2011 Nisan Anneleri

birde bugün rüyamda gördüm gelmişti düşmüştü askerlik kavuşmuştuk canım nasıl sarılıyodu bırakma ne olur gitmek istemiyorum bittigine inanamıyorum diyordu galiba rüyanın etkisinde kaldım bugün ben

cnm benim aşk olsun olurmu...bıkmak ne kelimeolumunekankayizsmile ya ağızdan alsana progestanı.. olmuyomu ki? bel ağrısı çok feci valla..şükür bi ara vardı bende hamiş değilken şimdi daha iyiyim...az kaldı sabredelim inş..14 le 16 fatlardan sonra düzelir inş.. bu ara bel ağrısı ve baş ağrısı normalmiş kızlar bilginize..

amin inşallah kavusuruz canım saolun bol bol dua edin lütfen

canım valla bildin sen minik meleğimi doktor 11. haftada da kız gibi ama kız demiyorum hepsi kız gibi görünür demişti bence o zaman gördü de kesinleşmeiği için sölemedi haklı yani
akşam kesin mi dedim % 99.9 dedi eee artık canım kızımı sevebilirim karnmda

yok canım tüp bebek olduğu için tedavimin başından beri devam ediyorum 3. ayın sonunda kesicem dedi doktorum biran önce kesmesini bekliyorum artık ağrıdan jeli zor koyuyorum
başağrıları ben de de oluyor normalmiş

kızalr bende erkek olursa büyükbabamızın ismi olan AHMETCAN koyacagım kız olursa TUANA istiyorum ama bu benim fikrim eşim biliyo ama daha erken ben cıkartacam kimligi sana ne oluyo die espiri yapıyo ama bilmiyorum bu isimleri çok seviyorum hele TUANA ismini taa nişanlıyken söylerdim isterdim

yeri rahatsa sabır canım bol bol dua et bebiş doğduğunda birlikte olacaksınız en güzel günleri birlikte gecireceksiniz buna da şükür..

zaten o rahat ol dugu için içim rahat bazen elim yüregimde oluyo ama idare ediyoruz ama son iki ayımızda beraber oluyoruz cok sükür ya hiçç görmeseydi ayy allah korusun

kızalr bende erkek olursa büyükbabamızın ismi olan AHMETCAN koyacagım kız olursa TUANA istiyorum ama bu benim fikrim eşim biliyo ama daha erken ben cıkartacam kimligi sana ne oluyo die espiri yapıyo ama bilmiyorum bu isimleri çok seviyorum hele TUANA ismini taa nişanlıyken söylerdim isterdim

Kızlar sizin kocişler yine iii biz istedik bebişi olduktan sonra bizimki başladı yok kendine çok döndün benimle ilgilenmiyosun yok bebği sen çok istedin sonra bebkle ilgili konuşmak istemiyodu bikere karnımı severken benim yanında sevme ben yokken sev falan dedi
tabi ben ağla ağla şimdi yavaş yavaş düzeldi ama hala bebek kıyafetlerine baktırmıyo yada gelip karnımı sevmiyo belki kendini alıştırmaktan korkuyodur halbuki çocukları çok sever ben ters hareket yapınca bana kızıyo bebğe zarar vericeksin diye ama onun dışında ilgi hak getire ama ben takmıyorum allah sağlıkla bebişimiz kucağımıza almak nasip etsinde inş düzelir allah isteyen herkese nasip etsin inşş

cnm tüp bebek olduğunu tahmin ettim ama...yanılmamak için söylememiştim..iyi bari az kaldı kesmene...bende haftaya gidicem ikili test için..zannetmem cinsiyet söylemez herhalde doktorum yanıltmamak için..bide sorcam hep yatakdayım..tehlikemde bitmiş..acaba arada otura bilirmiyim die..çok ihtiyacım var..arkadaşlara falan giderim an azından..

sag salim kucagımıza almak en önemlisi inşallah hemen düzelir

cnm illaki seni düşünüyo bebişini düşünüyo ama...ALLAH KORUSUN ÇOK KAPTIRMAMAYAMI ÇALIŞIYO KENDİNİ..BENİM EŞİMDE YENİ YENİ İŞTE KABULLENDİ..ama yok karnını sevme demesi gerçekten üzücü....olsun ama seviyolardır eminim..sonuçta onlar erkek..opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar umarım iyisinizdir ben hiç değilim suanda resmen ağlama krizine girmiş durumdayım napacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın bu halimle benim bukadar ağlamama neden olanların dilerim ALLH tan yüzleri gülmesin çok korkuyorum bebişime bişey olaak diye ALLAH ım onu korusun ama ben resmen haytımdan bıkmış durumdayım bebişim olmsaydı napardım bilemiyorum.....:a015::a015::a015:

ay bugün bende öleyim benim koçişim yanımda yok onu özledim bebegim büyüyor onu göremiyo die üzülüp aglıyorum senin derdin ne gülüm bugün hamilelerin aglama günü galiba valaa basım agrıdı agla agla

EŞİM ARADI BANA ŞSARKI DİNLETTİ MUSTAFA YILDIZDOGAN DAYANAMIYORUM OFFF İYİCE İÇİM ŞİŞTİ YAAAAAAsenağlama

klava: kuzum lütfen bak.. olmuyo..bunalıma sokma kendini ya...ALLAH ALLAH... BEBEĞİNİ DÜŞÜN..bak ufaklık hep duygulak takılırmış doğduktan sonrada falan..ee anne karnında herşeyi hissediyo sıpalar...KOCANA SÖYLE BİDAHA...o şimdi asker canı neler ister onu dinletsin sana... lütfin lütfiiiiiiiiiiiiin yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…