- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.961
hayırlı olsun canım senin bebişte erkek demekgamyoncuiremsuben hep tatlı yedim erkekkaydirigubbakcemile3yemekle pek alakası yook galibaCADIARZU
bncede alakası yok cnm.
bnm bulantım çoktu o yuzden bastırsın diye yiyodum
ben buzdolabını açamıyordum cnm ama şuan ööyle diilim.
benm genelde akşam saatleri oluyopr bulantım
bnde hemen geçip yatıyorum
çok azaldı yani.
bide bana dramamine iyi geldi
metpamid daha beter yapıyordu
ben buzdolabını açamıyordum cnm ama şuan ööyle diilim.
benm genelde akşam saatleri oluyopr bulantım
bnde hemen geçip yatıyorum
çok azaldı yani.
bide bana dramamine iyi geldi
metpamid daha beter yapıyordu
bende aynı buzdolabının kapısını açamıyorum eşime açtırıyorum inşallah benimkide geçer.
ben yaptırmadım doktorum 4 lü yaptırırz dedi.
ense kalınlığı iyi çıktı 1.7 mm idi.
merak etme cnm normal çıkar inş..
bulantılarda 4. ayda geçer inş. cnm bakalım bekliorm bnde
insallah canım:Saruboceq:araştıra araştıra tuhaf oldum 3 gündürkafamçokkarıştı 3mm kadar normalmiş Allah korusun hepimizin bebişini:Saruboceq:
Selam kızlar,
hayırlısı ile bende bu c.tesi ense kalınlığı testi için gideceğim.Cinsiyetide çok merak ediyorum ama sanırım daha belli olmaz :)) amaaaan sağlıklı sıhhatli olsunda bebeğim gerisi teferruat :))
ve bu arada ben midemi çok bulandırıyor diye başta su olmak üzere sıvı şeyler tüketemiyorum..
Sizinde hâla boyle sıkıntılarınız var mı ??
Selam doktordan geliyorum sinirlerim tepemde bebeğim tam 12haftalıkbendevletet giidyorum ultrason doktorum ayrı haliyle her zmaanngititiğim doktor izinliydi başka doktor baktı ense kalınlığına ya sinir oldum bizim cihaz tam ölçüm yapamayabilir dedi eşime eşim hasatnede çalışıyorda neyse baktı ultrasonda ya kadın ne bebeğimi gösterdi bana ne kalp atışını dinletti resmini bile vermedi kaç gr kaç cm eşim izledi ekrandan o kadar üzüldümki ense kalınlığıda 2.1 çıktı doktorumda özel labaratuvara yönlendirdi beni ikili testi devlet karşılamıyormuş bu konuda bilginiz var mı ben hasretle bebeğimi görmeye gittim göremedim eşim diyor çok hareketliydi eli kolu kafası hiç durmadı .Hamdolsun bebeğim sağ salimdi ama çok üzgünüm.
ablamda ikili testini devlet hastanesinde yaptırmıştı cnm.
yani ben yapıyorlar ve devlet karşılıyor diye biliyorum.
neden göstermiyor ben onu anlamadım:S
ne hain insanlar var
selam arkadaşlar...
bende bir süredr giremiyordum.bi baktım ooooo 50 sayfa yazmışsınız hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla herkes iyi aman ne güzell..
bende doktor değiştirmeye karar verdim ve dün başka bir dr gittim...bebeğimi gördüm kocaman olmuş...öyle tatlıydı ki...
ense kalınlığına baktı dr 1.2mm çıktı iyi dedi...ikili test için kan vertdim haftaya alıcaz sonucu...
bir de başka bir sürü tahliller verdi açlık şekeri toxoplazma kızamıkçık sarılık tiroid eliza wala dün yaptırmadım 200 tl dediler tahlillere...pazartesi devlet hastanesine gidicem acaba orda yaptırabilir miyiim ki.....
gözün aydın sonuçların iyi çıkmış.. darısı kan tahliline..
devlet o testleri yapıyo, ben yaptırmıştım.
peki nasıl yaptırdın bu testleri istiyorum mu dedin...ya gidicem de nasıl sölicem bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?