- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.941
Günaydın kızlar bugün çok heycanlıyız. ense kalınlığına gideceğiz. Öğleden sonra.
geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen ve ıhlamur iç , çabucak geçer inşallah....
günaydın kızlar ben halen listede yokum amaaa:hulya:
yaş 25
boy 170
son sat 28 haziran
beklenen dogum 4 nisan
cinsiyeti kız[/QUOTE
canım sayfalar hızlı ilerliyor bazen takip etmem görmem zor oluyor şuan topikteyim ve tesadüf gördüm.seni ekledim ama özelden msj atsanız benim için daha kolay olur.
tatlişlim sağol eklemişsin beni yaşım 31 canım
ekledim şimdi canım. ne güzel sen bizden önce öğrenmişsin cinsiyetini benim doktor haftası gelemden bişey söylemiyor.sen ikili test yaptırmışmıydın.ordaki kan değerin ne?benim bebişinde ense kalınlığı 1.1 çıktı bu ciniyet için belirleyicimi?
canım yaşadığım şehirdeki dr um 16. haftada kesin söyleyecekti bize, ankarada bir profösere gidiyorum ayrıca canım ,malum 2 kaybım var gittiğim hoca riskli gebelik uzmanı o söyledi erkek olacağını, ikili sonucumuda ankarada özel bir laboratuvarda verdim yarın çıkacak sonucu canım...bence ense kalınlığı çok belirleyici değildir cinsiyet için o daha çok sağlıkla alakalı olduğu için...
ekledim şimdi canım. ne güzel sen bizden önce öğrenmişsin cinsiyetini benim doktor haftası gelemden bişey söylemiyor.sen ikili test yaptırmışmıydın.ordaki kan değerin ne?benim bebişinde ense kalınlığı 1.1 çıktı bu ciniyet için belirleyicimi?
benim bebişimin de 1.1 di canım. sonuç erkek
hmm 1 milimin altında olmasıda narin nazenin bir prensesin geleceğine işaretmiş demekki ...Bunu da öğrenmiş olduk .Benim ki 1.48 di bakalım hayırlısı olsun artık darısı bizlere öğrenellim hayırlısıyla[/QUOTE]canım biizm doktorumuz 2 li test yapmayacak hata payı çok oluyor diye 17. haftada direk 4 lü test yapıcak dün ense kalınlığı ölçüldü 1 mm den az çıktı şükür2 liye gerek yok dedi
cnm benim serbest beta hcg değerim 25 ti.eve erkek bebeğim bende doğru çıktı.
hoşgeldin cnm
ben iyiyim ya sen nasılsın?
slm arkadaşlar daha önc yazdım ama kalabalıkta gözden kaçtı sanırım.. bende allah nasip ederse nisan annesi olacağım. geçen senede mart annesi olmuştum :))) 1,5 yaşında bi oğlum var ikinci bebeği bekliyorum sat tarihi 22 temmuz 2010 muhtmel doğum tarihi 28 nisan2011 ama ilk bebek sezeryan olduğu için muhtmelen bir hafta önce olacak. yoğun çalıştığım için sık sık giremiyorum ama vakit buldukça yazmaya çalışacağım. iyi gecelr...
günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım ben ıyıyım cok sukur havalar cok sugudu yaa hemde kapkaranlık sabah sıcacık yatagımdan kalkmak o kadar zou oluyorkı dısarıda kar varken ne yapacaksam artık bılmıyorum.Allah çalışan hamilelerın gucunu kuvvetını bın kat daha arttırır ınşallah.:CüvCüv:
hadi bakalım zerdalim,hayırlı haberlerler gel inş.bu arada cinsiyetini de öğrenirsin inş.Günaydın kızlar bugün çok heycanlıyız. ense kalınlığına gideceğiz. Öğleden sonra.
kızlar bişey söylicem bu ense pilisine göre cinsiyet tahmini yapılıyo. bu çocuğun ensesinin kalınlığı değilki ensenin arkasındaki ödemin kalınlığı.
merhaba arkadaşlarrr
bebeğimin cinsiyeti belli oldu 2 gün önce.
bebeğim bayağı önden gidiyor yalnız
2 gün önce 15+2 dedi doktorumuz. yani bugün 15+4 olduk. ama sat a göre gerideyiz bayağı.
hangisini saayıcam bilmiyorum
bu arada bi oğluşumuz olucakmış.
prensim geliyorrrr
bana hep kız geliyordu doktora yanlış olmasın dedim:) kızdır o dedim. istiyordum çünkü.
ama doktor gerekli olan bölgeyi fazlasıyla gösterince ve %99 erkek diyince tmm dedim:)
prensim geliyor.
alllahım hayırlısını versin hepimize inş. sağlıkla gelsinler.
inşallah bakalım. Ama ense kalınlığı iyi çıksın. Cinsiyet ne olursa olsun. Bebeğim benim.Hayirli olsun. Senin bebisin cinsiyeti belli mi? Degilse belki bugün bir tüyo bile alabilirsin. kaydirigubbakcemile3
Sağol canım benim teşekkür ederim. yarın sonucumu yazarım buraya.güzel sonuçlarla dönersin inşallah :))
İnşallah hayırlı haberlerle dönerim. Dua edin kızlar.hadi bakalım zerdalim,hayırlı haberlerler gel inş.bu arada cinsiyetini de öğrenirsin inş.
benim hissettiğim senin de oğlun olacak ama hayırlısı sağlıklı olsun da...
saol cnm evet demekki iyi bakıyorum:)
kızlar ben ekşi yiyorum ama erkek oldu.
ense kalınlığımızda 12+1 de 1.7mm çıkmıştı
doktor haftasına göre normal diye kabul etti.
yani bebeğin haftasıda çok önemli ense kalınlığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?