- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.701
Göğüslerim çok hassastı birden kesildi hiç acımıyor bebeğe bişey oldu diye korkuyorum
canım ben de 11 haftalıkken göğüs hassasiyetim azalmıştı. ben de senin gibi endişelenmiştim. rahat ol.
kılzar yaa ıdrar yollarımında ıltıhap olmus o kadar rahatsızımkı wc den cıkmak ıstemıyorum sureklı tuvaletım var gıbı dolanıyorum ortalarda huzursuz huzursuz doktor sadece bol su ıc dedı su ıle atacakmısım ama baska yapabılecegım sızınde bıldıgınız bıtkısel caylar ılaclar felan varsa soylersenız memnun olurum.:uhm:
Kaynatılmış maydonoz suyu iltihapa iyi geliyor diye biliyorum ama hamilelikte sakıncalı olur mu bilmiyorum
Simtencim geçen gün sana yazmıştım da sanırım görmedin o kadar çok yazı yazılıyorki, sana birşey sorucam şimdi benim hamilelik 11+4 haftalık 10 gün sonra falan kontrole gidicem tam cinsiyet ne zaman belli olur ona göre biraz erteleyeyim kontrolü
hamilelikten önce ben 2 kere oldum. çok zor biliyorum. ayaklarını sıcak tut. aslında antibiyotiktek çare.(tabi bebeğe zarar vermeyeni yerimseniben) doktor kültür yaptıktan sonra veriyordu. inşallah en kısa zamanda geçer.
kılzar yaa ıdrar yollarımında ıltıhap olmus o kadar rahatsızımkı wc den cıkmak ıstemıyorum sureklı tuvaletım var gıbı dolanıyorum ortalarda huzursuz huzursuz doktor sadece bol su ıc dedı su ıle atacakmısım ama baska yapabılecegım sızınde bıldıgınız bıtkısel caylar ılaclar felan varsa soylersenız memnun olurum.:uhm:
canım bana 12. haftada doktorum bir antibiyotik verdi. ancak senin bebiş daha küçük. bizden ilaç önerisi alman da doğru değil. bol su ve ayaklarını sıcak tutmalısın. bitkisellere hiç karışmalmaz:
görmedim canım ya. canım benim 14+0 da doktorum %99.9 oranla dedi. hatta öncesinde:- cinsiyetini önceden size söyleyen oldu mu? diye sordu. demek 12. hafta da öğrenebiliniyormuş sonucunu çıkarıyorum. son gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı. ultrason bilgileri yüksek oluyor. bence 10 gün sonra belli olur. 13. hafta oluyor. aman 16. haftayı da geçmeyin bebiş bacaklarını kapatıyor. görmek zor oluyor. inşallah sen de hemencecik öğrenirsin. kalp atışını duymuş kadar sevindim. bebişim kocaman olmuş cinsiyeti bile belliymiş sempatiksalakcinni
Bende hiç meme hassasiyeti olmadı. ama ararştırdım: "Göğüslerde hassasiyet
Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren artan hormonlar (estrojen, progesteron ve prolaktin) göğüslerdeki gerginlik ve hassasiyetin temel nedenidir. Gebede dokunmakla bile ağrı olabilir. Bir süre sonra bu şikayetler kendiliğinden geçecektir." yazıyor. korkma ama yine de bi doktorunla görüş.
Bende de dün kalçama (kuyruk sokumuma) bir ağrı saplandı. gebeliğimin başından beri vardı ama dün kımıldyamadım. ben de yarın doktora gidince onu soracağım.
Sisn başınıza geldi mi böyle birşey.
valla benimde aynen öyle oluyor 1 aydır belki daha fazla kalçama kuyruk sokumu etrafına bıçak batıyor ağrıyor sancıyor bebek büyüdüğü içinmi diyorum bende acaba.bebeğimiz 13.haftada şeftali büyüklüğünde oluyormuş artık kızlar:)))negüzel büyüyorlar hızla....
valla benimde aynen öyle oluyor 1 aydır belki daha fazla kalçama kuyruk sokumu etrafına bıçak batıyor ağrıyor sancıyor bebek büyüdüğü içinmi diyorum bende acaba.bebeğimiz 13.haftada şeftali büyüklüğünde oluyormuş artık kızlar:)))negüzel büyüyorlar hızla....
kızlar sizdede sanki gırtlağınızda bişey var yutkunuyosunuz ama gitmiyo gibi oldumu
bu arada listeye benide eklermisiniz sat 19 temmuz kilom 49 idi ama 47 ye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?