- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.041
amin amin benimde eşim gurbette :)) vatani görevini yapıyo kocam 4bucuk ayımız kaldı inşallah gelecek sonra herseyimi ona yaptıracam oda cok hevesli zaten çok istiyo kuzum
insallah iyi olursunda işe devam edebilirsin canımkaydirigubbakcemile5ben örerim canım senin bebişinide zaten kız bebiş elbiselerinde gözüm kaldı cok güzelleropuyorumnanaktan
cnm manisada beden eğitimi hocalığını kazanmıştım o aralar sarmıştım okulu bıraktım bana göre değil die :) CBU DA okumuştum...sonra peyzajı seçtim zaten..sen nerde çalışıyosun ki böle servis falan LEEGÖRKEMM....izmiride çok iyi bilirim 3 senemi orda geçirdim....
evet canım zaten manisada çalışanların çoğu izmirden gelip gidiyor. hemen hemen her firmanın (sanayisi çok büyük olduğu için biliyorsundur çok fazla irili ufaklı firma var) izmirin her semtine servisi var yoksa iş gücü sağlamaları pek mümkün değil manisadan.
iyi ozaman fazla değildir servis süren fabrikadaysa...izmiri manisayı seviyorum...
sağol teyzesii inşallah bakalımkaydirigubbakcemile5pazartesi olsun da doktor ne diyecek bakalım
kızlar birde benim oğlum son 2 seferdir uyuyordu , bu sefer dr amcası bi kaç kere dürtünce uyandı kuzum kıpırdamaya başladı:)) erkek çocukları az hareket edermiş demişlerdi bana ....ne kadar doğru bilemem...
KIZLAR okuduğumda kulklarıma inanamadım...aranızda duyan yada bilen varmı..yeni doğan bebeklerin sırtında diken olurmuş yani öle adlandırıyolar..hatta uykusuz bebeklerin sebebi buymuş ya anne duşta sırtından çıkaracakmış ovarak..yada kıyafetlere takılıp kendi çıkıyomuş..işin aslı şu imiş..bu kıl kökleri varmış bebeklerin sırtında kim tüy gibi ama siyah kimide kıl gibi sert ele batarmış..bunu çıkarmak gerekirmiş..ay forumda yazmışlar bi garip oldum yah
inşallah sağlıklı olsunda erkek olsada örerim ben yeğenimeolumunekankayizsmile
kızlar ben bu doktora dadandığımdan beri aşı falan ne hiç bilmiyorum..bu gidişimde doktora sorim..tek sağlık ocaklarımı yapıyo...BİDE CNM DEDİĞİN GİBİ ERKEKLER 40 GÜNDEN SONRA KARNINDA PIT PIT HİSSEDERMİŞSİN...benim abime annem erkek demiş..benden önce ölen bi abim varmış onada erke demiş tutmuş..banada kız demiş çünkü taş gibi çökmüşün kıçımı oynatmamılım :) doğru çıkmış..banada hep kız dio ama annem belki çok istediğimiz içindir...çünkü annemle arkadaş gibiyiz benimde bu duyguları tatmamı istiyo ondandır..yoksa kız erkek evlat evlattır..
kızlar ense kalınlıgınız kac cıktı acaba benım 1.35 12+6 gunlukken sızce nasıl
selam arkadaslar bayadir yazdiklarinizi okuyodum ve artik araniza katilmaya karar verdim kendimi tanitayim.benim bir oglum var 2,5 yasinda ,ikinci hamileligide 13.haftada bebegimi kaybetmistim gecen sene, simdi tekrardan hamileyim.insallah hepimize Allahim sagliklica kucagima almayi nasip eder..
geyet iyi cikmis canim,zaten 2,5 a kadar normal dedi benim doktorum.bizimkide 1,22 cikmisti.
selam arkadaslar bayadir yazdiklarinizi okuyodum ve artik araniza katilmaya karar verdim kendimi tanitayim.benim bir oglum var 2,5 yasinda ,ikinci hamileligide 13.haftada bebegimi kaybetmistim gecen sene, simdi tekrardan hamileyim.insallah hepimize Allahim sagliklica kucagima almayi nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?