2011 Nisan Anneleri

cnm ilk baştan beri YA ŞAFİ tespih olarak elimi karnıma koyup çekiyorum..bide YA MÜBDİ... anlamı çok güzel... bırakmıyorum..kendimi daha bi teslim olmuş güvende hissediyorum...

cnm ist da değilim yurt dışındaym bu aralar annemlerın yanında:a015:
ya olsun...annenlerin yanında oh ne güzel....
valla canım başladık göbekleri büyütmeye. şişman manken olmayalım sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm fazla kilo almazsak doğumdan sonra oluruz bizde manken.. hem 44 46 beden mankenlerde var :) kaydirigubbakcemile3 ay cnm göbeğim çıktı benimde yaw...resmen ağırlık hissediyorum karnımda..:CüvCüv:

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar
şeklinde int. buldum.
teşekkürler

YA MÜBDİ nin anlamını öğrenebilirmiyim....

Mübdiü : Maddesiz ve örneksiz yaratıcı, yoktan yaratıp var eden

bunlarda detaylı açıklaması

Cenab-ı Hak buyuruyor:

"Çünkü O, ilkin var eden, (sonra dirilterek) döndürecek olandır." (Buruc, 13)

"Yaratmayı başlatan, sonra onu iade edecek olan O'dur; bu O'na göre pek kolaydır. Göklerde ve yerde en yüce misal O'nundur. O, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir." (Rum, 27)

Mübdi, insanı ilk var edendir. Yani onu yoktan yaratıp var edendir. Bütün varlıkları yoktan var eden, onları inşa edip ortaya koyan Allah'tır. Varlıklar yok iken Allah tarafından yaratılmış ve varlık alemine çıkarılmışlardır. O, büütün varlıkları örneksiz ve mükemmel bir şekilde yaratmıştır. Ruhunun ve bedenindeki bütün organları Allah tarafından yaratıldığını ve şekillendiridiğini, bu varlıkta tıpkı sana benzer başka bir kimsenin yaratılmadığını bil. Bu gerçekten büyük bir yaratılıştır. (2)

cnm ben 4. leventte oturuyorum ya sen?

geçmiş olsun offf offf elma yedim ağrı kesermiş
bu işte streste etkili oluyor dün biraz yoruldum ve düşündüm diye oldu sanırım:uhm:

sanada geçmiş olsun cnm.benimki neden ağrıyo bilmiyorum sanki gene başlıcak napcam bilemedim.

evet canım ben de akşam yemekten sonra davul gibi oluyorum. göbüş topiğimize dün resmimi ekledim:CüvCüv:

aynen öle cnm...eşime yaptıramadığım için her namazdan sonra 33 kere okuyorum...

ya canım evet cok güzel aslında da bide dış etkenler olmasa valla hepsine bomba koyup patlatsım geldi:) neyse inşallah ALLAH ın izniyle herşey yoluna girecek elbet birgün herkez ettiğinğ çeker ALLAH büyük bak benle beraber kaç tane hamile bayanı üzdüler..... destekleriniz için çok saolun....:a015:

merhaba arkadaşlar benim bebiş de 13+6 oldu bugün dr a gittim epey uğraştı zannedersem cinsiyetine baktı ama bir şey görüp söylemedi. bu arada 2 li testimin sonuçları iyi çıktı 2 hafta önce yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…