2011 Nisan Anneleri

tatlişlim sağol eklemişsin beni yaşım 31 canım

ekledim şimdi canım. ne güzel sen bizden önce öğrenmişsin cinsiyetini benim doktor haftası gelemden bişey söylemiyor.sen ikili test yaptırmışmıydın.ordaki kan değerin ne?benim bebişinde ense kalınlığı 1.1 çıktı bu ciniyet için belirleyicimi?

canım yaşadığım şehirdeki dr um 16. haftada kesin söyleyecekti bize, ankarada bir profösere gidiyorum ayrıca canım ,malum 2 kaybım var gittiğim hoca riskli gebelik uzmanı o söyledi erkek olacağını, ikili sonucumuda ankarada özel bir laboratuvarda verdim yarın çıkacak sonucu canım...bence ense kalınlığı çok belirleyici değildir cinsiyet için o daha çok sağlıkla alakalı olduğu için...

bende dün serum için gitmiştim doktorum gel bakalım ultrasondan dedi ense kalınlığına baktı 2.1mm. yüksek değilmi dedim yok dedi bizim makinalarımızın hassasiyeti iyi değil dedi.zaten ikili testi başka biyerde yaptırcam pazartesi günü.cinsiyetinide öğrenirmiyim acaba.

anladım canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

kızlar bişey söylicem bu ense pilisine göre cinsiyet tahmini yapılıyo. bu çocuğun ensesinin kalınlığı değilki ensenin arkasındaki ödemin kalınlığı.

benim bebişimin de 1.1 di canım. sonuç erkek

merhaba arkadaşlarrr
bebeğimin cinsiyeti belli oldu 2 gün önce.
bebeğim bayağı önden gidiyor yalnız
2 gün önce 15+2 dedi doktorumuz. yani bugün 15+4 olduk. ama sat a göre gerideyiz bayağı.
hangisini saayıcam bilmiyorum

bu arada bi oğluşumuz olucakmış.
prensim geliyorrrr

bana hep kız geliyordu doktora yanlış olmasın dedim:) kızdır o dedim. istiyordum çünkü.
ama doktor gerekli olan bölgeyi fazlasıyla gösterince ve %99 erkek diyince tmm dedim:)
prensim geliyor.
alllahım hayırlısını versin hepimize inş. sağlıkla gelsinler.

canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür 2 liye gerek yok dedi
hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla[/QUOTE]
benimde 1.46 çıkmıştı canım..bende çok güçlü bir şekilde erkek olduğunu hissediyorum..
hatta elimdeki cddeki 4 boyutlu görüntüsünden pipisini bile seçebiliyorum ama drçemin olamadı,haftaya öğrenecez inş.3lü test yaptırmaya gerek var mı yaa,bence yok gibi ama dr.ile görüşmedim henüz..

cnm benim serbest beta hcg değerim 25 ti.eve erkek bebeğim bende doğru çıktı.

hoşgeldin cnm
ben iyiyim ya sen nasılsın?

Aysucum,maşallah sende de herşey tuttu,bütün takvimler sbeta hcg,ne şanslısın..
peki ekşi tatlı durumun neydi,oda tutmuştur kesin yerimseniben

hoşgeldin canım..maşallah 2. çocuğu yapıvermişsin hemen..planlımıydı?
Allah bağışlasın ikisini de,yoğun çalışma ortamında zor gerçekten,tebrik ederim..

AMİİİN...ayneen,bugün bende yataktan sürünerek kalktım nerdeyse..yağmurlu havada evde olmayı çok istiyorum ama ne yazıkki iş var..:gitme:
Günaydın kızlar bugün çok heycanlıyız. ense kalınlığına gideceğiz. Öğleden sonra.
hadi bakalım zerdalim,hayırlı haberlerler gel inş.bu arada cinsiyetini de öğrenirsin inş.
benim hissettiğim senin de oğlun olacak ama hayırlısı sağlıklı olsun da...

kızlar bişey söylicem bu ense pilisine göre cinsiyet tahmini yapılıyo. bu çocuğun ensesinin kalınlığı değilki ensenin arkasındaki ödemin kalınlığı.

doğru söylüyorsun canım,ense altındaki sıvı miktarına bakılıyor aslında..
cinsiyet tahmini konusunda pek sanmıyorum belki bazı tutan istatistikler vardır..

hayırlı olsun canım..prensler topiği olacak maşallaah
nerdeyse 1 hafta önde gidiyor,demekki annesi iyi bakıyor ona..

kızalr açıkçası ense kalınlı ile cinsiyet arasında bağlantı ilk kez duydum ama mantıksız da değil bim presnsesin 1 mm nin altında çıktı doktor cok nadir görülür bu kadar ince çok iyi dedi

Hayirli olsun. Senin bebisin cinsiyeti belli mi? Degilse belki bugün bir tüyo bile alabilirsin. kaydirigubbakcemile3
inşallah bakalım. Ama ense kalınlığı iyi çıksın. Cinsiyet ne olursa olsun. Bebeğim benim.
güzel sonuçlarla dönersin inşallah :))
Sağol canım benim teşekkür ederim. yarın sonucumu yazarım buraya.

hadi bakalım zerdalim,hayırlı haberlerler gel inş.bu arada cinsiyetini de öğrenirsin inş.
benim hissettiğim senin de oğlun olacak ama hayırlısı sağlıklı olsun da...
İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Dua edin kızlar.
Bakalım bende erkek hissediyorum. Bi arkdaşımda erkek hissediyormuş oğlan çıkmış. bakalım, ufak bi tüyo alırız. Bizim doktorun ultrasyonu çok kaliteli değil ama, bişeyler söyler belki.

saol cnm evet demekki iyi bakıyorum:)

kızlar ben ekşi yiyorum ama erkek oldu.
ense kalınlığımızda 12+1 de 1.7mm çıkmıştı
doktor haftasına göre normal diye kabul etti.
yani bebeğin haftasıda çok önemli ense kalınlığında.

hayırlı olsun canım senin bebişte erkek demekgamyoncuiremsuben hep tatlı yedim erkekkaydirigubbakcemile3yemekle pek alakası yook galibaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…