- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.661
hadi gözün aydın canım öok sevindim senide listemize ekliyorum..demin doktordan geldim arkadaşlar, doktorumuz cinsiyetini öğrenmek ister misiniz dedi 7 ayına kadar öğrenmiyecem diyen ben hemen atladım. ama gece yarısı limon yemem, ağzıma tatlı koymamam, hem kesesinin hem de keseye göre kendisinin solda oluşu, göbeğimin şimdiden yayvan oluşu serbest bhgc nin 50 üstü oluşu yani her şey kızdı bir allahın kulu bebişime erkek demedi. doktor erkek diyince şok olduk. sonradan cinsiyet değişikliği olanların niye kızdığını şimdi anladım. kendinizi o kadar hazırlıyorsunuz ki. hayatım boyunca kimsede cinsiyet tahmini yapmadım. bundan sonra hiç yapmam :umursamaz: amaaaan sağlık ve sıhhatle gelsin bebişim. yerim oğluşumuu
canım burdan takip etmem çok zor öğrenen arkadaşlar bana msj atarlarsa ekleyebilirim..Tatlişoğlum şu cinsiyetleride listeye ekleyebilirsen iyi olur valla bakalım kaç erkek kaç kızımız var öğrenirdik zemuszemus
bende mandalina delisi oldum ne olcak bu hal bakalım:)))ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))
canım aç tok farketmiyor ama tok olmanda fayda var çünkü bebeğin ense kalınlığına bakmak içinbebişin hareket etmesi lazım sen aç olunca oda etkileniyor ve aç oluyor sen tok git bence:))arkadaşlar 2 li test için aç tok farkedermi? bieln varsa acil cevap verirse iyi olur?
tatlişoğlum beni de ekler misin listeye sat 10 temmuz beklenen dogum tarihi 16 nisan
ben tam 7 kilo aldımm bilmiyorumkismile
şimdi şöyle aslında karışık ben hamile kaldıgım günü biliyorum o gün ben 49 kiloydum ilk doktor kontrolümüze 6. haftamızda gittik o zmn 53 olmuştum şimdi 56 kiloyum
yani doktora göre 3 kilo ama nerdeeeeee :gitme: :gitme: :gitme:
göbege gelince benim hemen çıktı hatta kimse inanmıyordu gebeliğin daha önce olmuştur diolardı
bu kiloları nasıl vercem hiç bilmiyorum
son iki üç günü okuyamadığım için şimdi aysu87 den öğrendim
catdog, she35 tüp bebekten kader arkadaşlarım erkek bebek bekliyorlarmış onlar benden önce tedavi olmuşlardı inşalllah hayırlısı olur genelde erkek oldu yahu erkek yılı mı ne
kızlar bu gün kusma mannakı oldu :) 8 oldu sanırım... allahtan bu bende hep olan şey değil nedense bunun 2. böle yoğun kusmam..sürekli su içiyorumda açığı kapatıyorum..sıvı kaybına girmek istemiyorum...çok şükür herşey güzel...herkes iyi...ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... sonuna kadar böle gideriz inş..
canım seni çok iyi anlıyorum ben de 53 kg dum hamile kaldığımda.şuan 57 kiloyum özellikle son 1 aydır acayip kilo alıyorum.
anlayamadığım tek şey yemeden kilom otomatiğe bağlamış gibi haftada 1 kg artıyor.böyle devam ederse ne olurum bilmem.
yiyerek alsam bu kiloları gam yemicem.tatlı hiçbişey yemiyorum zararlı diye; meyva, sebze ve süt içiyorum bide et ürünleri ama kg aldı başını gidiyor.doğuma 50 kg almış olarak giderim herhaldekaydirigubbakcemile3
bana bi akıl verin canlar ya:1no2:
merhabalar yasım 26,sat 18 temmuz, bekledğimiz tarıh 24 nisan,kilo 58 .herkese hayırlı doğumlar...
cnm benimde evim küçük o yüzden oda alamıcam şimdilik park yatak almayı düşünüyorum.hem çok uzun süre kullanılıyo hemde ilerde oyun parkı olarak kullanabiliyosun.
bende büyük eve çıktığımda oda yapıcam inşallah.
slm aysucum nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bende park yatak düşünüyorum malumbizimde ev küçük fikir alışverişinde bulunuruzolumunekankayizsmile
Canim sanirim bu kisinin yapisi ve tasidigi bebekle alakali. Bende son 2 haftadir aldim 2 kilo. Ayni senin gbi her hafta 1 kilo alirsam diye korkuyorum.Ikinci ayda her iki saate acikip atistirdigim halde kilo almamistim. Bu ay gayet normal yedigim halde( sabah kahvaltisi aksam yemegi arada meyve, aksama yine meyve -ki meyve dedigim bir elma ya da bir armut gibi- kilo aliyorum.Dedigin gibi yenilerek alinan kilolar degil. Bu yüzden sorun yapma. Cevremden duydugum kadariyla ilk aylarda kilo alanlarda sonraki aylarda fazla bir kilo alimi olmuyormus.
Alsak bile bosver. Bebeler saglikli olsun da, verilir kilolar..kaydirigubbakcemile3
geçmişolsun tatlım ya ben çk korkuyrum çcukkende krkardım kusmaktan ben hiç su içemiyrum sadece 3 bardak içebildim gün boyu dktra dedim bişi demedi ama olumunekankayizsmile benimdesürekli bişi atıştırmam gerekiyr midem hemen bulanıyr yediklerimin etkisi geçince obez olcamkaydirigubbakcemile5kızlar bu gün kusma mannakı oldu :) 8 oldu sanırım... allahtan bu bende hep olan şey değil nedense bunun 2. böle yoğun kusmam..sürekli su içiyorumda açığı kapatıyorum..sıvı kaybına girmek istemiyorum...çok şükür herşey güzel...herkes iyi...ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... sonuna kadar böle gideriz inş..
merhabalar yasım 26,sat 18 temmuz, bekledğimiz tarıh 24 nisan,kilo 58 .herkese hayırlı doğumlar...
Özelden denemistim sana ulasmayi daha önce.Üzgünüm,sanirim önce belirli bir mesaj sayisina ulasmak gerekiyor.
Yasim 28 boyum 1.59 kilo 52 ydi ama su siralar artma egiliminde 54 yakin.. Adimsa Hülya. Listedeki bütün kriterleri verdim sanirim.:) Tesekkür ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?