2011 Nisan Anneleri

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım amin insallah..bende erkek hissediyordum zatenkaydirigubbakcemile3bu arada senin bebişi de bastan beri kız olarak düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

kız istediğimi çokmu belli ettim kaydirigubbakcemile2 gönlümden geçen o..gerçi ilk bebek sağlıklı olsunda... pipisi olmasada olur kaydirigubbakcemile3

11+4 benimki canım 10 gün sonra falan kontrolüm var belki cinsiyetini öğrenebilirim ben de

güsell olmus göbiş öyle demebenimde artık belim yok canımsabah uyandığımda bulantıyla uyandım bugün ama iyiyim canım simdi..Allahtan sadece bulanıyor hiç cıkarmadım cok şükür..test meselesindeyim hala bildiğin gibi:kedi:boshayallersmileeşim aksam bir daha test yaptrmycam die geldibilmiyorumkismileben delirince normal tabieyvahedigeldismile

kız istediğimi çokmu belli ettim kaydirigubbakcemile2 gönlümden geçen o..gerçi ilk bebek sağlıklı olsunda... pipisi olmasada olur kaydirigubbakcemile3

yakında bir tahminde bulunur dr sanrım bebişin cinsiyeti için..saglıklı olsunda ne olursa olsun tabiki bizimde ilk bebiş ama erkek hissediyordum bende eşimde..

iyi olmana sevindim, ben bulantıya hiç dayanamıyorum çocukluktan beri çok şükür bu dönemde hiç yaşamadımama ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum.canım benim test değerin 3 ün altında, altındaki değere endişelenme hayatım, hadi üstünde olsa tamam diyeceğim kaldı ki bu testler kesin değil. bak görürsün sonucunu alınca boş yere 1 hafta kendimi üzmüşüm diyeceksin. eşin de haklı bu evrede boş yere üzülmene dayanamamış adamkaydirigubbakcemile3ahh işte annelik daha karnında başlıyor evham krizleri

way be nasıl geçiyomuş zaman..diyodum ilk 4hftlık olduğumda 6.hftdada doktora gidicem nasıl geçer dedim..11.haftadayım... bide artık cinsiyetler bile belli olluyo...MAŞALLAH...böle güzel sorunsuz geçer inş...bilmiyorumkismile 2 arkadaşmı bebişlerine veda etmişti... yanlışmı hatırlıyorum... bide dikkatimi çeken sanırım hiç ikiz yok.. değilmi..

test kesin değil haklısın ama bilmiyorumkismileayy yok evham konusunda eşim bana fark atar bebişsol tarafımda hissediyorum dokununca bastırma diyor:roflol:ikimizde evhamlı olunca böle oluyor işte

evet canım hiç ikizimiz yok..ben bir arkadası biliyorummm bebişini düşüren ama ikinci kim:uhm:

test kesin değil haklısın ama bilmiyorumkismileayy yok evham konusunda eşim bana fark atar bebişsol tarafımda hissediyorum dokununca bastırma diyor:roflol:ikimizde evhamlı olunca böle oluyor işte

ayyy o durum bizde de var, karnıma dokurunca hemen bastırma yapma diye müdehalekaydirigubbakcemile3ben de o yokken rahat rahat dokunuyorumkaydirigubbakcemile3haklısın canım sana evhamlanma diyorum da ben yapabiliyorum sanki. bu galiba sürecin bir parçası

kaydirigubbakcemile3hamile babalarımız var bizim biliyorsun:roflol:aşermesi bitti benim kocişin sonundasimdide karnıma dokunup hissetim diyor ben hissetmiyorum daha sen ne hissediyorsan diyorum bende:roflol:yerini biliyorum ama artık bebişin

S.a.Kızlar muhabbetiniz bol olsun :))
bnm bebişimde sağ tarafta old. hissediyorum..ve göbiş deliğimin sağ tarafında kalan bölüm diğer tarafa göre brz bombeli duruyor :))sanırım kesem orda :))

:roflol:doğru unutmuşum hamile babalarımızı. hadi gözünaydın canım aşerme yi atlattınvalla bizimki boğazına çok düşkündür pek bitecek gibi değil aşermesi, gece kaldırıp beni birşeyler aratmasa barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben hissedemiyorum daha maalesef:1no2:yalnız sanki büyüyor gibi geliyor kasık ağrılarım, şişkinliğim öyle düşünmeme yol açıyoropuyorumnanaktanbenimki de gece uyanıp benim elimi karnımdan çekip kendininkini koyuyorbeni uyanmıyorum zannediyor

selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))

selam herkese
2 saat sonra bizimde kontrolümüz var. ikili test sonucumuz alıcaz aynı zamanda..yanlız çok heyecanlıyız hem test için hemde bebğimizi görücez.inşallah bu sefer zinsiyetini söyler diyorum ama doktor ilk sorduğumda kestirip attı 16. haftada söylüycem diye..insafa gelirse daha erken söyler mi acaba :????:kedi:

:roflol::roflol:ayy kıyamam cok hevesleniyorlar napsınlarkaydirigubbakcemile3ya hiç önemsemeselerdi ben delirirdimklava:

:roflol::roflol:ayy kıyamam cok hevesleniyorlar napsınlarkaydirigubbakcemile3ya hiç önemsemeselerdi ben delirirdimklava:

kesinlikle canım haklısın öyle baba adayları varki içimden aman benim kociş hep aşersin ben razıyım diyorumkaydirigubbakcemile3benim bir arkadaşımın eşi 6. aya kadar bebek hakkında evde konuşmayalım demiş-tatlicadiarzu-ilgi milgi hak getire zaten, kızcağız isim arıyordu kocası da acele etme daha diye fırçalıyordu.yasakkelimevalla iyi sabretti bu ilgisizliğe birde hormonal değişim eklenince parçalarımn valla ben adamı:roflol:

:roflol:amann parcalama ilgili bizim babalarımızzemuszemusisim diyince bebişin adı teoman olcak ben sevmiyorum bu ismi ama kırmakta istemiyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…