2011 Nisan Anneleri

benim henüz cıkmadı ama yakındır belim tüstüm oldu göbişte geliyor galibakaydirigubbakcemile3cıkınca bende ekliycem resmini

canım benim Allah kolaylık versin ya senin çalışma saatlerinde fazla bende sabahçı iken5te gdiyrm 3te çıkıyorum bazende 6buçukta gidip 4te geliyrm 7 gelip bişi yapamazsınki hayatım yorma zaten hepimiz pratik şeylerle idare ediyoruz valla ben hamile değilkende öyleydim şimdi de:kedi: sağlıklı olsunlarda dimi kız erkek hayırlısı geçenlerde isim topiğinide baktım beğendiğim hiçbir şey yk erkek loursa eymen dyrum ama kız için hiç isim düşünemiyorumdasempatiksalakcinni

Göbüşü topiğe ekledim bak bir canım bakalım ama öne doğru benim göbüş büyüdükçe yayılır mı yanlara bilemem :))) Valla bana herkes erkek diyor, bende öyle hissediyorum kısmet artık ya çok oyuncu bir kız geliyor kandırıyor beni ya da paşam geliyor annesini koruyup kollayacak babamız görevde olduğunda:)

sağol canım hepimize Allah kolaylık versin inş.evet ya cinsiyetler kesinleşse de isim araştırsak fikir versek birbirimizezemuszemuskız erkek tabiki hayırlısı ama insanın yaradılışında var merakkaydirigubbakcemile3merak etmeden de duramıyorumkaydirigubbakcemile3

babybaby86, dreamer35, esrayagmur, esteem, leegorkemm, leylaars, tiancu, yssknk annişler nasılsınız nasıl gidşiyor inş. herşey yolundadır ve hep öyle olur...

çok şükür cnm iyiyiz...herşey çok güzel...hayırlı olsun hamiş kıyafetin..yakışmıştırda...resmini koysana..

bakıyorum canım Rabbim kalbine göre en hayırlısını versin hepimize değerimizi bilen evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

maşallah çok tatlı göbişin canm bencede erkek gibi şaşırtır mı bilmem ama yandan sivri duruyr canım hattayarın işte izninle bizim uzmanlaragösteririm onlar iyi anlıyor bu iştensempatiksalakcinni

kızlarr iyi akşamlar hepinize. ben çıkıyorum artık. yarın görüşürüz. göbiş topiğinide boş bırakmayın, resimlere bakması çok zevkli oluyorkaydirigubbakcemile3çok öpüyorum sizi

evet ya insanın içini kemiriyor işte merak geçen bir arkadaşın bebeğine hediye almak içingittik bişi almak geldi içimden ama zosempatiksalakcinnir tuttum cinsiyetini bilsem içimdeki alışveriş canavarını durdururdum

Kızlar topiklerin birinde 2li testte yer alan free beta HCG değerine göre cinsiyet tahmini yapmışlar. eğerki bu değer 50 nin altındaysa erkek,51 ve üstü ise kız demişler. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bir bakın bakalım tutuyor mu sizlerde ?
Benim 32.1 değerim.Bu tahmin de erkek diyor bakalım hayırlısı...

maşallah çok tatlı göbişin canm bencede erkek gibi şaşırtır mı bilmem ama yandan sivri duruyr canım hattayarın işte izninle bizim uzmanlaragösteririm onlar iyi anlıyor bu iştensempatiksalakcinni

Göster Nisacım ne demek :)) Yandan yandan baksınlar bir bakalım ama yanları boş duruyor belimin :)))

Göster Nisacım ne demek :)) Yandan yandan baksınlar bir bakalım ama yanları boş duruyor belimin :)))

ben bile teşhisi kydum erkek cnm eğer kız gelirse yanaklarını teyzesi mıncıklar kndrdığı için hattaalnından öpücm başarılı oyuncu seni dyeolumunekankayizsmile

saol cnm bende biliyor ve inanıyorum inşallah hak yerini bulacak eden ettiklerini çekecek yalnız buarada eşim askerde degil yanlış bi anlaşılma var sanırım ben annemlerın yanına geldim yurtdısında olan bnm eşim dört elle işine sarıldı çalışıyor garibim bu arada esteem sana çok teşekkür ederim uyuyamadım ama kendimi biraz toprladım senin yazını okuyunca yine duygulaıp ağladım ama iyiyim bundan böyle bebişim eşim ve ailem var gerisi yalan. ben asla onların seviyesine inmeyecem ama laflarımıda esirgemeyecem artık sustukça eziyorlar insanı güç bizde artık susmak yoook.....

canım benim değer 19 ne olcak acabasempatiksalakcinni

geçmişi okuyamadım canım inş. tez zamanda rahatlarsın Allah yard. olsun dediğin gibi eşin ve senin ve bebişinle mutluluğun daim olsunolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…