2011 Nisan Anneleri

Çok sağol canım rahatladım kuyruk sokumunda ki ağrı bende yok benim bildiğim bel fıtığıyla alakalı çünkü eşimde var.

canım ben de 11 haftalıkken göğüs hassasiyetim azalmıştı. ben de senin gibi endişelenmiştim. rahat ol.

Sağol canım şimdiye kadar hiç panik yaşamamıştım korktum bende birden kesilince

Evet canım aynen öyle burda yazılanları okuyunca panik oluyor insan biraz, sen kaç haftalık hamilesin?

merhaba bayanlar bügün kötü uyandım çok kötü mide bulantısı birde afedersiniz ishal midem çok kötüydü.yataktan zor kalktım malum oğlum acıktı zor doyurdum karnını şimdide hafif var eşimde bugün şansıma şehir dışına çıktı inş dahada artmaz..

fundacım cinsiyetini öğrenmişsin çok sevindim bir tanede kızımız oldu listede hadi bakalım pıtır pıtır dökülsün cinsiyetler:))

çoğu çalıştığı için öğle yemeğindeler galiba..sen nasılsın bir problem yoktur umarım..

ay cnm dün resmen kendime nazar deydirdim...akannehir dedim bulantım yok oh hiç olmadı..senmisin bunu diyen..gece 2 ye kadar...ALLAHTAN BOL SU İÇİYORUMDA...hani o vucuttan gidenleri topluyorum..halsizlikte olmadı...sonunda leblebiye dadandım biraz iyi geldi..şükür bu gün çok iyiyim...kaydirigubbakcemile2 sen napıyosun? ay cinsiyet belli olsada artık..kışda geldi :hulya: bişeyler yapardık bebişlere yoksa zaman geçmez

cnm yaolumunekankayizsmile bende dün öyleydin... midemi bozdum aynı..hem kus hemde...artık midede bişey kalmadıda öle kapattık davayıaklinialirimsmile neyse benim bu afedersin ishal.. kasılmalarım gitsin die e malum stresli ve endişeli biri olrak magnezyumdan olmuştu..umarım geçer

bulantılar bitmyor canım tam bitti diyorum bir uyanıyorum midem bulanıyorakannehirleblebi iyi geliyor gercekten bulantıya..ben iyiyim cok şükür 2li test sonucunu bekliyorum daha bir hafta varboshayallersmilecinsiyet için dr muz erkek gibi dedisositososito

ya kızlar hem hamiş olup hemde çocuğu olan arkadaşalar...bi söylermisiniz kaç yaşındalar.. bide sizin sorumluluğunuz bizden kat kat...öle yatimde diyemiyosunuz..biraz anlatırsanız benim için iyi olur..inş doğurursam ara açmadan ikinciyi diyorum ama

ay cnm gönlne göre versin rabbim...erkek diyolar ya..illa pipi gördükleri için dimi..hani sonradan kızdı erkeğe döndü olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3

ben ikiniciyi istediğime emin değilim bririni biraz ele avuca gelecek kadar büyütelim de sonraya ikinciye bakarızkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun yarasın bebişekaydirigubbakcemile3bu arada göbiişi gördüm cok tatlı olmuss

sağol canım ben de cevap yazdım sana hemen. akşamları şişiyor kendilerikaydirigubbakcemile3sadee göbek değil bel de dümdüz oldu, daha doğrusu belim olduğu bile belli değilsen nasılsın canım?bulantıların varmış, geçmiş olsun

ay cnm gönlne göre versin rabbim...erkek diyolar ya..illa pipi gördükleri için dimi..hani sonradan kızdı erkeğe döndü olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım amin insallah..bende erkek hissediyordum zatenkaydirigubbakcemile3bu arada senin bebişi de bastan beri kız olarak düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

evet canım sorumluluğumuz daha fazla ve istediğmiz zaman yatamyıyoruz bugün inan benim için çok zor oldu. oğlum 3 yaşını bitirdi bebişimiz olana kadar 4 olacak inş.henüz küçük olunca kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor mecbur benim yardımım lazım allahtan ço çok kötü ilk 3 ay geçirmedim ama neticede hamliyeiz ve ne olacağı belli olmuyor. bügün dediğim gibi çok zorlandım hiç kalkmak istemedim ama ne yapacağım mecbur onuda düşünmek zorundasın aç olduğu içinde rahat edemiyorsun. birde gurbette olmanında dezavantajı var ne kendi ailem nede kayınvalidemlerle yakın değilim bu yüzden herşey bana bakıyor.size tavsiyem arayı aslında pek açmamak birde yakınlarınız yanınıza ise hiç endişelenmeyin çünkü onların yardımı çok olacaktır.3-4 yaş ideal bence .
canım sende hele bir bebişi doğur sonra ara vermeden ikinciyi aradan çıkartırsın. hem bizlerin yaşı ilerledikce hemde zaman geçtikce bazı şeyler zorlaşıyor...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…