- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.721
Bende hiç meme hassasiyeti olmadı. ama ararştırdım: "Göğüslerde hassasiyet
Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren artan hormonlar (estrojen, progesteron ve prolaktin) göğüslerdeki gerginlik ve hassasiyetin temel nedenidir. Gebede dokunmakla bile ağrı olabilir. Bir süre sonra bu şikayetler kendiliğinden geçecektir." yazıyor. korkma ama yine de bi doktorunla görüş.
Bende de dün kalçama (kuyruk sokumuma) bir ağrı saplandı. gebeliğimin başından beri vardı ama dün kımıldyamadım. ben de yarın doktora gidince onu soracağım.
Sisn başınıza geldi mi böyle birşey.
canım ben de 11 haftalıkken göğüs hassasiyetim azalmıştı. ben de senin gibi endişelenmiştim. rahat ol.
Yok canım rahat ol ya benim de arada çok ağrıyo dolgunlaşıyo dokunamıyorum ama ağrımadığı zamanlarda oluyo bu normal bence hatta regl tarihine yakınlıkla da alakalı olabilir, bence korkma tabi sen de haklısın öyle anlatıyoruz ki işte gaz var bulantı var şişkinlik var ağrı var diye öbür türlüsü normal gelmiyo bize
SLM ANNECİKLER....bugünün ve diğer günlerin güzel geçmesi dileğiyle...ben çok iyiyim şükür :) sizler nasılsınız...
hoşgeldina.s.iyiyiz canım topiğimiz biraz tenha bugünboshayallersmile
evet cnm...ama biliyorum..geleceklerolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kızlar nirdesiniz?sempatiksalakcinni
çoğu çalıştığı için öğle yemeğindeler galiba..sen nasılsın bir problem yoktur umarım..
merhaba bayanlar bügün kötü uyandım çok kötü mide bulantısı birde afedersiniz ishal midem çok kötüydü.yataktan zor kalktım malum oğlum acıktı zor doyurdum karnını şimdide hafif var eşimde bugün şansıma şehir dışına çıktı inş dahada artmaz..
fundacım cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim bir tanede kızımız oldu listede hadi bakalım pıtır pıtır dökülsün cinsiyetler:))
çoğu çalıştığı için öğle yemeğindeler galiba..sen nasılsın bir problem yoktur umarım..
ay cnm dün resmen kendime nazar deydirdim...akannehir dedim bulantım yok oh hiç olmadı..senmisin bunu diyen..gece 2 ye kadar...ALLAHTAN BOL SU İÇİYORUMDA...hani o vucuttan gidenleri topluyorum..halsizlikte olmadı...sonunda leblebiye dadandım biraz iyi geldi..şükür bu gün çok iyiyim...kaydirigubbakcemile2 sen napıyosun? ay cinsiyet belli olsada artık..kışda geldi :hulya: bişeyler yapardık bebişlere yoksa zaman geçmez
doğru tahmin canım, bebişi doyuruyordumzemuszemusgöbeği biraz daha şişireyim dedimkaydirigubbakcemile3
bulantılar bitmyor canım tam bitti diyorum bir uyanıyorum midem bulanıyorakannehirleblebi iyi geliyor gercekten bulantıya..ben iyiyim cok şükür 2li test sonucunu bekliyorum daha bir hafta varboshayallersmilecinsiyet için dr muz erkek gibi dedisositososito
ya kızlar hem hamiş olup hemde çocuğu olan arkadaşalar...bi söylermisiniz kaç yaşındalar.. bide sizin sorumluluğunuz bizden kat kat...öle yatimde diyemiyosunuz..biraz anlatırsanız benim için iyi olur..inş doğurursam ara açmadan ikinciyi diyorum ama
afiyet olsun yarasın bebişekaydirigubbakcemile3bu arada göbiişi gördüm cok tatlı olmuss
ay cnm gönlne göre versin rabbim...erkek diyolar ya..illa pipi gördükleri için dimi..hani sonradan kızdı erkeğe döndü olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3
ya kızlar hem hamiş olup hemde çocuğu olan arkadaşalar...bi söylermisiniz kaç yaşındalar.. bide sizin sorumluluğunuz bizden kat kat...öle yatimde diyemiyosunuz..biraz anlatırsanız benim için iyi olur..inş doğurursam ara açmadan ikinciyi diyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?