2011 Nisan Anneleri

ben elimde doktorun yazdığı kağıtla gittim, ama önceden randevu aldım internetten.
onlarda barkod numarası ile girdi kaydımı yazıp yolladı, laboratuvara..

hmmm...anladım.... du bakalım bende öyle yapayım....
ha bu arada bu yeni dr yeni ilaçlar verdi bana...kan haapı kullanmıyordum artık kullan dedi.....süt içemiyorum dedim ( kokusundan bile midem bulanıyo) calsiyum verdi...böle suda eriyen bişe...tadı portakallı sodaya benziyo :)) bide megadyn e devam et dedi kokusu igrenc ama napayım dayanıcam artık

bana da elevit verdi, içinde herşey var.. sadece onu içiyorum..

canım hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin...
Bu zaten çin takvimi gibi bişeyde olabilir bilimsel değil yani canım yanılması normal.
cnm benim serbest beta hcg değerim 25 ti.eve erkek bebeğim bende doğru çıktı.
Hmmm sende tutmuş bakalım bizde ne olcakakannehir

benim bebişimin de 1.1 di canım. sonuç erkek
kızlar sizde de tutmuş ense kalınlığı bakalım biz ne zaman kurtulcaz meraktan
Oh oh oh prensler doldurdu Nisanı kızlar kıymetli olacak desenize kaydirigubbakcemile3 Maaşallah bebeğine önden gidiyor benimde 4 gün önden gidiyordu ama ben sat a göre takibi yapıyorum.Değişebiliyor gelişime göre.
kızlar selam , 12+4'de fetal ense kalınlığı : 1,2 / Erkek olabilirmiş.
kan sonuçlarını bekliyoruz şimdi :Saruboceq:
Kan sonuçlarınıda yazarsın canım o da tutacak mı bakalım.Gerçi yüzde yüz değil henüz cinsiyetiniz sanırım
Hiiiiiççç üzülme hastanelere Allah düşürmesin kimseyi hem özelde bakarsın kuzuna:)

artık yavaş yavaş geçicek cnm merak etme.
bnde öyle yapıyordum saolsun eşimde yardımcı çok bana

ay allahtan eşlerimiz anlayışlı. benim eşim ilk başlarda çok düşkün değildi ama bu aralar el üstünde tutuyo geçen gün beraber bi akrabalarına gittik orda beni hiç kaldırmadı sürekli otur kalkma. hatta halası ne oluyo bi çocuğu senin karın mı doğuruyo dedi eşimde benim karım kıymetli iyi bakın ona dedi. ayy nasıl utandım. evleri biraz soğuktu hemen sobayı yakın üstüne bişey getirin dedi durdu ay buaralar benimkine bişeyler oldu. hatta mutfağa girmeyen adam dün benimle beraber gözleme yaptı ben açtım o pişirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzelkaydirigubbakcemile3gecen hafta sonuda biz birlikte temizlik yaptık ç.suyu kokusuna dayanamadı ama:roflol::roflol:bayılacaktı adam:roflol:birde ultrasonda görmediyse onuda görsünkaydirigubbakcemile3benim eşim ilkzamanlar anlamadı ama kontrollere gelince cok etkilendiaklinialirimsmile

kızlar bide ben dün araba kullandım ay içim içimi yedi bu seferde bişey olurmu diye hemen bu sabah hastaneye gittim çok şükür ii kuzum. ama dr ne konuştu ne bişey ii güzel dedi okadar (kendi dr uma gitmedim evin yakınında bi hastaneye gitmiştim) ne ultrason kağıdı verdi ne bişey ne kadar ilgisiz dr lar var yaa

ohh maşallah sübhanallah zynp, nazar değmesin

zaten ultrasonda gördükten sonra bişeyler oldu ona hareketlerini falan görünce bii tuhaf oldu. kızlar eşleriniz ultrasona girmediyse kesinlikle onlarıda yanınıza alın süper değişimler oluyor.

Benim eşim giriyorda ne oluyorki beni üzmekten vazgeçmiyor şu an o kadar sinirlerim bozuk ki bebeğimi görseydim sakinleşirdim pis doktor çok gördü yok ben ayın ortasında gidicem özele

Benim eşim giriyorda ne oluyorki beni üzmekten vazgeçmiyor şu an o kadar sinirlerim bozuk ki bebeğimi görseydim sakinleşirdim pis doktor çok gördü yok ben ayın ortasında gidicem özele

Devlet hastanesine SSK lılarda gidebiliyor mu acaba?Birde randevuyu nsl alıyorsunuz arkadaşlar..belki senin eşin hastanede çalıştığından bu işelmeler kolaydır ama genelde nsl oluyor acaba?

sen çok üzülmüşsün anlaşılan cnm bende gittim ama banada göstermedi bebiğimi sadece ii dedii okadar en isi özel yada üniversite hastaneleri

merhaba herkese ,
biz dün 2 li test sonucumuzu aldık doktorumuza gösterdik. moralim bozuldu . çoğumuz 2 li test sonucunu aldı sanırım. içinizde 2 li test sonucuna bakıpta doktoru 4 lü teste çağıran varmı.??? ense kalınlığımız 2.1 çıktı .burada çogu arkadasın anladığım kadarıyla 2 nin altında .caba bundan dolayı bi sorun mu gördü de çağırdı ..

ayrıca bi sorumda hani bazı arkadaşlar hcg ye göre kız erkek diyorlar ya benim ki 30,650 bu durum da ne oluyor :)):ecrin_bebek:

merhaba arkadaslar nasılsınız....

ayy cumartesi günü misafir gelicek ne yapacağım karar veremiyorum fikir verebilecek olan var mı bana... yaa bide birşey diyeceğim ben bütün gün araba kullanıyorum temde ev şehir dışında olduğu için ve hepte uzak mesafeler bir zararı yoktur heralde daha dimi çok yeni çünkü daha küçük karnımız nasıl olsa..

canım dr riskin kac olduğunu söylemedimi?

inş bişey olmaz cnm ya. bizde geçen gün eşimin memleketine gittik yolda eşimin uykusu gelince ben kullanmak zorunda kaldım. işte biz telaşlanıyoruz bu konularda bende hemen bişey olur mu ki korkusuyla hemen dr gittim çok evhamlıyız çooooooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…