2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar kızlar ben geldim kafamı dagıttım geldim ohhhhh gezdik kaynanamla çig köfte yedik bi güzel de yürüdüm rahatladım moralim düzeldi

iyi akşamlar kızlar ben geldim kafamı dagıttım geldim ohhhhh gezdik kaynanamla çig köfte yedik bi güzel de yürüdüm rahatladım moralim düzeldi

:1shok: cnm ya nie çiğköfte yedin... etsizdi değilmi..ah gülüm ya yemeyin şu dışarda yapılan şeyleri...içine ne baharatlar atıyolar.... kaç günlük :uhm: akannehir

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır gene giremedim tatlışoğlum ya ben bakıyorumda listede benim adım yok bende uzun zaman önce yolladım bilgilerimi ama sana ulaşmadımı bilmiyorum eğer öyleyse yollıyayım bilgilerimi.

listede kayıtlısın iyice baktınmı canım...yerimseniben

tmm canım şimdi gördüm heralde gözümden kaçmış saol inş haftaya kontrolümde bebeğimin cinsiyetide belli olrda listeye ekleriz çok heyecanlıyım allah herkesin gönlüne göre versin inşşşş.

dün doktorumuzda erkek gibi dedibizde hep erkek hissediyoruz kısmet..bende oğlum diyordum önceden de

canım bende hep en baştan beri kız hissettim anneler ne hissediyorsa çıkıyor bence hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile ilk kızım olucak geçmişiti çimden dün öğrendikki % 99.9 kızımız olucak

ben bile teşhisi kydum erkek cnm eğer kız gelirse yanaklarını teyzesi mıncıklar kndrdığı için hattaalnından öpücm başarılı oyuncu seni dyeolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 aynen canım hayırlısı bakalım 9 gün daha sabretcem :ecrin_bebek:
canım benim değer 19 ne olcak acabasempatiksalakcinni
Bakalım erkek mi olacak seninkide.Gerçi bilimsel açıklaması yokmuş ve bazılarında tutmuormuş CADIARZU
Canım senin 2li test sonucu ne zaman çıkacak?

Allah gönlüne göre versin canım çizelgende de prensesim yazıyorkaydirigubbakcemile3dr cinsiyet için bir sey dedimi?

Canım senin 2li test sonucu ne zaman çıkacak?[/QUOTE]

canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür 2 liye gerek yok dedi

Canım senin 2li test sonucu ne zaman çıkacak?

canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür 2 liye gerek yok dedi[/QUOTE]

hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla

canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür 2 liye gerek yok dedi

hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla[/QUOTE]

canım sen ne zaman gitcen kontrole ?bizde bi öğrenseydik dimiiiiyerimseniben

canım sen ne zaman gitcen kontrole ?bizde bi öğrenseydik dimiiiiyerimseniben[/QUOTE]

Canım 16 sında kontrolüm kesin söylerim cinsiyeti dedi doktor.Bekliyoruz merak içinde bakalım 9 gün kaldı gün sayıyorum valla. Pazartesi devlet hst. gittiğimde kuzumun fotoğrafını gördüm ya daha bir insan şekline benzemş normal ölçütlere gelmiş ya heyecanım tavan yaptı.Resmine bakıp bakıl gözlerim doluyor... Senin ne zaman kontrolün?

canım sen ne zaman gitcen kontrole ?bizde bi öğrenseydik dimiiiiyerimseniben[/QUOTE]

2li test diyince moralim bozuluyor hep ense kalınlığımız 2.16 cıktı 3mmkadar normal diyorlar amaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebizimkide erkek pek te narin olmayacak galibaguclubacismile

canım sen ne zaman gitcen kontrole ?bizde bi öğrenseydik dimiiiiyerimseniben

2li test diyince moralim bozuluyor hep ense kalınlığımız 2.16 cıktı 3mmkadar normal diyorlar amaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebizimkide erkek pek te narin olmayacak galibaguclubacismile[/QUOTE]

Ensesi doğuştan kalın anam seninkinin zengin olacak belli.Benimki de pek bi koca kafalı ve göbüşlü olcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…