2011 Nisan Anneleri

hadi gözün aydın canım öok sevindim senide listemize ekliyorum..
Tatlişoğlum şu cinsiyetleride listeye ekleyebilirsen iyi olur valla bakalım kaç erkek kaç kızımız var öğrenirdik zemuszemus
canım burdan takip etmem çok zor öğrenen arkadaşlar bana msj atarlarsa ekleyebilirim..
ama ben hep bulantı yasadım ondan dolayı kilo verdim hiç yemek yiyemedim bende çikolata yiyorum hatta bide mandalina delisi oldum çıktım severdim ama şimdi ölüyorum mandalina die :))))))))))
bende mandalina delisi oldum ne olcak bu hal bakalım:)))

arkadaşlar 2 li test için aç tok farkedermi? bieln varsa acil cevap verirse iyi olur?
canım aç tok farketmiyor ama tok olmanda fayda var çünkü bebeğin ense kalınlığına bakmak içinbebişin hareket etmesi lazım sen aç olunca oda etkileniyor ve aç oluyor sen tok git bence:))

Özelden denemistim sana ulasmayi daha önce.Üzgünüm,sanirim önce belirli bir mesaj sayisina ulasmak gerekiyor.
Yasim 28 boyum 1.59 kilo 52 ydi ama su siralar artma egiliminde 54 yakin.. Adimsa Hülya. Listedeki bütün kriterleri verdim sanirim.:) Tesekkür ettim.

kızlar bu gün kusma mannakı oldu :) 8 oldu sanırım... allahtan bu bende hep olan şey değil nedense bunun 2. böle yoğun kusmam..sürekli su içiyorumda açığı kapatıyorum..sıvı kaybına girmek istemiyorum...çok şükür herşey güzel...herkes iyi...ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... sonuna kadar böle gideriz inş..

canım seni çok iyi anlıyorum ben de 53 kg dum hamile kaldığımda.şuan 57 kiloyum özellikle son 1 aydır acayip kilo alıyorum.
anlayamadığım tek şey yemeden kilom otomatiğe bağlamış gibi haftada 1 kg artıyor.böyle devam ederse ne olurum bilmem.
yiyerek alsam bu kiloları gam yemicem.tatlı hiçbişey yemiyorum zararlı diye; meyva, sebze ve süt içiyorum bide et ürünleri ama kg aldı başını gidiyor.doğuma 50 kg almış olarak giderim herhaldekaydirigubbakcemile3
bana bi akıl verin canlar ya:1no2:

kader arkadaşım canım senin de az kaldı dimi ikili teste kısmetse 1 haftaya öğrenirsin:)))) eşime diyorum ki cihan amcamız (embriyolog doktorumuz) erkek sperm seçmiş :))))
sağlıklı sıhhatli olsun benim küçük oğlum 5.güne kadar dayanmış annesine babasına kavuşmak için....
.sevgiyle sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallah canım:Saruboceq:
kız da olsa erkek te olsa öyle mutlu olduk ki bunca beklemeden uğraştan sonra çok şükür ki Rabbim daha fazla bekletmedi.Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah ALScim.
güzel haberlerini bekliyoruma.s.

Esrayagmur zencefili dene. Benim mide cok kötüydü hatirlarsan sormustum. 3. ay bitiyor benim mide sorunlarim yeni basladi, normal mi diye. Papatya cayi icine bayagi bir dilimlenmis zencefil ve de bal. Midem her kötü oldugunda bir bardak iciyorum. Tadi bayagi bir garip ama ise yariyor. Gecmis olsun.

Canim sanirim bu kisinin yapisi ve tasidigi bebekle alakali. Bende son 2 haftadir aldim 2 kilo. Ayni senin gbi her hafta 1 kilo alirsam diye korkuyorum.Ikinci ayda her iki saate acikip atistirdigim halde kilo almamistim. Bu ay gayet normal yedigim halde( sabah kahvaltisi aksam yemegi arada meyve, aksama yine meyve -ki meyve dedigim bir elma ya da bir armut gibi- kilo aliyorum.Dedigin gibi yenilerek alinan kilolar degil. Bu yüzden sorun yapma. Cevremden duydugum kadariyla ilk aylarda kilo alanlarda sonraki aylarda fazla bir kilo alimi olmuyormus.
Alsak bile bosver. Bebeler saglikli olsun da, verilir kilolar..kaydirigubbakcemile3

sağol cnm...ama öle bişiki şuan su içsem çıkarıyorum...ÇOK ŞÜKÜR BUNU HEP YAŞAMADIM..YOKSA BUNALIMA GİRERDİM HERHALDE..

bu bebişlerin cinsiyetlerine baktım...listede 2 tane yazılmış sadece..daha çok belli olmamışmıydı? yoksa muallakta die yazılmadımı daha..

slm kızlar nasılsınız ya 3 ten bu yana uyuyoruz resmen kafam kalkmıyor zrla uyandım bi slm vereyim dedim cinsiyetler belli olsada alışverişe başlasak kaydirigubbakcemile3

pinguin inşallah canım ya; bana da son aylarda daha hızlı alınıyor diyorlar aman kafam karıştı korkuyorum vallah.
dediğin gibi sabah kahvaltı (yumurta, beyaz peynir, domates salatalık, zeytin bile 3 tane sayıyla yiyorum () sonra öğlen 2 meyva (elma armut gibi), öğleden sonra 2 ceviz, süt ve akşam yemeği en geç 6 da yemiş oluyorum ama bu kilolar aldı başını ((
inşallah bu artış hayırlısıyla azalır

geçmişolsun tatlım ya ben çk korkuyrum çcukkende krkardım kusmaktan ben hiç su içemiyrum sadece 3 bardak içebildim gün boyu dktra dedim bişi demedi ama olumunekankayizsmile benimdesürekli bişi atıştırmam gerekiyr midem hemen bulanıyr yediklerimin etkisi geçince obez olcamkaydirigubbakcemile5

merhabalar yasım 26,sat 18 temmuz, bekledğimiz tarıh 24 nisan,kilo 58 .herkese hayırlı doğumlar...

tamam kızlar ikinize ekledim listeye hoşgeldiniz sizde listemize:))kaydirigubbakcemile5

catdog selam canım nasılsın.seni görünce şaşırdım ,uzun zamandır haber alamadım senden.tedavi sürecinde destek olmuştuk ama şimdi arkadaşlara hiç rastlayamıyorum.inşallah iyisindir canım,kaç haftalık oldun.ben bugün 12+4 oldum.dün 2li test sonucunu aldım,moralim oldukça kötü dersem yeridir.ikili test 1:162 kombine risk 1:894 çıktı.dr şimdilik ileri tetkike gerek yok dedi,3lü test sonucuna göre karar vericez dedi.ama bana bu bile yetti.senin sonuçlar nasıl çıktı.vallahi herkesten fikir almaya çalışıyorum,çünkü bu moral bozukluğu bebişimi de üzüyordur.acaba başka bir dr gidip tekrar mı test yaptırsam diye düşünüyorum ama sık sık ultrasona girmek te zarar verir mi diye düşünüyorum.
balki hatırlarsın tedavi sürecinde de çok sıkıntılarım olmuştu.çok şükür sonuçlar hep bizi mutlu etti,inşallah bunda da sorun çıkmaz.
haberlerini bekliyorum canım,öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…