2011 Nisan Anneleri

ay canım allah razı olsun iyiki ayınlattın saol cnm bende evde yaptırıyım o zamn duymamıstım ki hiçç

cnm benim seni telaşlandırmak istemedim bak..sadece başıma gelen şey..tabi emin değiliz neyden oldu..belki hamileyken et kesmeyin elinizde yara varsa tehklikelide deniliyo ya...yada et kestiğiniz bıcakla başka şey kesmeyin..bunlada olmuştur bana bilemeyizde..olsun tedbiri elden bırakmayalım...ben anneme yaptırıyorum..ben aslen gaziantepliyim ama ist doğdum büyüdüm..et yerine bak bu sır sırrımı paylaşıyorum haşlanmış patatesi iyice ezin..yoğudunuz köfteye en son koyun doyamazsınızı tadıda ayın lezeeti veriyo..HA bide 4 erkeğimiz 3 kızımız var..bakalım başa baş sayırılır :) kaydirigubbakcemile3

aman sürme ne olur ne olmaz canım ayvayıda duydum narıda ayvayıda çook severim hemde ayvayı böle ince ince dogarırım ocakta tavada pişirirm yerim bayılırım ayyy canım çekti yaaa neyseki bugün pazar kayınpedere deyimde alsın :))) eskiden annem sobada yapardı şimdi sobayı nerden buluyum ahh eski günler ahhhhh

kızlar birde benim oğlum son 2 seferdir uyuyordu , bu sefer dr amcası bi kaç kere dürtünce uyandı kuzum kıpırdamaya başladı:)) erkek çocukları az hareket edermiş demişlerdi bana ....ne kadar doğru bilemem...

daha kesin oluyor esracığım ben dr a kesin mi hocam deyince bacak arasından pipisini gösterdi ve % 100 dedi...

Bugün herşeye muhalefet gibi olacak ama senin de %100 konuşmak için çok erken canım. Bana 14. haftada erkek dediler pipi gösterdiler 15. haftada bişey görünmüyor dediler kız olabilir dediler, 16. haftada erkek dediler pipi gösterdiler, 18. haftada kız dediler, 19. haftada kesin kız dediler. Bu pipi nereden çıkıp arada gösterdi kendini ya da dr'lar neyi benzetti anlamadım. Bunların tamamını 2 dr dönüşümlü söyledi. Ben en erken 16. haftada cinsiyetini dikkate alırım. 20'de kesin inanırım.

size cok özeniyorum ya benim kayınvalidem rahmetli annemde uzakta herseyimi kendim yapmak zorundayımakannehirbi kocama nazlanabiliyorum iştekaydirigubbakcemile3

olsun biz eşşegimizi saglam kazıga baylayalım da taktiri allahdan canım benim benimde bi yengem var ona yaptıtırım artık :)))) allahım esirgesin rabbim bize verecekse veririr alacaksa alır ama almasın ne olur bize sag salim versin inşallah

size cok özeniyorum ya benim kayınvalidem rahmetli annemde uzakta herseyimi kendim yapmak zorundayımakannehirbi kocama nazlanabiliyorum iştekaydirigubbakcemile3

ayyy ne özeniyon amann kocam olsada keske kimse olmasa yanımda ... samimi komsun falan yokmu gıı onlardan istesen ayyy bide ben deli gibi mandalina yiyorum

gittiğim doktorun ünvavnına ve cihazına güveniyorum canım bu işin piri denilebilecek bir dr, ama dediğin gibi süprizlerede açığız, kötü olmuş ama senin adına , sağlıklı olsunda canım önemli olan ooo bizim istegimiz evlat sahibi olmak kızla erkekle işimiz yok :))

ayy ben erkek hissediyorum deli gibi içerde kıpırdıyo resmini bile zor cekmişdi dr bende erkek çocukları erkekn kımıldar die biliyorum ama hayırlısı hakkımızda

öyleim valla:kedi:sen ne zamana kadar calışmayı düşünüyorsun canım?bu arada örgümü örsem die düşünüyorum sıkıntıdan:hulya:bebişe lazım ne de olsayerimseniben

bizim doğum izni doğumdan önce 2 ay, doğumdan sonra 2 ay. sonra da süt izinleriyle falan 6 ayı buluyor. ama ben son 2 haftaya kadar çalışacağım, doğum öncesi kalan 1,5 ayı sona ekleteceğim. bebişimle geçirmek, onu emzirebilmek için. ben izmirde oturuyorum ama manisada çalışıyorum, servisle gelip gidiyorum. sonlara doğru zor olacak ama herkes nasıl yapıyorsa ben de öyle yaparım Allah'tan bir mani gelmezse. Bebiş için değer tabi o kadar katlancamzemuszemusör canım ör ben maalesef hiç birşey yapamayacağım büyükler yapacak çünkü hiç vaktim olmuyor, gerçi örgüyü de pek bilmem zatenkaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...bende gurbetteyim eşim benim herşeyim...

amin amin benimde eşim gurbette :)) vatani görevini yapıyo kocam 4bucuk ayımız kaldı inşallah gelecek sonra herseyimi ona yaptıracam oda cok hevesli zaten çok istiyo kuzum

kız ne iş yapıyon sen izinler bittikden sonra kim bakacak bebeşine

kızlar ben bu doktora dadandığımdan beri aşı falan ne hiç bilmiyorum..bu gidişimde doktora sorim..tek sağlık ocaklarımı yapıyo...BİDE CNM DEDİĞİN GİBİ ERKEKLER 40 GÜNDEN SONRA KARNINDA PIT PIT HİSSEDERMİŞSİN...benim abime annem erkek demiş..benden önce ölen bi abim varmış onada erke demiş tutmuş..banada kız demiş çünkü taş gibi çökmüşün kıçımı oynatmamılım :) doğru çıkmış..banada hep kız dio ama annem belki çok istediğimiz içindir...çünkü annemle arkadaş gibiyiz benimde bu duyguları tatmamı istiyo ondandır..yoksa kız erkek evlat evlattır..

kızlar 16. haftada saglık ocagına gidip aşı yaptıracagını bilmeyen yok demi bunu sakın ihmal etmeyin

canım ben gittiğim hocaya sordum bu konuyu bende yapılması kanaatindeydim ama bana dediği, illa hamilelikte yapılacak bir aşı değil bu her insanın 10 yılda bir tetenozdan korunmak için yaptırması gerekmektedir...zaten kontrol altında hastanede doğum yapacaksınız bence gerek yok dedi...ama ben kararsızım 3 yıl öncede parmagım kesilmişti ve aşı yaptırmıştım...

insallah iyi olursunda işe devam edebilirsin canımkaydirigubbakcemile5ben örerim canım senin bebişinide zaten kız bebiş elbiselerinde gözüm kaldı cok güzelleropuyorumnanaktan

cnm manisada beden eğitimi hocalığını kazanmıştım o aralar sarmıştım okulu bıraktım bana göre değil die :) CBU DA okumuştum...sonra peyzajı seçtim zaten..sen nerde çalışıyosun ki böle servis falan LEEGÖRKEMM....izmiride çok iyi bilirim 3 senemi orda geçirdim....

kız ne iş yapıyon sen izinler bittikden sonra kim bakacak bebeşine

canım teftiş benim işim. denetim yapıyorum yani. izinler bittikten sonra halam bakacak bebişe. çünkü annem rahmetli, kayınvalidem uzakta. halamla aynı şehirdeyiz ve beni de o büyüttü zaten annem çalıştığı için. ara sıra kayınvalidemde gelir. öyle planladık şimdilik bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…