- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.001
:1shok: cnm ya nie çiğköfte yedin... etsizdi değilmi..ah gülüm ya yemeyin şu dışarda yapılan şeyleri...içine ne baharatlar atıyolar.... kaç günlük :uhm: akannehir
etsiz çig köfte günlük yapılıyo her zaman aldıgımız yer ben cok severim çig köfteyi ama bebegime zararlıysa yemem ssakıncası varmı bilmiyorum ki
etsiz olursa bir zararı yok canım..bende yiyorum zaten etli olanlar yasaklandı.
aman bişey olmasın ben cok severimde ondan ama yememem gerekiyorsada yemem hersey bebegim için :)))) nasılsın bugün bebk nasıl
merhaba herkese ,
biz dün 2 li test sonucumuzu aldık doktorumuza gösterdik. moralim bozuldu . çoğumuz 2 li test sonucunu aldı sanırım. içinizde 2 li test sonucuna bakıpta doktoru 4 lü teste çağıran varmı.??? ense kalınlığımız 2.1 çıktı .burada çogu arkadasın anladığım kadarıyla 2 nin altında .caba bundan dolayı bi sorun mu gördü de çağırdı ..
ayrıca bi sorumda hani bazı arkadaşlar hcg ye göre kız erkek diyorlar ya benim ki 30,650 bu durum da ne oluyor :)):ecrin_bebek:
yssknk beni sormuşsun canım anca yerime geldim. Dünden beri başım inanılmaz ağrıyor onun haricinde iyiyim çok şükür. <Sen nasılsın
etsiz çig köfte günlük yapılıyo her zaman aldıgımız yer ben cok severim çig köfteyi ama bebegime zararlıysa yemem ssakıncası varmı bilmiyorum ki
çok iyiyim canım bebişte iyidir sanırım hissedemiyorum henüzsen nasılsın üzmüyorsun dimi bebişi stres yapma lütfen..bende araştırıyorum işte onu yeme bunu yeme meselesikafamçokkarıştınar yemeyin diyor bazı yerdelerde ama cok seviyorum:uhm:
cnm ya benim teleşımı mazur gör...aklinialirimsmile ilk bebişim toxoplazmadan.. yani ben çok çiğköfte yerdimde evde annem yapar dışarda 2 günde 1.. ya kedi köpekten ki onun imkanı yok nerdeyse yada çiğ köfteden..doktorum bana bu sefer test verdiğinde toxoplazmaya karşı bağışıklığın var ilk düşüğün ondanmıydı dedi ardında çokmu çiğ köfte yedin diyince artık öle korkuyorum ki..adı bile yetiyo bana..yoksa illaki bildiğin yer..ama napim.. işte..bilmiyorumkismile
yok yok teyzesi üzermiyim üzmüyorum bugün mutluyuz çok şükür......ayy ben deli gibi nar yiyorum kaynanam temizliyo getiriyo bende kaşıkla yiyorum hatta nar yiyenin bebeginin yanagında gamzeli oluyormuş.....tabiki sen ellerinle yeme yersende bi yerine sürme elini çünki bebekde iz kalıyomuş öyle duydum ben
ahh bu baş ağrılarıeyvahedigeldismilebende iyiyim canım evdeyim işte oyalacak bişeyler arıyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar bu cinsiyette erkek olunca çabuk gösteriyo herhalde değilmi?
kızlar bu cinsiyette erkek olunca çabuk gösteriyo herhalde değilmi?
yok yok teyzesi üzermiyim üzmüyorum bugün mutluyuz çok şükür......ayy ben deli gibi nar yiyorum kaynanam temizliyo getiriyo bende kaşıkla yiyorum hatta nar yiyenin bebeginin yanagında gamzeli oluyormuş.....tabiki sen ellerinle yeme yersende bi yerine sürme elini çünki bebekde iz kalıyomuş öyle duydum ben
cnm ya benim teleşımı mazur gör...aklinialirimsmile ilk bebişim toxoplazmadan.. yani ben çok çiğköfte yerdimde evde annem yapar dışarda 2 günde 1.. ya kedi köpekten ki onun imkanı yok nerdeyse yada çiğ köfteden..doktorum bana bu sefer test verdiğinde toxoplazmaya karşı bağışıklığın var ilk düşüğün ondanmıydı dedi ardında çokmu çiğ köfte yedin diyince artık öle korkuyorum ki..adı bile yetiyo bana..yoksa illaki bildiğin yer..ama napim.. işte..bilmiyorumkismile
evet maalesef ilk haftadan beri var başağrısı ama 2 gündür şiddetlendi. evde dinlen canım bol bol, ye iç dinlenkaydirigubbakcemile3aç tv yi interneti ohhh sefa yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?