2011 Nisan Anneleri

peki canım sen nasıl temizlik yaptın başağrısıyla anlamadım valla helal olsun ne hamarat arkadaşlar var darısı başımasositososito
güle güle kirletin....

saol cnm.kirlenmese daha çok sevinirim valla :)
cnm başım dün çok ağrıyodu sabah azdı sızı gibiydi ama şimdi gene çoğalıyo sanırım.

nereye geliyodun lazeree... isim vermekten bişi olmaz herhalde ota tıp falanmı

sima estetik var cnm meydanda şampiyonun üstünde.
eniştemin ablasının yeri.tanıdık yani.

gözünaydın cnm.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım merak etme bebişin gelsin hayırlısıyla,senden daha düşkün olur:)Eeee erkeklerin mantığı eliyle tutmadığı hiçbirşeyi sevemezler

kızlar beni acayip bi üşüme titreme sardi iyicene psikopata bağlamadan kendimi gidip yatıyım biraz belki uyurum.....:a015:

Canım elimizden sadece sıkma canını,Rabbim bir hal yol bulur demek geliyor.Hak yerini bulur eden,ettiğini bulur.Kocan askerde,sen hamilesin nasıl yaparlar bunu anlamıyorum.Evlenirken sadece eşlerimizle değil koca bir aileyle evleniyoruz ve maalesef bazen böyle sorunlar yaşıyoruz, kimse kendi ailelerimizin yerini tutamaz onu da biliyoruz o yüzden sen kendi çekirdek aileni; bebişini ve eşini düşün dikkat et kendine.Bol bol dinlen ailenide eşinide bebişinide en önemlisi kendini üzme.

babybaby86, dreamer35, esrayagmur, esteem, leegorkemm, leylaars, tiancu, yssknk annişler nasılsınız nasıl gidşiyor inş. herşey yolundadır ve hep öyle olur...

sağol canım mesai bitimini bekliyorum dört gözle. sen nasılsın? bebiş nasıl?
su gibi geçsin zaman btanem ya valla zor oluyor ilerleyen zamanları düşünüyorumda karnımızın büyüdüğünde ne yapıcaz akşama dek Allah sağlığımızıeksik etmesin bizde işten geldik anne kız dinleniyoruz ayy kızım olcek gibi geliyor artık kız diye seviym oğlum olursaçocuk küser bize :):)

Merhaba kızlar ay oku oku gözlerim bir tuhaf oldu:bbo: İyiyim bende çok şükür.Yoruluyorum çok bugün elevite başladım umutluyum yorgunluğa iyi gelir diye ama nerde :))) Akşam en geç 10 da uyuyakalıyorum :) Ve bebişinin cinsiyetini öğrenen anneleri tebrik ediyor ve kendilerine gıpta ile bakıyorum :) Gün sayıyorum bende 9 gün kaldı kontrole ve 3lü teste.Hayırlısı olsun bakalım...

Bende paşam tosunum diyip duruyorum bakalım küscek mi benim ki de bana kaydirigubbakcemile3

o tembellik bendede var canım:sinifsinif:hayrlı olsun ciciler..cıktımı göbiş?

sağl canm bnm çıktı ama onları şimdi giyemem aslında tamhamilelik değil boldu ben hamile tuniği olur dye düşündüm mudodan aldım belki seninde ilgini çekecek şeyler olur benim çok çabuk çıktı brazı zaten vardı işte sürekli oturmaktan:) biraz gaz göbişi biraz bebek kocaman bişi oluyor akşamları bugün çekebilirsem bende eklerim göbiş topiğimize:)

evet canım ya hele sabah 6.30 da uynamak sanki işkencekötükedihüsoakşam 7.30 gibi evde oluyorum hiç dinlenme fırsatı olmuyor yani. eve gidince de pratik birşeyler hazırlıyorum valla, öyle dört dörtlük yapamıyorum maalesef. ben de tembelleştim yani bakalım daha ağırlaşınca ne yapacağız. ben de hep kız hissediyorum ama daha belli değil. sen sev annesi, annelerin hisleri güçlü olurguclubacismilesonra oğluş olursa affedersin oğluşum dersinkaydirigubbakcemile3

Bende paşam tosunum diyip duruyorum bakalım küscek mi benim ki de bana kaydirigubbakcemile3

ayy yazık bebişlere bende senin oğlun olcak gibi bu arada göbişin nasıl canım benm yanlamasına yayvan duruyor ondan kız dyr görenler erken tabi
benim eşim 4. çocuk ve kız olsun diye düşünülmüş 3 erkekten sonra hep kayınvalidem kızım gibi der sırdaşım vs. dye sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…