- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.641
Bende 12+2 yim ve bende 2 kilo aldım aynı durumları yaşıyorum,eskisi gibi yediğim halde kilo aldım ama miğden bulanmasın diye kraker bisküvi falan yedim farklı olarak sanırım onların etkileri,birde hamileyiz diye yavaş hareket ediyorum fazla iş yapmıyorum mümkün olduğu kadar yemeklerimi kayınvalidemde ve annemde yiyorum e haliyle kilo aldım,en kısa sürede yürüyüş ve spora başlayacağım yoksa iş dışındaki vaktimi uyuyarak geçireceğim için kocaman bi göbüşe sahip olacağım.Cinsiyet içinde benimde perşembe günü randevum var o zaman soracağız bakalım söyleyecek mi doktor ablamız
bizimki kacar göçer gelir valla dediğim dediktirde biraz saolsun müdürüde bıktırıyorcok etkileniyorlar bablar bence de mutlaka görsün bebişini
bende ablamın kızından kalan karyola beşiğini kullaacam..
rengi toz pembeydi ama ben onu beyaza boyacağım..
zaten bebeğimin tüm mobilyası beyaz/kırık beyaz olacak inş.
renkleri duvarda ve aksesuarlarda yapmayı düşünüyorum
ikeadan da bir dolap ve şifonyer alınca tamamdır..
kiracıyım kendi evim olunca güzelce oda yaparım ona...opuyorumnanaktan
bizimki kacar göçer gelir valla dediğim dediktirde biraz saolsun müdürüde bıktırıyorcok etkileniyorlar bablar bence de mutlaka görsün bebişini
canım bende 13+1 günlük gittim doktora 2 kilo almışım çok di,yo bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim yediklerimiş söyledim bişey demedi
dikkat et dedi
bi liste hazırlasalar bari 5.ayın sonunda 2 kilo almalısın en fazla dedi ama nerde ben 3,5 ay olmadan 2 kilo aldım bile:)
kaydirigubbakcemile3bimkinin patronu nazi, bir arkadaşlarının hanımı doğum yaptı adam göndermedi çocuğu karısının yanına:1no2:bakalım biz napcaz, eşim göndermezse bile gerekirse işten ayrılırım yine gelirim diyor ama ben de sakın diyorum. Sonuçta masraflı bir dönem, biz bir de yeni ev aldık onun borcuda var. neyse inşallah yaşamayız öyle şeyler. benimki diğerlerine göre biraz daha kıdemli olduğu için çok sesini çıkaramıyor ya bakalım sağı soluda belli olmaz tabilmaz:
evet canım babalar çok etk,ileniyo ilk başta benim eşim çok farkına varamadı bebişin ama kontrollere gide gele artık oda alıştı konuşuyo bazen bebişle
patronunuz cok fenaymısklava kadarda olurmu karısı doğum yapmıs ne deliler var ya lmaz:
benim eşimde aynı şekilde bugün ultrasona bakmış babsı gibi diyorkaydirigubbakcemile3daha küçücük dedim
sorma canım valla napalım idare ediyoruz mecburen. bu arada sen çalışıyor musun yssknkcım?
arkadaşlar 2 li test için aç tok farkedermi? bieln varsa acil cevap verirse iyi olur?
arkadaşlar 2 li test için aç tok farkedermi? bieln varsa acil cevap verirse iyi olur?
hayır canım şimdilik çalışmıyorum kpss meselesi varda benimsempatiksalakcinnibebişte geliyor nasıl olcak bilmiyorumbilmiyorumkismile
hayırlısı canım ya boşverr bugünlerin tadını çıkar:CüvCüv:
evde olmak sıkıcı aslında ama oyalanıyorum bir şekilde sempatiksalakcinni hayatım ben cıkıyorum artık balıklar beni bekliyor pişmek için cokacimcoook bu arada sende yemeye çalış lütfen balık özellikle cok faydalı bebişekaydirigubbakcemile5yarın görüşürüzŞeniz
kızlar merhaba.. tahlil sonuçlarım çıktı.. çok şükür bi aksilik yok.. inşallah olmaz da.. sizler nasılsınız?sonuçlarınız nasıl?
kızlar merhaba.. tahlil sonuçlarım çıktı.. çok şükür bi aksilik yok.. inşallah olmaz da.. sizler nasılsınız?sonuçlarınız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?