2011 Nisan Anneleri

tamam kızlar ikinize ekledim listeye hoşgeldiniz sizde listemize:))kaydirigubbakcemile5

mrb tatlış beni de ekler misin listeye 17 temmuz bekleridğmiz tarih 25 nisan kilom 60 boyun 163, yaşım 24
bu arada ben çizelge yapmaya çalışıyorum ama olmuyo sitede açıklama da bulamadım bi siteden çizelge hazırladım ama onu nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
selam herkese doktordan geldik 3 saat bekledik feci kalabalıktı ve hepimiz hamişiz yani
öncelikle ense kalınlıgı 1 mm den küçük çıktı doktorumuz bu harşka bir durum çok sağlıklı bir kızınız oluyor dedi yani cinsiyetimizde kız eşim ve ben çok mutluyuz

bu arada çin ve rus takvimi tuttu bende kızlar

Son düzenleme:

maşallah cnm..hadi darısı başımıza..ay kızlar ALLAH RAZI OLSUN...FORUMDA LEBLEBİ MİDEYİ BASTIRIYO YAZAN ARKADAŞLARDAN.... feciydim ya şimdi eşim getirdi ilk defa içtiğim çorba çıkmadı..inş böle gider..leblebi bastırdı...

Selam kızlar bayadır girmiyordum 2011 Nisan anneleri başlığını görünce çok duygulandım.
Bende sizin gibi içim içime sığmaz sabırsızlıkla beklerken 12. haftada yanlış cinsiyet öğrenmişim 16 yı bekleyin derim.
Ama hepsinden önemlisi nurtopu gibi sağlıklı bebeişleriniz olur İnşallah.

ay canım hadi hayırlısı olsun ALLAH sağlıklı sıhatlı kızçenizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. baklaım benim çin takvimide rus takvimide erkek diyor ama tutacakmi hayırlısı.....

canım çok sevindim maşşallah kızına allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşş

canım bence aldığın kilo çok normal..
doktorun söyledikleri normal değil,5.ayın sonunda 2 kilo ne deemeek..
ne kadar yanlış yönlendiriyorlar insanı,sağlıklı beslenme ile ayda 1 kilo gayet normal..
o doktora şahsen çok kızdım klava:

canım annemde öle diyo doktor hatta 5.aya kadar hiç kilo alma alırsan en fazla 2 kilo dedi
yani anlayacağın ben en fazla 2 kilo sınırını çoktan aştım:) benim arkadştageçen doğurdu oda ilk 5 ayda 5 kilo 6.ayda 4 kilo almış 1 ayda 4 kilo demekki son aylarda gerçekten çok kilo alınıyo

fundacım hayırlı olsun..bebeğinde çok sağlıklıymış
2.kızımız sanırım,bu gidişler kızlar değerli olacak az oluncaa kaydirigubbakcemile3
bu arada benim tahminimde tuttu ozaman,bende senin için kız demiştim boshayallersmile

eveet canım son aylarda alınıyor zaten kilo ama ayda 2-3 kilo ortalama..
ama ilk aylarda da ayda 1 kilo kötü değil,öyle olsa toplamda 12-13 kilo yapıyor
ki bu da normal sağlıklı bir aralık..oyuzden doktorun söylediğine takılma
sen sık ve az ye,sağlıklı beslen gerisi önemli değil,o kilolar bize miras kalmıyacak yaayerimseniben

Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.

Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.

Bende hiç meme hassasiyeti olmadı. ama ararştırdım: "Göğüslerde hassasiyet

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren artan hormonlar (estrojen, progesteron ve prolaktin) göğüslerdeki gerginlik ve hassasiyetin temel nedenidir. Gebede dokunmakla bile ağrı olabilir. Bir süre sonra bu şikayetler kendiliğinden geçecektir." yazıyor. korkma ama yine de bi doktorunla görüş.

Bende de dün kalçama (kuyruk sokumuma) bir ağrı saplandı. gebeliğimin başından beri vardı ama dün kımıldyamadım. ben de yarın doktora gidince onu soracağım.
Sisn başınıza geldi mi böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…