2011 Nisan Anneleri

2li test diyince moralim bozuluyor hep ense kalınlığımız 2.16 cıktı 3mmkadar normal diyorlar amaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebizimkide erkek pek te narin olmayacak galibaguclubacismile

Ensesi doğuştan kalın anam seninkinin zengin olacak belli.Benimki de pek bi koca kafalı ve göbüşlü olcak kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:roflol::roflol:sağlıklı olsunlarda ensesi kalın koca kafalı kel göbekli farketmezkaydirigubbakcemile3güldürdün beni Allahta seni güldürsün:roflol:

alıntı yapmadan yazyım bari alıntılar karışmış...

NAGİHAN canım ben 2 gün önce geldim kontrolden doktor söylemedi. bir dahaki kontrolümde ekimin sonunda yakın zamanda gidemicem.senin az kalmış merak içine bekliyorum. artık hayırlısı olsun ...

anladım canım zor olcak senin için beklemek , gerçi 2.bebişlerde biraz daha rahat olunuyor sanırım ben şu an görmemiş durumundayım hani şu tutmuş şeyini koparmış cinsindenkaydirigubbakcemile3

anladım canım zor olcak senin için beklemek , gerçi 2.bebişlerde biraz daha rahat olunuyor sanırım ben şu an görmemiş durumundayım hani şu tutmuş şeyini koparmış cinsindenkaydirigubbakcemile3

a.s kaydirigubbakcemile3canım bu çok normal ilk bebek heyecanı olunca meraklanmakta çok haklısın..aslında ilk çocukta ne olursa olsun farketmez derler hep. ama ikincide ilkine göre değişik olsun istenir.bizimkide öle bir bekleyiş işte.aslında çok merak etmicem ne olursa farketmez diyorumda işte insanoğlundaki merak bitmiyorfisfisfis

canım ben geçen günde yazmıştım yine yazıyı. benim bhcg 77 çıktı. ama oğluşum olacak. üstelik ben hala da deli gibi limon yiyorum. üzüm bile çok tatlı geliyor yutamıyorum. benim ki ye ekşiyi doğur hakkıyı oldu kaydirigubbakcemile3 .

cnm benim serbest beta hcg değerim 25 ti.eve erkek bebeğim bende doğru çıktı.

Ben geldim hatunlar...Nasılsınız...

hoşgeldin cnm
ben iyiyim ya sen nasılsın?

ya kızlar çoklu alıntı yapamadım hepimnize cok tşk ediyorum demek ondan biizm minik kuşun ensesi ince çıktı prenses ya ondanmış bayanssulusmile

ya bende baştan beri erkek hissediyorum hatta kanda gebelik testi yaptırmya gittigimizde ılk gunu sonuclar cıkmamıstı ozelhastaneye gıtıstık orda da laboratuar çlısmıyordu bnmde ağzımdan beyfendi daha ılk gunden ugrastırıyor bizi cıkmıstı arkaındanda eşimin ve kardesımın sesi a beyfend idedin faln demişlerdi bu arda ense kalınlıgı bnmde 0,87 bu kız demek mi oluyor 1mm den kucukse bu arsda cın ve rus takvımıde erkek dıyor ama bakalım hayırlısı olsun saglıklı sıhatlı olsunda gerisi önemi degıl....

slm arkadaşlar daha önc yazdım ama kalabalıkta gözden kaçtı sanırım.. bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım. geçen senede mart annesi olmuştum :))) 1,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeği bekliyorum sat tarihi 22 temmuz 2010 muhtmel doğum tarihi 28 nisan2011 ama ilk bebek sezeryan olduğu için muhtmelen bir hafta önce olacak. yoğun çalıştığım için sık sık giremiyorum ama vakit buldukça yazmaya çalışacağım. iyi gecelr...

oy maşallah cnm...hem annesin.hem ikinciye hamilesin hemde çalışıyosun ölemi..nasıl yapıyosun bunu..düzenin nasıl? bunu istyerekmi yaptınız..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım ben ıyıyım cok sukur havalar cok sugudu yaa hemde kapkaranlık sabah sıcacık yatagımdan kalkmak o kadar zou oluyorkı dısarıda kar varken ne yapacaksam artık bılmıyorum.Allah çalışan hamilelerın gucunu kuvvetını bın kat daha arttırır ınşallah.:CüvCüv:

günaydın kızlar...naber nasılsınız, oğluşumla bizde iyiyiz :)) dün gaviscona başladım kızlar midemi çok rahatlattı şikayeti olana tavsiye ederim...benimde çin takviminde erkek çıkmıştı ve 10. haftada ense kalınlığımız 1 in üzerindeydi , fikir olsun sizlere...

Günaydin kizlar. Umarim herkes iyidir. Ben de nasil becerdiysem soguk almisim 2 gündür. Deyim yerindeyse yatak dösek yatiyorum. Genelde böyle agir gecmez bende ama neyse. Ne yapalim. Aman kendinize dikkat edin sakin hasta olmayin.

Bu arada 2li testleri yapmaya devam ediyorsunuz sanirim. Insallah iyi sonuclar alirsiniz. Ben yaptirmayacagim bakalim. Öyle konusup anlastik esimle.

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen ve ıhlamur iç , çabucak geçer inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…