2011 Nisan Anneleri

:roflol:amann parcalama ilgili bizim babalarımızzemuszemusisim diyince bebişin adı teoman olcak ben sevmiyorum bu ismi ama kırmakta istemiyorumsenağlama

aaa neden canım bence teoman gayet modern ve güzel bir isim. bizim bir arkadaşın kocası (benim de amma çok hamile arkadaşım varmışkaydirigubbakcemile3) kızlarının adını okyanus istiyordu. kız hiç istemedi ama kırmadı da. doğumdan sonra bebiş 3 gün isimsiz kaldı sonra kocası bebeğe bakmış melek olsun adı demiş. kız ne yaptıysa 9 ay ikna edememişti.

canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz. gelince yaz bizi merakta bırakmaolumunekankayizsmile

kızlar 2 tanemi dedim düşük..kafanızı karıştırmim bilmediğim için...aman en azı olsun...bu arada eşime hamile olduğumu söylediğimde öle hiç tepki vermemişti ki okadar istiyodu her adeti yaklaştığında osruyodu bana... ama 10.hftdan sonra bu bi alakalı...hastaneden çıkıyoruz önden gidiyo o..diyorumki babası bekle bizi çok hızlı gitme falan bunun bi hoşuna gidiyo önden önden gülüyo..ilki 8 hftlık gittiği için..çok üzülmememiz adına kendine göre duvar örmüştü..şimdi şok oluyorum :) maşallah diyelim..

canım inş. evet hiç farketmez sağlıklı olsunlarda kız erkek hayırlısı olsun :))))

maşallah canım maşallahAllah razı olsun onlardan. Zor bir dönem insan birilerinin desteğine ilgisine ihtiyaç duyuyor özellikle de eşininkine..

TATLİOĞLUM... benim hem annem var yanımda hem kayınvalidem... valla bu gidişle ara vermem doğururum..öle iyi bakıyolarki bana... ne kilo aldırıyolar... nede hamur işi yediriyolar..bi kahvaltıda ekmek veriyolar :) ikiside hasta kiloya.. ama maş..herşeyde iyiyorum almadığım besin grubu yok..bi et yemiyorum açıkcası okadar...

ben hiç ısınamadım teoman ismine bilmiorum neden ama..eşim yıllardır oğlumuz olursa teoman ismi diyor ama bilmiyorumkismileikinci isim desem eşim 3 isimli olunca 2.isimden hoslanmıyorakannehirevlerindeki herkes 2-3 isimli:roflol:

ay canım 2 isim zor oluyor benim de öyle ordan biliyorum. senin var mı aklında bir isim

kızlar bende dün gece çok kötüydüm nerdeyse hiç uyumadım ve eşimi de uyutmadım habire sırtımı ov dedim sanki iyi geliyor mide bulantısına sonra çıkardım tabii sabah uyumuşum
benim gibi geceleri uyuyamayan var mı aranızda

:Saruboceq:kızalr bende babamızı yanımızda istiyorum yaaaaaaa cok hevesleniyorum sizee ne olur dua edin askerlik düşsün babamız gelsin lütfen hamilelerin duası tutarmış bende anneligimi kocamla hissetmek istiyorum ((((((((((((((((((((((((((((((((senağlamasenağlama

inş. canım inş. allah tez zamanda hayırlısı ie kavuştursun sizi :)))

insalah canım cok zor gelcekten cok haklısın insallah düşerde askerlik babanız bebişine de annesinede kavusurolumunekankayizsmile

bende nerdeyse her gece bulantım yüzünden sık sık uyanıyorum.kalkıp istifra etmiyorum ama midemi karıştırıyor işte..soluma dönük uyumuşken pozisyonumu değiştirip sırtüstü yatıyorum falan..uykum çok bölünüyor ama (

ben selim ismini cok seviyorum ama o da eşimin isimlerinden biliyorsun:roflol:alparslan ismini severim o da alp isminn hercesiti var ailede:roflol:doruk isminde bastrcam 2.isme bakalım:dance:

biz de erkek olursa doruk düşünüyorduk, çok güzel isimopuyorumnanaktanevet selim de güzel ama biliyorum eniştemizin ismi. ama teoman da güzel gerçekten modern isim

haklısın canım:teselli:inşallah babanıza kavuşursunuz hemen. ne kadar kaldı tezkereye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…