- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.761
:roflol:amann parcalama ilgili bizim babalarımızzemuszemusisim diyince bebişin adı teoman olcak ben sevmiyorum bu ismi ama kırmakta istemiyorumsenağlama
selam herkese
2 saat sonra bizimde kontrolümüz var. ikili test sonucumuz alıcaz aynı zamanda..yanlız çok heyecanlıyız hem test için hemde bebğimizi görücez.inşallah bu sefer zinsiyetini söyler diyorum ama doktor ilk sorduğumda kestirip attı 16. haftada söylüycem diye..insafa gelirse daha erken söyler mi acaba :????:kedi:
kader arkadaşım canım senin de az kaldı dimi ikili teste kısmetse 1 haftaya öğrenirsin:)))) eşime diyorum ki cihan amcamız (embriyolog doktorumuz) erkek sperm seçmiş :))))
sağlıklı sıhhatli olsun benim küçük oğlum 5.güne kadar dayanmış annesine babasına kavuşmak için....
.sevgiyle sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallah canım:Saruboceq:
kız da olsa erkek te olsa öyle mutlu olduk ki bunca beklemeden uğraştan sonra çok şükür ki Rabbim daha fazla bekletmedi.Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah ALScim.
güzel haberlerini bekliyoruma.s.
kızlar 2 tanemi dedim düşük..kafanızı karıştırmim bilmediğim için...aman en azı olsun...bu arada eşime hamile olduğumu söylediğimde öle hiç tepki vermemişti ki okadar istiyodu her adeti yaklaştığında osruyodu bana... ama 10.hftdan sonra bu bi alakalı...hastaneden çıkıyoruz önden gidiyo o..diyorumki babası bekle bizi çok hızlı gitme falan bunun bi hoşuna gidiyo önden önden gülüyo..ilki 8 hftlık gittiği için..çok üzülmememiz adına kendine göre duvar örmüştü..şimdi şok oluyorum :) maşallah diyelim..
aaa neden canım bence teoman gayet modern ve güzel bir isim. bizim bir arkadaşın kocası (benim de amma çok hamile arkadaşım varmışkaydirigubbakcemile3) kızlarının adını okyanus istiyordu. kız hiç istemedi ama kırmadı da. doğumdan sonra bebiş 3 gün isimsiz kaldı sonra kocası bebeğe bakmış melek olsun adı demiş. kız ne yaptıysa 9 ay ikna edememişti.
ben hiç ısınamadım teoman ismine bilmiorum neden ama..eşim yıllardır oğlumuz olursa teoman ismi diyor ama bilmiyorumkismileikinci isim desem eşim 3 isimli olunca 2.isimden hoslanmıyorakannehirevlerindeki herkes 2-3 isimli:roflol:
ay canım 2 isim zor oluyor benim de öyle ordan biliyorum. senin var mı aklında bir isim
:Saruboceq:kızalr bende babamızı yanımızda istiyorum yaaaaaaa cok hevesleniyorum sizee ne olur dua edin askerlik düşsün babamız gelsin lütfen hamilelerin duası tutarmış bende anneligimi kocamla hissetmek istiyorum((((((((((((((((((((((((((((((((senağlamasenağlama
:Saruboceq:kızalr bende babamızı yanımızda istiyorum yaaaaaaa cok hevesleniyorum sizee ne olur dua edin askerlik düşsün babamız gelsin lütfen hamilelerin duası tutarmış bende anneligimi kocamla hissetmek istiyorum((((((((((((((((((((((((((((((((senağlamasenağlama
kızlar bende dün gece çok kötüydüm nerdeyse hiç uyumadım ve eşimi de uyutmadım habire sırtımı ov dedim sanki iyi geliyor mide bulantısına sonra çıkardım tabii sabah uyumuşum
benim gibi geceleri uyuyamayan var mı aranızda
ben selim ismini cok seviyorum ama o da eşimin isimlerinden biliyorsun:roflol:alparslan ismini severim o da alp isminn hercesiti var ailede:roflol:doruk isminde bastrcam 2.isme bakalım:dance:
inş. canım inş. allah tez zamanda hayırlısı ie kavuştursun sizi :)))
biz de erkek olursa doruk düşünüyorduk, çok güzel isimopuyorumnanaktanevet selim de güzel ama biliyorum eniştemizin ismi. ama teoman da güzel gerçekten modern isim
insalah canım cok zor gelcekten cok haklısın insallah düşerde askerlik babanız bebişine de annesinede kavusurolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?