2011 Nisan Anneleri

aman canım ne üzüyorsun kendini ve bebeğini salla ya ben hamiş kaldıgımdan beri çok vurdumduymaz oldum varsa yoksa onun ve benim sağlıgım

benimi hissetti ne yaptı acaba canım benim yaa........ayy cocugum dünyaya geldiginde bunalım takılan bebek olcak allah korusun neyse moda girmeye calışıyorum kaynanama desemmi acaba söle gezelim falan dieee

cnm sakın bak..benim rahim kasılmamadan dolayı yani üzüntüden lekem gelmişti...hemen güzel bi nefes al...ve anlat ne oldu..dök içini...hiç öle ağlama cnm.. sen güçlü bi kadınsın ve anne olacaksın..izin verme sakın......... üzülmene..

benimi hissetti ne yaptı acaba canım benim yaa........ayy cocugum dünyaya geldiginde bunalım takılan bebek olcak allah korusun neyse moda girmeye calışıyorum kaynanama desemmi acaba söle gezelim falan dieee

valla çık gez...bebeğine bişeyler al...ne olursa :) :lepi: bi tatlı ye..bebişinin mutlu et...mutluluk hormonu salgıla kız hadi kaydirigubbakcemile2:dance::icecream:

ne tesadüf bnm de eşim yanımda değil onla konuştuktan sonra zaten girdim ağlama krizine bende yokum ya yanına herkez üzerine gitmiş kocişimin yazık onada cok üzüldüm okadaR rüzmüşlerki bnmde içim parçalandı ailesi cok sorumsuz tam da bebişin geleceği zamanlarda şeRefsiz abisi babası ve kızkardeşi borç takıp takıp gitmişler hepsi bizekaldı bende çalışmıyorum napcaz bilemiyorum yzık banaa fazla yAnsıtmak istemiyor üzülmiyim diye bende hiçbirini aryıp tartısmak onarın seviyesine inmek istemiyorum ama bu halimle dua ediyorum ALLH larından bulsular.....

ahh bu kocasızlık ahhhhhhhhhhhhhh........ayy gülüm boşver takma kafana allahlarından bulsunlar bak ben kendimi sokaga atıyorum pastahaneye gidecem tatlı yiyecegim sende gel kız :) üzülme lütfen bak bebiş üzülür

mrb arkadaşlar
geceden ince bir baş ağrısı ile başlayan baş ağrım bu gün inanılmazdı ömrümde hiç böyle başımın ağrıdığını hatırlamıyorum. işteyim bide başımı zor tutuyorum
yarında ikili teste gidicez inşallah
belki cinsiyetini söyler ama sanmıyorum...

kıyamam sana., lütfen bebeğini düşün annesi, stres çok olumsuz etkiliyor hamileliği inan ateş düştüğü yeri yakıyor...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum sen bebeğini kaybettiğinle kalıyosun arkadaşım ne olur takma kimseyi canını sıkacak insanlarlada görüşme rabbim bebeğini ve seni korusun...

bu hadle dışarı cıkmam zor durduramıyorum kendimi evde de kimse yok aman inşallah babam felanda gelmez yoksa yakar valla ortalığı beni bu halde görürrse biraz kendime gemeye çalışacağım çok üzüldüm ya.......:a015:

cnm çok geçmiş olsun... bu dönemde oluyomuş ya...varmı doktorunun tavsiye ettiği ağrı kesici falan...kıyamam bide çalışıyosun...ne zordur ya :Saruboceq:

allah yardımcınız olsun canım inş bişey olurda düzelir dua et bopl bol bebiş inşş rıskıyla gelir yazık bebişine üzülme

cnm çok geçmiş olsun... bu dönemde oluyomuş ya...varmı doktorunun tavsiye ettiği ağrı kesici falan...kıyamam bide çalışıyosun...ne zordur ya :Saruboceq:

canımcım sağol
benim doktora ulaşabilene aşk olsun benim onu tercihim sadece hastanenin ve teçhizatın iyiliğinden bide bir tanıdık onda doğum yaptı diye
ilaç verse bile ben alamıyorum piskolojik olarak evde olsam patates sarardım
elma yedim ya şafi ya şafi çekip duruyorum (sizde çekin arkadaşlar şifa veren demek)
inşalllah yarın ikili testimiz iyi sonuçlanır

slm aysucum nasılsın uzun zamandır denk gelemedik bende park yatak düşünüyorum malumbizimde ev küçük fikir alışverişinde bulunuruzolumunekankayizsmile

evet cnm karşılaşamıyoruz malesef.
park yatak en mantıklısı gibime geliyo bakalım haberleşiriz tabiki cnm.

cnm gözünaydın çok beklemişsiniz ama deymiş.
sağlıkla kızınızı kucağınıza alırsınız inşallah.

Kızlar moralim bozuk dün akşamdan beri meme hassasiyeti kayboldu bebeğime bişey olduysa benim gibi olan var mı? yardım edin lütfen.

cnm korkma benim çoktannn geçti hassasiyetim.

selam kızlar dün ankaradan geldik oradaki hocama gitmiştik minnoşumu göstermeye, maşallah herşey yolunda ve oğluşumuz olacak :)))

bir prens daha gözünaydın cnm.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

ay o baş ağrısı çok fena dün öldüm öldüm dirildim ben uyuyorum kalkıyorum gene aynı.bu sabah biraz azalmıştı kalktığımda.halende var ama dünkü gibi değil.

kızlar bende bugün temizlik yaptım evim mis gibi oldu.hep üstten üstten yapıyodum ama olmuyo hep üstten :) baya yavaş yavaş yaptım ondan uzunda sürdü.

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız varmış hoşgeldiniz güzel anneler.

YA İSTANBULLU ANNELER.....hangi semtlerde oturuyosunuz...bak söylim diğer aylardaki anneler görüşüyolar he.....bizim neyimiz eksik :) şöyle güzel bi alışveriş merkezinde ortak bi alanda..önce milkshake lerimizi içip...sonra bebişlere bi güzel alışveriş yapıp... :)

ay o baş ağrısı çok fena dün öldüm öldüm dirildim ben uyuyorum kalkıyorum gene aynı.bu sabah biraz azalmıştı kalktığımda.halende var ama dünkü gibi değil.

geçmiş olsun offf offf elma yedim ağrı kesermiş
bu işte streste etkili oluyor dün biraz yoruldum ve düşündüm diye oldu sanırım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…