- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.821
klava: kuzum lütfen bak.. olmuyo..bunalıma sokma kendini ya...ALLAH ALLAH... BEBEĞİNİ DÜŞÜN..bak ufaklık hep duygulak takılırmış doğduktan sonrada falan..ee anne karnında herşeyi hissediyo sıpalar...KOCANA SÖYLE BİDAHA...o şimdi asker canı neler ister onu dinletsin sana... lütfin lütfiiiiiiiiiiiiin yani...
kızlar merhabalar umarım iyisinizdir ben hiç değilim suanda resmen ağlama krizine girmiş durumdayım napacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın bu halimle benim bukadar ağlamama neden olanların dilerim ALLH tan yüzleri gülmesin çok korkuyorum bebişime bişey olaak diye ALLAH ım onu korusun ama ben resmen haytımdan bıkmış durumdayım bebişim olmsaydı napardım bilemiyorum.....:a015::a015::a015:
benimi hissetti ne yaptı acaba canım benim yaa........ayy cocugum dünyaya geldiginde bunalım takılan bebek olcak allah korusun neyse moda girmeye calışıyorum kaynanama desemmi acaba söle gezelim falan dieee
ay bugün bende öleyim benim koçişim yanımda yok onu özledim bebegim büyüyor onu göremiyo die üzülüp aglıyorum senin derdin ne gülüm bugün hamilelerin aglama günü galiba valaa basım agrıdı agla agla
valla çık gez...bebeğine bişeyler al...ne olursa :) :lepi: bi tatlı ye..bebişinin mutlu et...mutluluk hormonu salgıla kız hadi kaydirigubbakcemile2:dance::icecream:
ne tesadüf bnm de eşim yanımda değil onla konuştuktan sonra zaten girdim ağlama krizine bende yokum ya yanına herkez üzerine gitmiş kocişimin yazık onada cok üzüldüm okadaR rüzmüşlerki bnmde içim parçalandı ailesi cok sorumsuz tam da bebişin geleceği zamanlarda şeRefsiz abisi babası ve kızkardeşi borç takıp takıp gitmişler hepsi bizekaldı bende çalışmıyorum napcaz bilemiyorum yzık banaa fazla yAnsıtmak istemiyor üzülmiyim diye bende hiçbirini aryıp tartısmak onarın seviyesine inmek istemiyorum ama bu halimle dua ediyorum ALLH larından bulsular.....
kızlar merhabalar umarım iyisinizdir ben hiç değilim suanda resmen ağlama krizine girmiş durumdayım napacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın bu halimle benim bukadar ağlamama neden olanların dilerim ALLH tan yüzleri gülmesin çok korkuyorum bebişime bişey olaak diye ALLAH ım onu korusun ama ben resmen haytımdan bıkmış durumdayım bebişim olmsaydı napardım bilemiyorum.....:a015::a015::a015:
ahh bu kocasızlık ahhhhhhhhhhhhhh........ayy gülüm boşver takma kafana allahlarından bulsunlar bak ben kendimi sokaga atıyorum pastahaneye gidecem tatlı yiyecegim sende gel kız :) üzülme lütfen bak bebiş üzülür
mrb arkadaşlar
geceden ince bir baş ağrısı ile başlayan baş ağrım bu gün inanılmazdı ömrümde hiç böyle başımın ağrıdığını hatırlamıyorum. işteyim bide başımı zor tutuyorum
yarında ikili teste gidicez inşallah
belki cinsiyetini söyler ama sanmıyorum...
bu hadle dışarı cıkmam zor durduramıyorum kendimi evde de kimse yok aman inşallah babam felanda gelmez yoksa yakar valla ortalığı beni bu halde görürrse biraz kendime gemeye çalışacağım çok üzüldüm ya.......:a015:
kıyamam sana., lütfen bebeğini düşün annesi, stres çok olumsuz etkiliyor hamileliği inan ateş düştüğü yeri yakıyor...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum sen bebeğini kaybettiğinle kalıyosun arkadaşım ne olur takma kimseyi canını sıkacak insanlarlada görüşme rabbim bebeğini ve seni korusun...
cnm çok geçmiş olsun... bu dönemde oluyomuş ya...varmı doktorunun tavsiye ettiği ağrı kesici falan...kıyamam bide çalışıyosun...ne zordur ya :Saruboceq:
slm aysucum nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bende park yatak düşünüyorum malumbizimde ev küçük fikir alışverişinde bulunuruzolumunekankayizsmile
selam herkese doktordan geldik 3 saat bekledik feci kalabalıktı ve hepimiz hamişiz yani
öncelikle ense kalınlıgı 1 mm den küçük çıktı doktorumuz bu harşka bir durum çok sağlıklı bir kızınız oluyor dedi yani cinsiyetimizde kız eşim ve ben çok mutluyuz
bu arada çin ve rus takvimi tuttu bende kızlar
Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.
selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))
mrb arkadaşlar
geceden ince bir baş ağrısı ile başlayan baş ağrım bu gün inanılmazdı ömrümde hiç böyle başımın ağrıdığını hatırlamıyorum. işteyim bide başımı zor tutuyorum
yarında ikili teste gidicez inşallah
belki cinsiyetini söyler ama sanmıyorum...
kıyamam sana., lütfen bebeğini düşün annesi, stres çok olumsuz etkiliyor hamileliği inan ateş düştüğü yeri yakıyor...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum sen bebeğini kaybettiğinle kalıyosun arkadaşım ne olur takma kimseyi canını sıkacak insanlarlada görüşme rabbim bebeğini ve seni korusun..
ya insan kendi evinde kendi kocasıyla rahat huzurlu mutlu olsa bile dış etkenler nekadar etkiliyor eşim 1 damla gözyaşı akıtmama dahi kıyamazken şunların yaptığına bak ama bu halmle onların yüzünden okadr gözyaşı döküyorum ALLAH ım bebşimi korusun onlarıda bildiği gibi yapsın.....:a015:
ay o baş ağrısı çok fena dün öldüm öldüm dirildim ben uyuyorum kalkıyorum gene aynı.bu sabah biraz azalmıştı kalktığımda.halende var ama dünkü gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?