- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.681
tamam kızlar ikinize ekledim listeye hoşgeldiniz sizde listemize:))kaydirigubbakcemile5
selam herkese doktordan geldik 3 saat bekledik feci kalabalıktı ve hepimiz hamişiz yani
öncelikle ense kalınlıgı 1 mm den küçük çıktı doktorumuz bu harşka bir durum çok sağlıklı bir kızınız oluyor dedi yani cinsiyetimizde kız eşim ve ben çok mutluyuz
bu arada çin ve rus takvimi tuttu bende kızlar
selam herkese doktordan geldik 3 saat bekledik feci kalabalıktı ve hepimiz hamişiz yani
öncelikle ense kalınlıgı 1 mm den küçük çıktı doktorumuz bu harşka bir durum çok sağlıklı bir kızınız oluyor dedi yani cinsiyetimizde kız eşim ve ben çok mutluyuz
canım doğumdan önce kaç kiloydun?
canım bende 13+1 günlük gittim doktora 2 kilo almışım çok di,yo bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim yediklerimiş söyledim bişey demedi
dikkat et dedi
bi liste hazırlasalar bari 5.ayın sonunda 2 kilo almalısın en fazla dedi ama nerde ben 3,5 ay olmadan 2 kilo aldım bile:)
canım bence aldığın kilo çok normal..
doktorun söyledikleri normal değil,5.ayın sonunda 2 kilo ne deemeek..
ne kadar yanlış yönlendiriyorlar insanı,sağlıklı beslenme ile ayda 1 kilo gayet normal..
o doktora şahsen çok kızdımklava:
canım annemde öle diyo doktor hatta 5.aya kadar hiç kilo alma alırsan en fazla 2 kilo dedi
yani anlayacağın ben en fazla 2 kilo sınırını çoktan aştım:) benim arkadştageçen doğurdu oda ilk 5 ayda 5 kilo 6.ayda 4 kilo almış 1 ayda 4 kilo demekki son aylarda gerçekten çok kilo alınıyo
Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.
Anlamadım meme hassasiyeti olmayınca noluyo ki? bilmiyorumkismile
Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.
Göğüslerim çok hassastı birden kesildi hiç acımıyor bebeğe bişey oldu diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?