2011 Nisan Anneleri

Göğüslerim çok hassastı birden kesildi hiç acımıyor bebeğe bişey oldu diye korkuyorum

Yok canım rahat ol ya benim de arada çok ağrıyo dolgunlaşıyo dokunamıyorum ama ağrımadığı zamanlarda oluyo bu normal bence hatta regl tarihine yakınlıkla da alakalı olabilir, bence korkma tabi sen de haklısın öyle anlatıyoruz ki işte gaz var bulantı var şişkinlik var ağrı var diye öbür türlüsü normal gelmiyo bize

canım ben de 11 haftalıkken göğüs hassasiyetim azalmıştı. ben de senin gibi endişelenmiştim. rahat ol.

Simtencim geçen gün sana yazmıştım da sanırım görmedin o kadar çok yazı yazılıyorki, sana birşey sorucam şimdi benim hamilelik 11+4 haftalık 10 gün sonra falan kontrole gidicem tam cinsiyet ne zaman belli olur ona göre biraz erteleyeyim kontrolü

kılzar yaa ıdrar yollarımında ıltıhap olmus o kadar rahatsızımkı wc den cıkmak ıstemıyorum sureklı tuvaletım var gıbı dolanıyorum ortalarda huzursuz huzursuz doktor sadece bol su ıc dedı su ıle atacakmısım ama baska yapabılecegım sızınde bıldıgınız bıtkısel caylar ılaclar felan varsa soylersenız memnun olurum.:uhm:

Kaynatılmış maydonoz suyu iltihapa iyi geliyor diye biliyorum ama hamilelikte sakıncalı olur mu bilmiyorum

hamilelikten önce ben 2 kere oldum. çok zor biliyorum. ayaklarını sıcak tut. aslında antibiyotiktek çare.(tabi bebeğe zarar vermeyeni yerimseniben) doktor kültür yaptıktan sonra veriyordu. inşallah en kısa zamanda geçer.

görmedim canım ya. canım benim 14+0 da doktorum %99.9 oranla dedi. hatta öncesinde:- cinsiyetini önceden size söyleyen oldu mu? diye sordu. demek 12. hafta da öğrenebiliniyormuş sonucunu çıkarıyorum. son gittiğim doktor riskli gebelik uzmanı. ultrason bilgileri yüksek oluyor. bence 10 gün sonra belli olur. 13. hafta oluyor. aman 16. haftayı da geçmeyin bebiş bacaklarını kapatıyor. görmek zor oluyor. inşallah sen de hemencecik öğrenirsin. kalp atışını duymuş kadar sevindim. bebişim kocaman olmuş cinsiyeti bile belliymiş sempatiksalakcinni

evet canım dogru soyluyorsun ben maydanozun zararlı oldugunu bılıyorum hamıleleıklerde o yuzden maydanoz degıl ama bır kac gun daha gecsınde eger sıkayetim aynen devam ederse bı daha tahlıl yaptırayım en ıyısı bu sanırım.

canım bana 12. haftada doktorum bir antibiyotik verdi. ancak senin bebiş daha küçük. bizden ilaç önerisi alman da doğru değil. bol su ve ayaklarını sıcak tutmalısın. bitkisellere hiç karışma lmaz:

canım bana 12. haftada doktorum bir antibiyotik verdi. ancak senin bebiş daha küçük. bizden ilaç önerisi alman da doğru değil. bol su ve ayaklarını sıcak tutmalısın. bitkisellere hiç karışma lmaz:

yok canım zaten öyle bırsey ıstememıstım sadece atıyorum mandalına ye ıyı gelır,altına sıcak su koy otur vs gıbı ılac dısında onerılerınız varmı dıye sormustum yoksa bende doktorum demeden agzıma parol bıle almıyorum o kadarda cahıl degılız yanı.bebgımıze zarar verecek hıcbırsey yapmayız ölüyo olsak ıle.

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah belli olur ben de çok merak ediyorum ,bazıları var ya hani sürpriz olsun öğrenmiycem cinsiyetini diyolar çok şaşırıyorum nasıl sabredebiliyolar diye,

valla benimde aynen öyle oluyor 1 aydır belki daha fazla kalçama kuyruk sokumu etrafına bıçak batıyor ağrıyor sancıyor bebek büyüdüğü içinmi diyorum bende acaba.bebeğimiz 13.haftada şeftali büyüklüğünde oluyormuş artık kızlar:)))negüzel büyüyorlar hızla....

evet kızlaR BENİMDE KUYRUK SOKUMUMDA AĞRILAR OLUYODU DOKTORA SORDUM ÇOK NORMAL DEDİ

Evet ya aynen o ağrı bende de çoğunlukla oluyo hatta bazen inanılmaz derecede ağrıyoki oturamıyorum oturduktan sonra kalkamıyorum eğilemiyorum

ayy bendede aynısı var ben daha 11 haftalığım ama azıcık iş yapayım akşam kımıldayamıyorum doktora sordum bebekten dedi bol bol dinlen dedi ama nerde dinlenmek

kızlar sizdede sanki gırtlağınızda bişey var yutkunuyosunuz ama gitmiyo gibi oldumu

Efet cnm benim çok sık oluyor böle ne yaparsam yapayım geçmiyor.iki nedeni var bunun bildiğim.Biri boğazda bademcikte iltihap aft oluşması, ikincisi reflü.Bu ikisinden dolayı bunu hissedebiliomuşuz.İltihap için ben tuzlu suyla garcara yapıyorum drm sölemişti.Birde vicks sürüyorum.Reflü için ise yediklerimize dikkat etmekten başka çaremiz yok.

benim sık sık değil 24 saat böyleyim ben ne yersem farketmiyo bi lokma bile yesem bademciğime deyiyo gibi hissediyorum bir buçuk aydır zindan oldu hayatım doktor 3 ay dolunca geçer dedi ama inşallah geçer geçmicek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…