- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.921
2li test diyince moralim bozuluyor hep ense kalınlığımız 2.16 cıktı 3mmkadar normal diyorlar amaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebizimkide erkek pek te narin olmayacak galibaguclubacismile
anladım canım zor olcak senin için beklemek , gerçi 2.bebişlerde biraz daha rahat olunuyor sanırım ben şu an görmemiş durumundayım hani şu tutmuş şeyini koparmış cinsindenkaydirigubbakcemile3
canım senin bebişin ense kalınlığı çok yüksek değil sen strese girme ...bebişde üzülür o zaman..ikili test yapılmadımı?
Kızlar topiklerin birinde 2li testte yer alan free beta HCG değerine göre cinsiyet tahmini yapmışlar. eğerki bu değer 50 nin altındaysa erkek,51 ve üstü ise kız demişler. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bir bakın bakalım tutuyor mu sizlerde ?
Benim 32.1 değerim.Bu tahmin de erkek diyor bakalım hayırlısı...
Kızlar topiklerin birinde 2li testte yer alan free beta HCG değerine göre cinsiyet tahmini yapmışlar. eğerki bu değer 50 nin altındaysa erkek,51 ve üstü ise kız demişler. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bir bakın bakalım tutuyor mu sizlerde ?
Benim 32.1 değerim.Bu tahmin de erkek diyor bakalım hayırlısı...
Ben geldim hatunlar...Nasılsınız...
slm arkadaşlar daha önc yazdım ama kalabalıkta gözden kaçtı sanırım.. bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım. geçen senede mart annesi olmuştum :))) 1,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeği bekliyorum sat tarihi 22 temmuz 2010 muhtmel doğum tarihi 28 nisan2011 ama ilk bebek sezeryan olduğu için muhtmelen bir hafta önce olacak. yoğun çalıştığım için sık sık giremiyorum ama vakit buldukça yazmaya çalışacağım. iyi gecelr...
Günaydın kızlar bugün çok heycanlıyız. ense kalınlığına gideceğiz. Öğleden sonra.
Günaydin kizlar. Umarim herkes iyidir. Ben de nasil becerdiysem soguk almisim 2 gündür. Deyim yerindeyse yatak dösek yatiyorum. Genelde böyle agir gecmez bende ama neyse. Ne yapalim. Aman kendinize dikkat edin sakin hasta olmayin.
Bu arada 2li testleri yapmaya devam ediyorsunuz sanirim. Insallah iyi sonuclar alirsiniz. Ben yaptirmayacagim bakalim. Öyle konusup anlastik esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?