2011 Nisan Anneleri

amin amin benimde eşim gurbette :)) vatani görevini yapıyo kocam 4bucuk ayımız kaldı inşallah gelecek sonra herseyimi ona yaptıracam oda cok hevesli zaten çok istiyo kuzum

ah canım güle güle kavuş kocana askerlik çok zor, allah yardımcınız olsun neyseki az kalmış...

evet canım zaten manisada çalışanların çoğu izmirden gelip gidiyor. hemen hemen her firmanın (sanayisi çok büyük olduğu için biliyorsundur çok fazla irili ufaklı firma var) izmirin her semtine servisi var yoksa iş gücü sağlamaları pek mümkün değil manisadan.

iyi ozaman fazla değildir servis süren fabrikadaysa...izmiri manisayı seviyorum...

KIZLAR okuduğumda kulklarıma inanamadım...aranızda duyan yada bilen varmı..yeni doğan bebeklerin sırtında diken olurmuş yani öle adlandırıyolar..hatta uykusuz bebeklerin sebebi buymuş ya anne duşta sırtından çıkaracakmış ovarak..yada kıyafetlere takılıp kendi çıkıyomuş..işin aslı şu imiş..bu kıl kökleri varmış bebeklerin sırtında kim tüy gibi ama siyah kimide kıl gibi sert ele batarmış..bunu çıkarmak gerekirmiş..ay forumda yazmışlar bi garip oldum yah

bende tam tersini duymustum erkek bebek 40 gunlukken segırıyormus gıbı karnında hıssedıyormussun kız bebek sabıt duruyormuş 4-5 aylık olana kadar

evt sert sert tuyler oluyor poposunun ust kısmında yıkarken ovalayınca gecıyor yıgenlerımı annem yıkıyordu ordan aklımda

selam arkadaslar bayadir yazdiklarinizi okuyodum ve artik araniza katilmaya karar verdim kendimi tanitayim.benim bir oglum var 2,5 yasinda ,ikinci hamileligide 13.haftada bebegimi kaybetmistim gecen sene, simdi tekrardan hamileyim.insallah hepimize Allahim sagliklica kucagima almayi nasip eder..

inşallah sağlıklı olsunda erkek olsada örerim ben yeğenimeolumunekankayizsmile

ayy inşallah bakalım meraktan da çatlamıyor değilimkaydirigubbakcemile3kız erkek ne çıkarsa bahtımızakaydirigubbakcemile3teyzesi teşekkür ederizz ne şanslı olacak valla, annesi yapamıyor ama sağolsun teyzoşları varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar dun doktora gittim 14.5 haftalık olmuş bebeğim elleri kafasında keyif çatıyo dedi doktor kıza benziyo ama kesin bişey söyleyemem dedi 3 hafta sonra kesinleşir dedi erkek olsa kesin belli olurdu heralde

bana saglık ocagı dedi 4aylık olunca aşı yapacagız die.....evet evlat evlattır yaa sag salim olsunlar yeter

hoş geldin canım aramıza rabbim yavrularını sana bağışlasın...başka topikten hatırlıyorum seni..

kaydirigubbakcemile3kızalrrrrrrr ne oldu biliyomusunuz ayyy cok cok mutluyum yaa cok cok koçişim bana hamilelik yollamışşşşşş ayakkabı yollamış şimdi kargo getirdi ayy nasıl mutlu oldum nasıl oleyy oleyyy aşkım taa mardinde beni düşünüyo canım kuzum yaaaopuyorumnanaktan canım aşkım canım yaaaaaa

hoşgeldin cnm aramıza rabbim bagışlasın yavrularını inşallah masallah size :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…