2011 Nisan Anneleri

canım bende 13+1 günlük gittim doktora 2 kilo almışım çok di,yo bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim yediklerimiş söyledim bişey demedi
dikkat et dedi
bi liste hazırlasalar bari 5.ayın sonunda 2 kilo almalısın en fazla dedi ama nerde ben 3,5 ay olmadan 2 kilo aldım bile:)

bizimki kacar göçer gelir valla dediğim dediktirde biraz saolsun müdürüde bıktırıyor cok etkileniyorlar bablar bence de mutlaka görsün bebişini

kaydirigubbakcemile3bimkinin patronu nazi, bir arkadaşlarının hanımı doğum yaptı adam göndermedi çocuğu karısının yanına:1no2:bakalım biz napcaz, eşim göndermezse bile gerekirse işten ayrılırım yine gelirim diyor ama ben de sakın diyorum. Sonuçta masraflı bir dönem, biz bir de yeni ev aldık onun borcuda var. neyse inşallah yaşamayız öyle şeyler. benimki diğerlerine göre biraz daha kıdemli olduğu için çok sesini çıkaramıyor ya bakalım sağı soluda belli olmaz tabilmaz:

Alınacaklar ,yapılacaklar planlanıyor bakıyorum,aldıklarınızı ve yaptıklarınızı paylaşın kızlar bizlerede fikir olsuna.s

bizimki kacar göçer gelir valla dediğim dediktirde biraz saolsun müdürüde bıktırıyor cok etkileniyorlar bablar bence de mutlaka görsün bebişini

evet canım babalar çok etk,ileniyo ilk başta benim eşim çok farkına varamadı bebişin ama kontrollere gide gele artık oda alıştı konuşuyo bazen bebişle

canım doğumdan önce kaç kiloydun?

patronunuz cok fenaymısklavakadarda olurmu karısı doğum yapmıs ne deliler var yalmaz:

benim eşimde aynı şekilde bugün ultrasona bakmış babsı gibi diyorkaydirigubbakcemile3daha küçücük dedim

kızlar benim eşim bebek fikrine çok sıcak bakmıyordu olumsuz taraflarını görüyordu hep,kontrollerde bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra adam 90 derece değişti,şimdi sütümle cevizimle herşeyimle ayrı ayrı ilgileniyor tabii en çok ilgide bebeğe

hayırlısı canım ya boşverr bugünlerin tadını çıkar:CüvCüv:

evde olmak sıkıcı aslında ama oyalanıyorum bir şekilde sempatiksalakcinni hayatım ben cıkıyorum artık balıklar beni bekliyor pişmek için cokacimcoook bu arada sende yemeye çalış lütfen balık özellikle cok faydalı bebişekaydirigubbakcemile5yarın görüşürüzŞeniz

ohh afiyet olsun canım yarasın bebişezemuszemusyarın görüşürüz tatlım, ben de çıkacağım birazdan. merak etme eskisi gibi değil baya açıldı iştahım artık yiyebiliyorumhihoyyytii doyur yeğenimiopuyorumnanaktan:1hug:

kızlar merhaba.. tahlil sonuçlarım çıktı.. çok şükür bi aksilik yok.. inşallah olmaz da.. sizler nasılsınız?sonuçlarınız nasıl?

kızlar merhaba.. tahlil sonuçlarım çıktı.. çok şükür bi aksilik yok.. inşallah olmaz da.. sizler nasılsınız?sonuçlarınız nasıl?

maşallah canımsonuna kadar inş.ben daha haftaya pazartesi gitcem test yaptırmaya, sonucunun çıkması da 1 hafta desek 2 haftayı bulur. takip ettiğim kadarıyla sonuçları alan bütün annelerimizin durumları iyibakalım darısı başımıza.bebişi anlatsana nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…