- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.741
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım amin insallah..bende erkek hissediyordum zatenkaydirigubbakcemile3bu arada senin bebişi de bastan beri kız olarak düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Çok sağol canım rahatladım kuyruk sokumunda ki ağrı bende yok benim bildiğim bel fıtığıyla alakalı çünkü eşimde var.
Sağol canım şimdiye kadar hiç panik yaşamamıştım korktum bende birden kesilince
Evet canım aynen öyle burda yazılanları okuyunca panik oluyor insan biraz, sen kaç haftalık hamilesin?
sağol canım ben de cevap yazdım sana hemen. akşamları şişiyor kendilerikaydirigubbakcemile3sadee göbek değil bel de dümdüz oldu, daha doğrusu belim olduğu bile belli değilsen nasılsın canım?bulantıların varmış, geçmiş olsun
kız istediğimi çokmu belli ettim kaydirigubbakcemile2 gönlümden geçen o..gerçi ilk bebek sağlıklı olsunda... pipisi olmasada olur kaydirigubbakcemile3
güsell olmus göbiş öyle demebenimde artık belim yok canım sabah uyandığımda bulantıyla uyandım bugün ama iyiyim canım simdi..Allahtan sadece bulanıyor hiç cıkarmadım cok şükür..test meselesindeyim hala bildiğin gibi:kedi:boshayallersmileeşim aksam bir daha test yaptrmycam die geldibilmiyorumkismileben delirince normal tabieyvahedigeldismile
iyi olmana sevindim, ben bulantıya hiç dayanamıyorum çocukluktan beri çok şükür bu dönemde hiç yaşamadımama ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum.canım benim test değerin 3 ün altında, altındaki değere endişelenme hayatım, hadi üstünde olsa tamam diyeceğim kaldı ki bu testler kesin değil. bak görürsün sonucunu alınca boş yere 1 hafta kendimi üzmüşüm diyeceksin. eşin de haklı bu evrede boş yere üzülmene dayanamamış adamkaydirigubbakcemile3ahh işte annelik daha karnında başlıyor evham krizleri
way be nasıl geçiyomuş zaman..diyodum ilk 4hftlık olduğumda 6.hftdada doktora gidicem nasıl geçer dedim..11.haftadayım... bide artık cinsiyetler bile belli olluyo...MAŞALLAH...böle güzel sorunsuz geçer inş...bilmiyorumkismile 2 arkadaşmı bebişlerine veda etmişti... yanlışmı hatırlıyorum... bide dikkatimi çeken sanırım hiç ikiz yok.. değilmi..
test kesin değil haklısın ama bilmiyorumkismileayy yok evham konusunda eşim bana fark atar bebişsol tarafımda hissediyorum dokununca bastırma diyor:roflol:ikimizde evhamlı olunca böle oluyor işte
ayyy o durum bizde de var, karnıma dokurunca hemen bastırma yapma diye müdehalekaydirigubbakcemile3ben de o yokken rahat rahat dokunuyorumkaydirigubbakcemile3haklısın canım sana evhamlanma diyorum da ben yapabiliyorum sanki. bu galiba sürecin bir parçası
kaydirigubbakcemile3hamile babalarımız var bizim biliyorsun:roflol:aşermesi bitti benim kocişin sonundasimdide karnıma dokunup hissetim diyor ben hissetmiyorum daha sen ne hissediyorsan diyorum bende:roflol:yerini biliyorum ama artık bebişin
:roflol:doğru unutmuşum hamile babalarımızı. hadi gözünaydın canım aşerme yi atlattınvalla bizimki boğazına çok düşkündür pek bitecek gibi değil aşermesi, gece kaldırıp beni birşeyler aratmasa barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben hissedemiyorum daha maalesef:1no2:yalnız sanki büyüyor gibi geliyor kasık ağrılarım, şişkinliğim öyle düşünmeme yol açıyoropuyorumnanaktanbenimki de gece uyanıp benim elimi karnımdan çekip kendininkini koyuyor beni uyanmıyorum zannediyor
Kızlar bebişini düşüren kimler?
selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))
:roflol::roflol:ayy kıyamam cok hevesleniyorlar napsınlarkaydirigubbakcemile3ya hiç önemsemeselerdi ben delirirdimklava:
kesinlikle canım haklısın öyle baba adayları varki içimden aman benim kociş hep aşersin ben razıyım diyorumkaydirigubbakcemile3benim bir arkadaşımın eşi 6. aya kadar bebek hakkında evde konuşmayalım demiş-tatlicadiarzu-ilgi milgi hak getire zaten, kızcağız isim arıyordu kocası da acele etme daha diye fırçalıyordu.yasakkelimevalla iyi sabretti bu ilgisizliğe birde hormonal değişim eklenince parçalarımn valla ben adamı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?