorum,eskisi gibi yediğim halde kilo aldım ama miğden bulanmasın diye kraker bisküvi falan yedim farklı olarak sanırım onların etkileri,birde hamileyiz diye yavaş hareket ediyorum fazla iş yapmıyorum mümkün olduğu kadar yemeklerimi kayınvalidemde ve annemde yiyorum e haliyle kilo aldım,en kısa sürede yürüyüş ve spora başlayacağım yoksa iş dışındaki vaktimi uyuyarak geçireceğim için kocaman bi göbüşe sahip olacağım.Cinsiyet içinde benimde perşembe günü randevum var o zaman soracağız bakalım söyleyecek mi doktor ablamız

evet canım çok faydalı oluyor, gerçi listeyi çıkarıp okuması biraz garip olabiliyor bazenkaydirigubbakcemile3ne güzel bizim babamız maalesef izin alamıyor ama belki bu kontrole gelecek bakalım zemuszemus

bizimki kacar göçer gelir valla dediğim dediktirde biraz saolsun müdürüde bıktırıyor cok etkileniyorlar bablar bence de mutlaka görsün bebişini

kızlar ben çıkıyorum.birazda uyursam geçer inşallah başımın ağrısı.
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile3

aynencanım bende bişi olcak diye hareket pek etmedim ve uğuşukluk vardı sürekli yatasım geliyor halende öyle havalarda soğudu hiç çıkılmaz artık sağ salim alalım da kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…