2011 Nisan Anneleri

:1shok: cnm ya nie çiğköfte yedin... etsizdi değilmi..ah gülüm ya yemeyin şu dışarda yapılan şeyleri...içine ne baharatlar atıyolar.... kaç günlük :uhm: akannehir

etsiz çig köfte günlük yapılıyo her zaman aldıgımız yer ben cok severim çig köfteyi ama bebegime zararlıysa yemem ssakıncası varmı bilmiyorum ki

Ben de yiyorum. Geçen canım acayip çekmişti. Eşim aldı sağolsun. İçinde et olmadığı sürece sorun olmaz. Onu yeme bunu yeme yaparsak valla 9 ay geçmezzzz.

yssknk beni sormuşsun canım anca yerime geldim. Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor onun haricinde iyiyim çok şükür. <Sen nasılsın

aman bişey olmasın ben cok severimde ondan ama yememem gerekiyorsada yemem hersey bebegim için :)))) nasılsın bugün bebk nasıl

çok iyiyim canım bebişte iyidir sanırım hissedemiyorum henüzsen nasılsın üzmüyorsun dimi bebişi stres yapma lütfen..bende araştırıyorum işte onu yeme bunu yeme meselesikafamçokkarıştınar yemeyin diyor bazı yerdelerde ama cok seviyorum:uhm:

Moralini bozma. Bişey çıkmaz. 3'ün üstü tehlikeli. Emin olmak içine 4'lü test istemiştir. Benim halamda risk değeri 1/7 çıkmıştı. Düşünsene ne kadar yüksek ihtimal. Sonrasında bişey çıkmadı.
Kan değerine göre erkek olması lazım. 50'lerde ise kız oluyor. 20'lerde kesin erkek deniyor. Ama buna da inanma. Benim ilk hamileliğimde 23 çıkmıştı. Kızım oldu. Hurafe bunlar. Az kaldı. 4 hafta sonra öğrenirsin.

etsiz çig köfte günlük yapılıyo her zaman aldıgımız yer ben cok severim çig köfteyi ama bebegime zararlıysa yemem ssakıncası varmı bilmiyorum ki

cnm ya benim teleşımı mazur gör...aklinialirimsmile ilk bebişim toxoplazmadan.. yani ben çok çiğköfte yerdimde evde annem yapar dışarda 2 günde 1.. ya kedi köpekten ki onun imkanı yok nerdeyse yada çiğ köfteden..doktorum bana bu sefer test verdiğinde toxoplazmaya karşı bağışıklığın var ilk düşüğün ondanmıydı dedi ardında çokmu çiğ köfte yedin diyince artık öle korkuyorum ki..adı bile yetiyo bana..yoksa illaki bildiğin yer..ama napim.. işte..bilmiyorumkismile

yok yok teyzesi üzermiyim üzmüyorum bugün mutluyuz çok şükür......ayy ben deli gibi nar yiyorum kaynanam temizliyo getiriyo bende kaşıkla yiyorum hatta nar yiyenin bebeginin yanagında gamzeli oluyormuş.....tabiki sen ellerinle yeme yersende bi yerine sürme elini çünki bebekde iz kalıyomuş öyle duydum ben

Ben de dün ikili teste girdim. Kızım yine rahat durmadı. Babası da doğrudürüst bakamadı.
Ufaklık kocaman olmuş. Aşırı derecede hareketliydi. Dr'a bile gına geldi. Bir ölçüm için 5 dk uğraştı.
Ense kalınlığı da burun kemiği de normal göründü. Kan sonucunu cumartesi alacağım artık.
İçimden erkekmiş gibi geldi o anda. Dr'a sordum. Tam bacak arasına baktı. Tepecik göründü ama daha küçük sonradan klitorise de dönüşebilir. İddalı olmayayım dedi. Kızımda da o tepeciği görmüştüm. Erkekse diye korkuyorum nedense. Erkek çocuklarda hep bir adım geride dururum. Herşeyi daha zormuş gibi geliyor. Oyunu, kıyafetleri, okuldaki başarısı, gelecekteki mesleği v.s. Hep elin üzerinde oluyor. Hayırlısı artık Allah'tan.

ay canım allah razı olsun iyiki ayınlattın saol cnm bende evde yaptırıyım o zamn duymamıstım ki hiçç

mutlu olmanıza sevindim canımkaydirigubbakcemile3narın iz bıraktığını daha dün öğrendimeyvahedigeldismilebir yerime sürmedim amabilmiyorumkismilegamze için ayvada diyorlar babamıza çekerse iki tane gamzemiz olur zaten

ahh bu baş ağrılarıeyvahedigeldismilebende iyiyim canım evdeyim işte oyalacak bişeyler arıyorumkaydirigubbakcemile3

evet maalesef ilk haftadan beri var başağrısı ama 2 gündür şiddetlendi. evde dinlen canım bol bol, ye iç dinlenkaydirigubbakcemile3aç tv yi interneti ohhh sefa yap

Ben onu ayva diye biliyordum.

Sen etli çiğköfte yiyordun o zaman. Bir arkadaşım onun yüzünden kör oluyordu.

evet maalesef ilk haftadan beri var başağrısı ama 2 gündür şiddetlendi. evde dinlen canım bol bol, ye iç dinlenkaydirigubbakcemile3aç tv yi interneti ohhh sefa yap

öyleim valla:kedi:sen ne zamana kadar calışmayı düşünüyorsun canım?bu arada örgümü örsem die düşünüyorum sıkıntıdan:hulya:bebişe lazım ne de olsayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…