- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.841
cnm istanbulun neresindesin?
nisan anneleri...BASOLKUBRA kuzum az ye bak...nisan anneleri manken gibi geliyo dedirticez :) kızlar ben bebişimin odasını buldum çok beğendim ya... http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/389006-ucuz-kizlarimin-odasi.html bu arkadaş almış...sordum herşeyini bizede çok yakın aldığı yer
canımcım sağol
benim doktora ulaşabilene aşk olsun benim onu tercihim sadece hastanenin ve teçhizatın iyiliğinden bide bir tanıdık onda doğum yaptı diye
ilaç verse bile ben alamıyorum piskolojik olarak evde olsam patates sarardım
elma yedim ya şafi ya şafi çekip duruyorum (sizde çekin arkadaşlar şifa veren demek)
inşalllah yarın ikili testimiz iyi sonuçlanır
cnm ilk baştan beri YA ŞAFİ tespih olarak elimi karnıma koyup çekiyorum..bide YA MÜBDİ... anlamı çok güzel... bırakmıyorum..kendimi daha bi teslim olmuş güvende hissediyorum...
ya olsun...annenlerin yanında oh ne güzel....cnm ist da değilim yurt dışındaym bu aralar annemlerın yanında:a015:
valla canım başladık göbekleri büyütmeye. şişman manken olmayalım sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YA MÜBDİ nin anlamını öğrenebilirmiyim....
YA İSTANBULLU ANNELER.....hangi semtlerde oturuyosunuz...bak söylim diğer aylardaki anneler görüşüyolar he.....bizim neyimiz eksik :) şöyle güzel bi alışveriş merkezinde ortak bi alanda..önce milkshake lerimizi içip...sonra bebişlere bi güzel alışveriş yapıp... :)
geçmiş olsun offf offf elma yedim ağrı kesermiş
bu işte streste etkili oluyor dün biraz yoruldum ve düşündüm diye oldu sanırım:uhm:
ya olsun...annenlerin yanında oh ne güzel....
cnm fazla kilo almazsak doğumdan sonra oluruz bizde manken.. hem 44 46 beden mankenlerde var :) kaydirigubbakcemile3 ay cnm göbeğim çıktı benimde yaw...resmen ağırlık hissediyorum karnımda..:CüvCüv:
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar
şeklinde int. buldum.
teşekkürler
ya olsun...annenlerin yanında oh ne güzel....
cnm fazla kilo almazsak doğumdan sonra oluruz bizde manken.. hem 44 46 beden mankenlerde var :) kaydirigubbakcemile3 ay cnm göbeğim çıktı benimde yaw...resmen ağırlık hissediyorum karnımda..:CüvCüv:
sanada geçmiş olsun cnm.benimki neden ağrıyo bilmiyorum sanki gene başlıcak napcam bilemedim.
cnm ben 4. leventte oturuyorum ya sen?
yakınız cnm..beşiktaş bende
aynen öle cnm...eşime yaptıramadığım için her namazdan sonra 33 kere okuyorum...
cnm ben 4. leventte oturuyorum ya sen?
yakınız cnm..beşiktaş bende
evet cnm yakınmışız.ben beşiktaşta okudum 3 sene hamileliğimden öncede lazere geliyodum.pek sık ordaydım anlıcağın.
sanada geçmiş olsun cnm.benimki neden ağrıyo bilmiyorum sanki gene başlıcak napcam bilemedim.
evet cnm yakınmışız.ben beşiktaşta okudum 3 sene hamileliğimden öncede lazere geliyodum.pek sık ordaydım anlıcağın.
nereye geliyodun lazeree... isim vermekten bişi olmaz herhalde ota tıp falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?