- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.901
canım benim değer 19 ne olcak acabasempatiksalakcinni
tattlişoğlum erkek 50den azsa diyrlar CADIARZUama tutmayanlarda olmuş
iyi akşamlar kızlar ben geldim kafamı dagıttım geldim ohhhhh gezdik kaynanamla çig köfte yedik bi güzel de yürüdüm rahatladım moralim düzeldi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır gene giremedim tatlışoğlum ya ben bakıyorumda listede benim adım yok bende uzun zaman önce yolladım bilgilerimi ama sana ulaşmadımı bilmiyorum eğer öyleyse yollıyayım bilgilerimi.
tmm canım şimdi gördüm heralde gözümden kaçmış saol inş haftaya kontrolümde bebeğimin cinsiyetide belli olrda listeye ekleriz çok heyecanlıyım allah herkesin gönlüne göre versin inşşşş.
tmm canım şimdi gördüm heralde gözümden kaçmış saol inş haftaya kontrolümde bebeğimin cinsiyetide belli olrda listeye ekleriz çok heyecanlıyım allah herkesin gönlüne göre versin inşşşş.
dün doktorumuzda erkek gibi dedibizde hep erkek hissediyoruz kısmet..bende oğlum diyordum önceden de
kaydirigubbakcemile3 aynen canım hayırlısı bakalım 9 gün daha sabretcem :ecrin_bebek:ben bile teşhisi kydum erkek cnm eğer kız gelirse yanaklarını teyzesi mıncıklar kndrdığı için hattaalnından öpücm başarılı oyuncu seni dyeolumunekankayizsmile
Bakalım erkek mi olacak seninkide.Gerçi bilimsel açıklaması yokmuş ve bazılarında tutmuormuş CADIARZUcanım benim değer 19 ne olcak acabasempatiksalakcinni
Canım senin 2li test sonucu ne zaman çıkacak?canım bende hep en baştan beri kız hissettim anneler ne hissediyorsa çıkıyor bence hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile ilk kızım olucak geçmişiti çimden dün öğrendikki % 99.9 kızımız olucak
canım bende hep en baştan beri kız hissettim anneler ne hissediyorsa çıkıyor bence hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile ilk kızım olucak geçmişiti çimden dün öğrendikki % 99.9 kızımız olucak
Allah gönlüne göre versin canım çizelgende de prensesim yazıyorkaydirigubbakcemile3dr cinsiyet için bir sey dedimi?
Canım senin 2li test sonucu ne zaman çıkacak?
canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür2 liye gerek yok dedi
canım evet dün belli oldu cinsiyetimiz ondan bugun yazdım ticker ı ma doktorumuz% 99.9 kız dedi
hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla
hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla
canım sen ne zaman gitcen kontrole ?bizde bi öğrenseydik dimiiiiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?