- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.621
p.tesi canım. geri sayım başladı:teytey::lepi:bakalım bizim 2 li test ne olacak
insallah iyi cıkar canım ben salı günü sonuçları alıcam aminosenteze gerek kelmaz inş..bu arada bebşin boyunu sormadım :kedi:dr haftasına göre gayet normal dedi gelişimi..
kızlar selam
12+ 1 günlük bebeğim var 2 kilo aldım ama bulantım felan olmadı çok nadirdi sadece inanılmaz kokulara hassasiyetim vardı hala var sizler kaç kilo aldınız normal yiyorum ben ama bu kilo nasıl oldu yani eskisi gibi yiyorum birde kilo takıntım var stres oluyorum arada ve bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur yarın 2 li test için gidicem bakalım
bizim beşiğimizi ablam alıcak inşallah. büyük ihtimalle doğmadan alınır.
inş. canım dediğin gibi gerek kalmaz:Saruboceqlsun canım normalse problem değilkaydirigubbakcemile3o an zaten ben bi panik bazı şeyleri sormayı unutuyorum, baktım olmayacak soru listesi hazırlıyorum bende öncedenkaydirigubbakcemile3aklıma geldikçe yazıyorum
canım benimde tam 12 haftalık bende 3 kilo almısım kiloyu takıntı yapma bence..cinsiyet için bende bugün 2li test için gittim dr kesin değil ama erkek gibi dedi..dr söyleyebilir ama coğu dr bu haftalarda söylemiyoor
kızlar selam
12+ 1 günlük bebeğim var 2 kilo aldım ama bulantım felan olmadı çok nadirdi sadece inanılmaz kokulara hassasiyetim vardı hala var sizler kaç kilo aldınız normal yiyorum ben ama bu kilo nasıl oldu yani eskisi gibi yiyorum birde kilo takıntım var stres oluyorum arada ve bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur yarın 2 li test için gidicem bakalım
bişey değil tatlım..canım farketmiyor ac yada tok karnına sonuclar haftaya belli olcak insallah sadece ense kalınlığını öğrenebildik..sağol canım bu arada test için aç karnımı gittin nasıl sonuç
aydınlatmam mı aaa yani cok harika bi takım allah izin verirse kesinlikle ilk önce o takımı alacam
bende hazırlasam iyi olacak galiba bebişi görünce unutuyorum herseyi.eşimde geldi o sordu biraaz saolsunbabmızda her seferinde bebişi görmek istiyor artıkkaydirigubbakcemile3bu arada sana özelden yazdım
kızlar selam
evet canım çok faydalı oluyor, gerçi listeyi çıkarıp okuması biraz garip olabiliyor bazenkaydirigubbakcemile3ne güzel bizim babamız maalesef izin alamıyor ama belki bu kontrole gelecek bakalım zemuszemus
bişey değil tatlım..canım farketmiyor ac yada tok karnına sonuclar haftaya belli olcak insallah sadece ense kalınlığını öğrenebildik..
iyi canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklıca
kızlar ben çıkıyorum.birazda uyursam geçer inşallah başımın ağrısı.
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile3
Bende 12+2 yim ve bende 2 kilo aldım aynı durumları yaşıyorum,eskisi gibi yediğim halde kilo aldım ama miğden bulanmasın diye kraker bisküvi falan yedim farklı olarak sanırım onların etkileri,birde hamileyiz diye yavaş hareket ediyorum fazla iş yapmıyorum mümkün olduğu kadar yemeklerimi kayınvalidemde ve annemde yiyorum e haliyle kilo aldım,en kısa sürede yürüyüş ve spora başlayacağım yoksa iş dışındaki vaktimi uyuyarak geçireceğim için kocaman bi göbüşe sahip olacağım.Cinsiyet içinde benimde perşembe günü randevum var o zaman soracağız bakalım söyleyecek mi doktor ablamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?