2011 Nisan Anneleri

haklısın canım:teselli:inşallah babanıza kavuşursunuz hemen. ne kadar kaldı tezkereye?

safak 142 daha kocaman 4bucuk ay var babamız geldiginde kocaman göbegim oluyo bu hallerimi göremeyecek offffff dün gece msne actı komutanı izin vermiş ilk işi aşkım ltfn kalk göbüşüne bakıyım dedi off yaa zaten duygusalım dünde öle deyince koptum ben offffff çok zor anne olacagımı hissedemiyorum bile

evet bende geceleyin çok fazla istifra etmiyorumda etmeyincede çok fazla uyuyamıyorum
genelde sabahları ve akşamları çıkarıyorum hergece bir sayıklama hali kabus görmeler hasta gibi hissediyorum kendimi cuma günü tekrar bir doktora gidince sorucam bakalım normal mi diye

kızlar benim kaçışım yok... mustafa istiyo eşim bende bi çocuk yüzünden yaramaz falan istemiyodum..neyse MUSTAFA YUSUF da karar kıldık ama yusuf die çağırıcaz... erkek belli ama kız olursa hiç aklımada bişey yok napcam bilmiyorum...

kız beni de ağlatacaksın şimdi işyerinde:gitme:zor hayatım ama napacaksın Allah sabır versin. Bak bu kadar görüşüyorsunuz ya, eskiden o da yokmuş. İnşallah erken gelir de canım kavuşursunuz bir an önce babanıza

çok güzel. benim yeğenimin ismide yusuf. hem yusuf bebekler güzel oluyor

bizim arkadaş var ne kopmuştum ona..çok ince eleyip sık dokudu isim konusunda...dedim harbi güzel bi ismi olacak.. ya bu koyduğda güzelde.. :) yani o aileye takıştıramadım...AYŞESU ya bizim binada ayşe var 3 tane belki ondan bi ampatim var..bide arkadaşın ikizleri oldu.. o baya araştırdı sonunda kızlarına KAVİN DURU............BEREN ASYA ismini koydu.. hepside birbirinden farklı.. ama sonunda isimleri bebişlere yakışıyo bence..

ayy canım benim insallah düşer ya askerlik:Saruboceq:ayrı kalmak zor birde hamileyken daha zor:gitme:

her konustugumuzda bebekle ilgili bişey deyince aglıyorum çok özledim onun yerini kimseler tutmuyo çok özledim çook bide 1bucuk sene bekledik olacak die şimdi ise o uzaklarda hatta cok uzaklarda ((senağlama

çok güzel. benim yeğenimin ismide yusuf. hem yusuf bebekler güzel oluyor

kesinlikle arkadaşım kimi gördüysem yusuf die hepsi güzel..ANNAEMİ ÇOK SEVDİĞİ İSİM BU..her ramazan HZ.YUSUFUN dizisini izlerde hep aynısı hiç kaçırmaz ordan bu isme bi aşıklığı var...bende seviyorum..kısmet bakalım..MUSTAFADA hem benim baba ismim ama o niyetle koyulmucak..eşimin dedesinin ismi..daha evlenmeden niyetine koymuş..karşı durmak haddime değil..

bugün sımarıklıgım üstümde galiba valla aglıyorum pc başında offf gecen mektup atmış 4 gözle gelmesini bekliyorum ilk bebekle ilgili mektupunda anne annelik ne kadar yakışmış karıma ben göremiyorum yazmıştı çok kahrolmuştumsenağlama

of bizide ağlatıcaksın vallahi...cnm dua et bol bol..inş geçer hemen zaman...senin için çok daha zor biliyorum ama..şükür hiç bişey baki değil...

allah hepimizin yardımcısı olsun
ya kızlar anlatamam sizlere yatıyorum midem bulanıyo kalkıyorum midem bulanıyor
bide ben pragestoren jel kullanıyorum o yanma yapıyor kaşıntı yapıyor ağrı yapıyor oturamıyorum
bi de bende kronikleşen sırt ve göğüs ağrılarım var. oda başlayınca valla napıcağımı bilemiyorum
ayy artık benden bıkmışsınızdır bu da hastalık hastası mı diye ama gerçekten böyle

selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))

canım gözün aydın..maşallaah oğluşuna
erkek nüfusunda patlama olacaak kesin kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş..
testin sonucu hemen çıkmaz ama sen meraklanma,doktora ısrar et biraz belki insafa gelir

ooh ne kadar şanslısın..ben annemin yanımda olması çok isterdim..
benimde kayınvalidem yakın oturuyor,saolsun oda çok ilgileniyor benimle
yemekleri genelde o hallediyor özellikle hafta içi çok iyi oluyor..
bende pek et sevmem ama şimdi yemeye gayret gösteriyorum..bana dr.haftada 500 gr.
yiyeceksin demişti ki bende demir eksikliği anemisi var,şimdi demir hapı kullanmaya
başladım oyuzden elevitin yanında,oyuzden sen de gayret göster yemeyee..

biraz daha sıkıcan dişini geçicek nasılsa bu bulantılar..
yatmadan önde biraz tuzlu kraker yesen belki faydası olur..
ben gece ara ara uyanıyorum ama hemen geri uyuyabiliyorum...

ahh canım senin de zor gerçekten ama sayılı gün çabuk geçer merak etmee..
merak etme sen ve senin gibi anne adayları için bol bol dua edicem..
tez zamanda kavuşursunuz inş.:Saruboceq:

sana hep dua etcem. napcaksın canım güçlü olmak zorundasın, Allah böyle ayrılık versin, başka ayrılıklar yaşatmasın inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…