- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.881
sağl canm bnm çıktı ama onları şimdi giyemem aslında tamhamilelik değil boldu ben hamile tuniği olur dye düşündüm mudodan aldım belki seninde ilgini çekecek şeyler olur benim çok çabuk çıktı brazı zaten vardı işte sürekli oturmaktan:) biraz gaz göbişi biraz bebek kocaman bişi oluyor akşamları bugün çekebilirsem bende eklerim göbiş topiğimize:)
evet canım ya hele sabah 6.30 da uynamak sanki işkencekötükedihüsoakşam 7.30 gibi evde oluyorum hiç dinlenme fırsatı olmuyor yani. eve gidince de pratik birşeyler hazırlıyorum valla, öyle dört dörtlük yapamıyorum maalesef. ben de tembelleştim yani bakalım daha ağırlaşınca ne yapacağız. ben de hep kız hissediyorum ama daha belli değil. sen sev annesi, annelerin hisleri güçlü olurguclubacismilesonra oğluş olursa affedersin oğluşum dersinkaydirigubbakcemile3
benim henüz cıkmadı ama yakındır belim tüstüm oldu göbişte geliyor galibakaydirigubbakcemile3cıkınca bende ekliycem resmini
ayy yazık bebişlere bende senin oğlun olcak gibi bu arada göbişin nasıl canım benm yanlamasına yayvan duruyor ondan kız dyr görenler erken tabi
benim eşim 4. çocuk ve kız olsun diye düşünülmüş 3 erkekten sonra hep kayınvalidem kızım gibi der sırdaşım vs. dye sırnaşık şey
acaba prensimizmi gelcek???olumunekankayizsmile
canım benim Allah kolaylık versin ya senin çalışma saatlerinde fazla bende sabahçı iken5te gdiyrm 3te çıkıyorum bazende 6buçukta gidip 4te geliyrm 7 gelip bişi yapamazsınki hayatım yorma zaten hepimiz pratik şeylerle idare ediyoruz valla ben hamile değilkende öyleydim şimdi de:kedi: sağlıklı olsunlarda dimi kız erkek hayırlısı geçenlerde isim topiğinide baktım beğendiğim hiçbir şey yk erkek loursa eymen dyrum ama kız için hiç isim düşünemiyorumdasempatiksalakcinni
babybaby86, dreamer35, esrayagmur, esteem, leegorkemm, leylaars, tiancu, yssknk annişler nasılsınız nasıl gidşiyor inş. herşey yolundadır ve hep öyle olur...
Göbüşü topiğe ekledim bak bir canım bakalım ama öne doğru benim göbüş büyüdükçe yayılır mı yanlara bilemem :))) Valla bana herkes erkek diyor, bende öyle hissediyorum kısmet artık ya çok oyuncu bir kız geliyor kandırıyor beni ya da paşam geliyor annesini koruyup kollayacak babamız görevde olduğunda:)
çok şükür cnm iyiyiz...herşey çok güzel...hayırlı olsun hamiş kıyafetin..yakışmıştırda...resmini koysana..
Göbüşü topiğe ekledim bak bir canım bakalım ama öne doğru benim göbüş büyüdükçe yayılır mı yanlara bilemem :))) Valla bana herkes erkek diyor, bende öyle hissediyorum kısmet artık ya çok oyuncu bir kız geliyor kandırıyor beni ya da paşam geliyor annesini koruyup kollayacak babamız görevde olduğunda:)
koyarım cnm akşam eşime çektireyimde ayy ama bol ya azönce giydim daha kocaman duruyorolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sağol canım hepimize Allah kolaylık versin inş.evet ya cinsiyetler kesinleşse de isim araştırsak fikir versek birbirimizezemuszemuskız erkek tabiki hayırlısı ama insanın yaradılışında var merakkaydirigubbakcemile3merak etmeden de duramıyorumkaydirigubbakcemile3
hangi mangodanmı aldın yoksa madodanmıydı? eminim yakışmıştır :) .ay benimde bu saatlerde bi uykum geliyo..kafamı kaldıramıyorum ya
maşallah çok tatlı göbişin canm bencede erkek gibi şaşırtır mı bilmem ama yandan sivri duruyr canımhattayarın işte izninle bizim uzmanlaragösteririm onlar iyi anlıyor bu iştensempatiksalakcinni
Göster Nisacım ne demek :)) Yandan yandan baksınlar bir bakalım ama yanları boş duruyor belimin :)))
Canım elimizden sadece sıkma canını,Rabbim bir hal yol bulur demek geliyor.Hak yerini bulur eden,ettiğini bulur.Kocan askerde,sen hamilesin nasıl yaparlar bunu anlamıyorum.Evlenirken sadece eşlerimizle değil koca bir aileyle evleniyoruz ve maalesef bazen böyle sorunlar yaşıyoruz, kimse kendi ailelerimizin yerini tutamaz onu da biliyoruz o yüzden sen kendi çekirdek aileni; bebişini ve eşini düşün dikkat et kendine.Bol bol dinlen ailenide eşinide bebişinide en önemlisi kendini üzme.
Kızlar topiklerin birinde 2li testte yer alan free beta HCG değerine göre cinsiyet tahmini yapmışlar. eğerki bu değer 50 nin altındaysa erkek,51 ve üstü ise kız demişler. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bir bakın bakalım tutuyor mu sizlerde ?
Benim 32.1 değerim.Bu tahmin de erkek diyor bakalım hayırlısı...
saol cnm bende biliyor ve inanıyorum inşallah hak yerini bulacak eden ettiklerini çekecek yalnız buarada eşim askerde degil yanlış bi anlaşılma var sanırım ben annemlerın yanına geldim yurtdısında olan bnm eşim dört elle işine sarıldı çalışıyor garibim bu arada esteem sana çok teşekkür ederim uyuyamadım ama kendimi biraz toprladım senin yazını okuyunca yine duygulaıp ağladım ama iyiyim bundan böyle bebişim eşim ve ailem var gerisi yalan. ben asla onların seviyesine inmeyecem ama laflarımıda esirgemeyecem artık sustukça eziyorlar insanı güç bizde artık susmak yoook.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?