- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.801
allah hepimizin yardımcısı olsun
ya kızlar anlatamam sizlere yatıyorum midem bulanıyo kalkıyorum midem bulanıyor
bide ben pragestoren jel kullanıyorum o yanma yapıyor kaşıntı yapıyor ağrı yapıyor oturamıyorum
bi de bende kronikleşen sırt ve göğüs ağrılarım var. oda başlayınca valla napıcağımı bilemiyorum
ayy artık benden bıkmışsınızdır bu da hastalık hastası mı diye ama gerçekten böyle
canım gözün aydın..maşallaah oğluşuna
erkek nüfusunda patlama olacaak kesin kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş..
testin sonucu hemen çıkmaz ama sen meraklanma,doktora ısrar et biraz belki insafa gelir
ooh ne kadar şanslısın..ben annemin yanımda olması çok isterdim..
benimde kayınvalidem yakın oturuyor,saolsun oda çok ilgileniyor benimle
yemekleri genelde o hallediyor özellikle hafta içi çok iyi oluyor..
bende pek et sevmem ama şimdi yemeye gayret gösteriyorum..bana dr.haftada 500 gr.
yiyeceksin demişti ki bende demir eksikliği anemisi var,şimdi demir hapı kullanmaya
başladım oyuzden elevitin yanında,oyuzden sen de gayret göster yemeyee..
biraz daha sıkıcan dişini geçicek nasılsa bu bulantılar..
yatmadan önde biraz tuzlu kraker yesen belki faydası olur..
ben gece ara ara uyanıyorum ama hemen geri uyuyabiliyorum...
ahh canım senin de zor gerçekten ama sayılı gün çabuk geçer merak etmee..
merak etme sen ve senin gibi anne adayları için bol bol dua edicem..
tez zamanda kavuşursunuz inş.:Saruboceq:
fundacım hayırlı olsun..bebeğinde çok sağlıklıymış
2.kızımız sanırım,bu gidişler kızlar değerli olacak az oluncaa kaydirigubbakcemile3
bu arada benim tahminimde tuttu ozaman,bende senin için kız demiştim boshayallersmile
ayy canım benim ya uzakmış gercekten sabretmek lazım sağ salim dönsün de:Saruboceq:
sana hep dua etcem. napcaksın canım güçlü olmak zorundasın, Allah böyle ayrılık versin, başka ayrılıklar yaşatmasın inş:Saruboceq:
cnm benim aşk olsun olurmu...bıkmak ne kelimeolumunekankayizsmile ya ağızdan alsana progestanı.. olmuyomu ki? bel ağrısı çok feci valla..şükür bi ara vardı bende hamiş değilken şimdi daha iyiyim...az kaldı sabredelim inş..14 le 16 fatlardan sonra düzelir inş.. bu ara bel ağrısı ve baş ağrısı normalmiş kızlar bilginize..
hemde çok uzak yaa dua ettim yakın olsun göreyim die ama olmadı çok şükür yeri rahat o rahat olunca bende oluyorum
yeri rahatsa sabır canım bol bol dua et bebiş doğduğunda birlikte olacaksınız en güzel günleri birlikte gecireceksiniz buna da şükür..
yok canım tüp bebek olduğu için tedavimin başından beri devam ediyorum 3. ayın sonunda kesicem dedi doktorum biran önce kesmesini bekliyorum artık ağrıdan jeli zor koyuyorum
başağrıları ben de de oluyor normalmiş
of bizide ağlatıcaksın vallahi...cnm dua et bol bol..inş geçer hemen zaman...senin için çok daha zor biliyorum ama..şükür hiç bişey baki değil...
kızlar sizin kocişler yine iii biz istedik bebişi olduktan sonra bizimki başladı yok kendine çok döndün benimle ilgilenmiyosun yok bebği sen çok istedin sonra bebkle ilgili konuşmak istemiyodu bikere karnımı severken benim yanında sevme ben yokken sev falan dedi
tabi ben ağla ağla şimdi yavaş yavaş düzeldi ama hala bebek kıyafetlerine baktırmıyo yada gelip karnımı sevmiyo belki kendini alıştırmaktan korkuyodur halbuki çocukları çok sever ben ters hareket yapınca bana kızıyo bebğe zarar vericeksin diye ama onun dışında ilgi hak getire ama ben takmıyorum allah sağlıkla bebişimiz kucağımıza almak nasip etsinde inş düzelir allah isteyen herkese nasip etsin inşş
Kızlar sizin kocişler yine iii biz istedik bebişi olduktan sonra bizimki başladı yok kendine çok döndün benimle ilgilenmiyosun yok bebği sen çok istedin sonra bebkle ilgili konuşmak istemiyodu bikere karnımı severken benim yanında sevme ben yokken sev falan dedi
tabi ben ağla ağla şimdi yavaş yavaş düzeldi ama hala bebek kıyafetlerine baktırmıyo yada gelip karnımı sevmiyo belki kendini alıştırmaktan korkuyodur halbuki çocukları çok sever ben ters hareket yapınca bana kızıyo bebğe zarar vericeksin diye ama onun dışında ilgi hak getire ama ben takmıyorum allah sağlıkla bebişimiz kucağımıza almak nasip etsinde inş düzelir allah isteyen herkese nasip etsin inşş
kızlar merhabalar umarım iyisinizdir ben hiç değilim suanda resmen ağlama krizine girmiş durumdayım napacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın bu halimle benim bukadar ağlamama neden olanların dilerim ALLH tan yüzleri gülmesin çok korkuyorum bebişime bişey olaak diye ALLAH ım onu korusun ama ben resmen haytımdan bıkmış durumdayım bebişim olmsaydı napardım bilemiyorum.....:a015::a015::a015:
EŞİM ARADI BANA ŞSARKI DİNLETTİ MUSTAFA YILDIZDOGAN DAYANAMIYORUM OFFF İYİCE İÇİM ŞİŞTİ YAAAAAAsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?