- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.861
peki canım sen nasıl temizlik yaptın başağrısıyla anlamadım valla helal olsun ne hamarat arkadaşlar var darısı başımasositososito
güle güle kirletin....
nereye geliyodun lazeree... isim vermekten bişi olmaz herhalde ota tıp falanmı
merhaba arkadaşlar benim bebiş de 13+6 oldu bugün dr a gittim epey uğraştı zannedersem cinsiyetine baktı ama bir şey görüp söylemedi. bu arada 2 li testimin sonuçları iyi çıktı 2 hafta önce yaptırdım.
Kızlar sizin kocişler yine iii biz istedik bebişi olduktan sonra bizimki başladı yok kendine çok döndün benimle ilgilenmiyosun yok bebği sen çok istedin sonra bebkle ilgili konuşmak istemiyodu bikere karnımı severken benim yanında sevme ben yokken sev falan dedi
tabi ben ağla ağla şimdi yavaş yavaş düzeldi ama hala bebek kıyafetlerine baktırmıyo yada gelip karnımı sevmiyo belki kendini alıştırmaktan korkuyodur halbuki çocukları çok sever ben ters hareket yapınca bana kızıyo bebğe zarar vericeksin diye ama onun dışında ilgi hak getire ama ben takmıyorum allah sağlıkla bebişimiz kucağımıza almak nasip etsinde inş düzelir allah isteyen herkese nasip etsin inşş
merhaba arkadaşlar benim bebiş de 13+6 oldu bugün dr a gittim epey uğraştı zannedersem cinsiyetine baktı ama bir şey görüp söylemedi. bu arada 2 li testimin sonuçları iyi çıktı 2 hafta önce yaptırdım.
Off çok gergin bir gün(
kızlar beni acayip bi üşüme titreme sardi iyicene psikopata bağlamadan kendimi gidip yatıyım biraz belki uyurum.....:a015:
babybaby86, dreamer35, esrayagmur, esteem, leegorkemm, leylaars, tiancu, yssknk annişler nasılsınız nasıl gidşiyor inş. herşey yolundadır ve hep öyle olur...
iyiyiz canım?sen nasılsın bebiş nasıl?
babybaby86, dreamer35, esrayagmur, esteem, leegorkemm, leylaars, tiancu, yssknk annişler nasılsınız nasıl gidşiyor inş. herşey yolundadır ve hep öyle olur...
bizde iyiyiz işten geldim direk uzandım canım ben çok tembelim ya ne olcek bu halim bilmem bugün indirimden 2 tane hamile tuniği aldım bi tuhaf oldum aldığım ilk şeydelikafadulden
su gibi geçsin zaman btanem ya valla zor oluyor ilerleyen zamanları düşünüyorumda karnımızın büyüdüğünde ne yapıcaz akşama dek Allah sağlığımızıeksik etmesin bizde işten geldik anne kız dinleniyoruz ayy kızım olcek gibi geliyor artık kız diye seviym oğlum olursaçocuk küser bize :):)sağol canım mesai bitimini bekliyorum dört gözle. sen nasılsın? bebiş nasıl?
su gibi geçsin zaman btanem ya valla zor oluyor ilerleyen zamanları düşünüyorumda karnımızın büyüdüğünde ne yapıcaz akşama dek Allah sağlığımızıeksik etmesin bizde işten geldik anne kız dinleniyoruz ayy kızım olcek gibi geliyor artık kız diye seviym oğlum olursaçocuk küser bize :):)
o tembellik bendede var canım:sinifsinif:hayrlı olsun ciciler..cıktımı göbiş?
Off çok gergin bir gün(
su gibi geçsin zaman btanem ya valla zor oluyor ilerleyen zamanları düşünüyorumda karnımızın büyüdüğünde ne yapıcaz akşama dek Allah sağlığımızıeksik etmesin bizde işten geldik anne kız dinleniyoruz ayy kızım olcek gibi geliyor artık kız diye seviym oğlum olursaçocuk küser bize :):)
Bende paşam tosunum diyip duruyorum bakalım küscek mi benim ki de bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?