- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #7.981
ben elimde doktorun yazdığı kağıtla gittim, ama önceden randevu aldım internetten.
onlarda barkod numarası ile girdi kaydımı yazıp yolladı, laboratuvara..
hmmm...anladım.... du bakalım bende öyle yapayım....
ha bu arada bu yeni dr yeni ilaçlar verdi bana...kan haapı kullanmıyordum artık kullan dedi.....süt içemiyorum dedim ( kokusundan bile midem bulanıyo) calsiyum verdi...böle suda eriyen bişe...tadı portakallı sodaya benziyo :)) bide megadyn e devam et dedi kokusu igrenc ama napayım dayanıcam artık
canım hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin...a.s kaydirigubbakcemile3canım bu çok normal ilk bebek heyecanı olunca meraklanmakta çok haklısın..aslında ilk çocukta ne olursa olsun farketmez derler hep. ama ikincide ilkine göre değişik olsun istenir.bizimkide öle bir bekleyiş işte.aslında çok merak etmicem ne olursa farketmez diyorumda işte insanoğlundaki merak bitmiyorfisfisfis
Bu zaten çin takvimi gibi bişeyde olabilir bilimsel değil yani canım yanılması normal.canım ben geçen günde yazmıştım yine yazıyı. benim bhcg 77 çıktı. ama oğluşum olacak. üstelik ben hala da deli gibi limon yiyorum. üzüm bile çok tatlı geliyor yutamıyorum. benim ki ye ekşiyi doğur hakkıyı oldu kaydirigubbakcemile3 .
Hmmm sende tutmuş bakalım bizde ne olcakakannehircnm benim serbest beta hcg değerim 25 ti.eve erkek bebeğim bende doğru çıktı.
günaydın kızlar...naber nasılsınız, oğluşumla bizde iyiyiz :)) dün gaviscona başladım kızlar midemi çok rahatlattı şikayeti olana tavsiye ederim...benimde çin takviminde erkek çıkmıştı ve 10. haftada ense kalınlığımız 1 in üzerindeydi , fikir olsun sizlere...
kızlar sizde de tutmuş ense kalınlığı bakalım biz ne zaman kurtulcaz meraktanbenim bebişimin de 1.1 di canım. sonuç erkek
Oh oh oh prensler doldurdu Nisanı kızlar kıymetli olacak desenize kaydirigubbakcemile3 Maaşallah bebeğine önden gidiyor benimde 4 gün önden gidiyordu ama ben sat a göre takibi yapıyorum.Değişebiliyor gelişime göre.merhaba arkadaşlarrr
bebeğimin cinsiyeti belli oldu 2 gün önce.
bebeğim bayağı önden gidiyor yalnız
2 gün önce 15+2 dedi doktorumuz. yani bugün 15+4 olduk. ama sat a göre gerideyiz bayağı.
hangisini saayıcam bilmiyorum
bu arada bi oğluşumuz olucakmış.
prensim geliyorrrr
bana hep kız geliyordu doktora yanlış olmasın dedim:) kızdır o dedim. istiyordum çünkü.
ama doktor gerekli olan bölgeyi fazlasıyla gösterince ve %99 erkek diyince tmm dedim:)
prensim geliyor.
alllahım hayırlısını versin hepimize inş. sağlıkla gelsinler.
Kan sonuçlarınıda yazarsın canım o da tutacak mı bakalım.Gerçi yüzde yüz değil henüz cinsiyetiniz sanırımkızlar selam , 12+4'de fetal ense kalınlığı : 1,2 / Erkekolabilirmiş.
kan sonuçlarını bekliyoruz şimdi :Saruboceq:
Hiiiiiççç üzülme hastanelere Allah düşürmesin kimseyi hem özelde bakarsın kuzuna:)Selam doktordan geliyorum sinirlerim tepemde bebeğim tam 12haftalıkbendevletet giidyorum ultrason doktorum ayrı haliyle her zmaanngititiğim doktor izinliydi başka doktor baktı ense kalınlığına ya sinir oldum bizim cihaz tam ölçüm yapamayabilir dedi eşime eşim hasatnede çalışıyorda neyse baktı ultrasonda ya kadın ne bebeğimi gösterdi bana ne kalp atışını dinletti resmini bile vermedi kaç gr kaç cm eşim izledi ekrandan o kadar üzüldümki ense kalınlığıda 2.1 çıktı doktorumda özel labaratuvara yönlendirdi beni ikili testi devlet karşılamıyormuş bu konuda bilginiz var mı ben hasretle bebeğimi görmeye gittim göremedim eşim diyor çok hareketliydi eli kolu kafası hiç durmadı .Hamdolsun bebeğim sağ salimdi ama çok üzgünüm.
artık yavaş yavaş geçicek cnm merak etme.
bnde öyle yapıyordum saolsun eşimde yardımcı çok bana
ay allahtan eşlerimiz anlayışlı. benim eşim ilk başlarda çok düşkün değildi ama bu aralar el üstünde tutuyo geçen gün beraber bi akrabalarına gittik orda beni hiç kaldırmadı sürekli otur kalkma. hatta halası ne oluyo bi çocuğu senin karın mı doğuruyo dedi eşimde benim karım kıymetli iyi bakın ona dedi. ayy nasıl utandım. evleri biraz soğuktu hemen sobayı yakın üstüne bişey getirin dedi durdu ay buaralar benimkine bişeyler oldu. hatta mutfağa girmeyen adam dün benimle beraber gözleme yaptı ben açtım o pişirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hala var canımakannehirama yavas yavas azalıyor.cinsiyeti belki söyler haftaya :ecrin_bebek:erkek bebkler daha cabuk belli oluyor..
ay allahtan eşlerimiz anlayışlı. benim eşim ilk başlarda çok düşkün değildi ama bu aralar el üstünde tutuyo geçen gün beraber bi akrabalarına gittik orda beni hiç kaldırmadı sürekli otur kalkma. hatta halası ne oluyo bi çocuğu senin karın mı doğuruyo dedi eşimde benim karım kıymetli iyi bakın ona dedi. ayy nasıl utandım. evleri biraz soğuktu hemen sobayı yakın üstüne bişey getirin dedi durdu ay buaralar benimkine bişeyler oldu. hatta mutfağa girmeyen adam dün benimle beraber gözleme yaptı ben açtım o pişirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzelkaydirigubbakcemile3gecen hafta sonuda biz birlikte temizlik yaptık ç.suyu kokusuna dayanamadı ama:roflol::roflol:bayılacaktı adam:roflol:birde ultrasonda görmediyse onuda görsünkaydirigubbakcemile3benim eşim ilkzamanlar anlamadı ama kontrollere gelince cok etkilendiaklinialirimsmile
ohh maşallah sübhanallah zynp, nazar değmesinsaol cnm benim kimselere nazar değmez inş
zaten ultrasonda gördükten sonra bişeyler oldu ona hareketlerini falan görünce bii tuhaf oldu. kızlar eşleriniz ultrasona girmediyse kesinlikle onlarıda yanınıza alın süper değişimler oluyor.
Benim eşim giriyorda ne oluyorki beni üzmekten vazgeçmiyor şu an o kadar sinirlerim bozuk ki bebeğimi görseydim sakinleşirdim pis doktor çok gördü yok ben ayın ortasında gidicem özele
Benim eşim giriyorda ne oluyorki beni üzmekten vazgeçmiyor şu an o kadar sinirlerim bozuk ki bebeğimi görseydim sakinleşirdim pis doktor çok gördü yok ben ayın ortasında gidicem özele
Devlet hastanesine SSK lılarda gidebiliyor mu acaba?Birde randevuyu nsl alıyorsunuz arkadaşlar..belki senin eşin hastanede çalıştığından bu işelmeler kolaydır ama genelde nsl oluyor acaba?
merhaba herkese ,
biz dün 2 li test sonucumuzu aldık doktorumuza gösterdik. moralim bozuldu . çoğumuz 2 li test sonucunu aldı sanırım. içinizde 2 li test sonucuna bakıpta doktoru 4 lü teste çağıran varmı.??? ense kalınlığımız 2.1 çıktı .burada çogu arkadasın anladığım kadarıyla 2 nin altında .caba bundan dolayı bi sorun mu gördü de çağırdı ..
ayrıca bi sorumda hani bazı arkadaşlar hcg ye göre kız erkek diyorlar ya benim ki 30,650 bu durum da ne oluyor :)):ecrin_bebek:
merhaba arkadaslar nasılsınız....
ayy cumartesi günü misafir gelicek ne yapacağım karar veremiyorum fikir verebilecek olan var mı bana... yaa bide birşey diyeceğim ben bütün gün araba kullanıyorum temde ev şehir dışında olduğu için ve hepte uzak mesafeler bir zararı yoktur heralde daha dimi çok yeni çünkü daha küçük karnımız nasıl olsa..
ssklılar gidebiliyor tabiki canım..telefonla randevu alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?