- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.781
allahım ne olursun yardım et cok istiyorum bu hallerimi görmesini
haklısın canım:teselli:inşallah babanıza kavuşursunuz hemen. ne kadar kaldı tezkereye?
bende nerdeyse her gece bulantım yüzünden sık sık uyanıyorum.kalkıp istifra etmiyorum ama midemi karıştırıyor işte..soluma dönük uyumuşken pozisyonumu değiştirip sırtüstü yatıyorum falan..uykum çok bölünüyor ama(
insallah canım..ne kadar var tezkereye?
safak 142 4bucuk ayımız kaldı şükürler olsun ama burnumda tütüyo kokusu
safak 142 daha kocaman 4bucuk ay var babamız geldiginde kocaman göbegim oluyo bu hallerimi göremeyecek offffff dün gece msne actı komutanı izin vermiş ilk işi aşkım ltfn kalk göbüşüne bakıyım dedi off yaa zaten duygusalım dünde öle deyince koptum ben offffff çok zor anne olacagımı hissedemiyorum bile
kızlar benim kaçışım yok... mustafa istiyo eşim bende bi çocuk yüzünden yaramaz falan istemiyodum..neyse MUSTAFA YUSUF da karar kıldık ama yusuf die çağırıcaz... erkek belli ama kız olursa hiç aklımada bişey yok napcam bilmiyorum...
ayy canım benim insallah düşer ya askerlik:Saruboceq:ayrı kalmak zor birde hamileyken daha zor:gitme:
çok güzel. benim yeğenimin ismide yusuf. hem yusuf bebekler güzel oluyor
kız beni de ağlatacaksın şimdi işyerinde:gitme:zor hayatım ama napacaksın Allah sabır versin. Bak bu kadar görüşüyorsunuz ya, eskiden o da yokmuş. İnşallah erken gelir de canım kavuşursunuz bir an önce babanıza
bugün sımarıklıgım üstümde galiba valla aglıyorum pc başında offf gecen mektup atmış 4 gözle gelmesini bekliyorum ilk bebekle ilgili mektupunda anne annelik ne kadar yakışmış karıma ben göremiyorum yazmıştı çok kahrolmuştumsenağlama
her konustugumuzda bebekle ilgili bişey deyince aglıyorum çok özledim onun yerini kimseler tutmuyo çok özledim çook bide 1bucuk sene bekledik olacak die şimdi ise o uzaklarda hatta cok uzaklarda((senağlama
of bizide ağlatıcaksın vallahi...cnm dua et bol bol..inş geçer hemen zaman...senin için çok daha zor biliyorum ama..şükür hiç bişey baki değil...
tehlike yoksa bebiş için gidip görsene canım eşini o da bebişini görsün..
selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))
selam herkese
2 saat sonra bizimde kontrolümüz var. ikili test sonucumuz alıcaz aynı zamanda..yanlız çok heyecanlıyız hem test için hemde bebğimizi görücez.inşallah bu sefer zinsiyetini söyler diyorum ama doktor ilk sorduğumda kestirip attı 16. haftada söylüycem diye..insafa gelirse daha erken söyler mi acaba :????:kedi:
TATLİOĞLUM... benim hem annem var yanımda hem kayınvalidem... valla bu gidişle ara vermem doğururum..öle iyi bakıyolarki bana... ne kilo aldırıyolar... nede hamur işi yediriyolar..bi kahvaltıda ekmek veriyolar :) ikiside hasta kiloya.. ama maş..herşeyde iyiyorum almadığım besin grubu yok..bi et yemiyorum açıkcası okadar...
biraz daha sıkıcan dişini geçicek nasılsa bu bulantılar..kızlar bende dün gece çok kötüydüm nerdeyse hiç uyumadım ve eşimi de uyutmadım habire sırtımı ov dedim sanki iyi geliyor mide bulantısına sonra çıkardım tabii sabah uyumuşum
benim gibi geceleri uyuyamayan var mı aranızda
:Saruboceq:kızalr bende babamızı yanımızda istiyorum yaaaaaaa cok hevesleniyorum sizee ne olur dua edin askerlik düşsün babamız gelsin lütfen hamilelerin duası tutarmış bende anneligimi kocamla hissetmek istiyorum((((((((((((((((((((((((((((((((senağlamasenağlama
çok şükür tehlikemiz yok ama ahh ahh ayyy ne kadar isterim gitmeyi görmeyi ahh ahhh olmuyo işte taaaaa mardin midyatta görüşmek yasak carsıya bile zor cıkıyo terör bölgesi oralar
bugün sımarıklıgım üstümde galiba valla aglıyorum pc başında offf gecen mektup atmış 4 gözle gelmesini bekliyorum ilk bebekle ilgili mektupunda anne annelik ne kadar yakışmış karıma ben göremiyorum yazmıştı çok kahrolmuştumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?