- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.061
ah canım güle güle kavuş kocana askerlik çok zor, allah yardımcınız olsun neyseki az kalmış...
kızlar ense kalınlıgınız kac cıktı acaba benım 1.35 12+6 gunlukken sızce nasıl
kaydirigubbakcemile3kızalrrrrrrr ne oldu biliyomusunuz ayyy cok cok mutluyum yaa cok cok koçişim bana hamilelik yollamışşşşşş ayakkabı yollamış şimdi kargo getirdi ayy nasıl mutlu oldum nasıl oleyy oleyyy aşkım taa mardinde beni düşünüyo canım kuzum yaaaopuyorumnanaktan canım aşkım canım yaaaaaa
hoş geldin canım aramıza rabbim yavrularını sana bağışlasın...başka topikten hatırlıyorum seni..
KIZLAR okuduğumda kulklarıma inanamadım...aranızda duyan yada bilen varmı..yeni doğan bebeklerin sırtında diken olurmuş yani öle adlandırıyolar..hatta uykusuz bebeklerin sebebi buymuş ya anne duşta sırtından çıkaracakmış ovarak..yada kıyafetlere takılıp kendi çıkıyomuş..işin aslı şu imiş..bu kıl kökleri varmış bebeklerin sırtında kim tüy gibi ama siyah kimide kıl gibi sert ele batarmış..bunu çıkarmak gerekirmiş..ay forumda yazmışlar bi garip oldum yah
Önümüzde kurban..ete değmeden de nasıl yapıcaz bakalım :)cnm benim seni telaşlandırmak istemedim bak..sadece başıma gelen şey..tabi emin değiliz neyden oldu..belki hamileyken et kesmeyin elinizde yara varsa tehklikelide deniliyo ya...yada et kestiğiniz bıcakla başka şey kesmeyin..bunlada olmuştur bana bilemeyizde..olsun tedbiri elden bırakmayalım...ben anneme yaptırıyorum..ben aslen gaziantepliyim ama ist doğdum büyüdüm..et yerine bak bu sır sırrımı paylaşıyorum haşlanmış patatesi iyice ezin..yoğudunuz köfteye en son koyun doyamazsınızı tadıda ayın lezeeti veriyo..HA bide 4 erkeğimiz 3 kızımız var..bakalım başa baş sayırılır :) kaydirigubbakcemile3
KIZLAR okuduğumda kulklarıma inanamadım...aranızda duyan yada bilen varmı..yeni doğan bebeklerin sırtında diken olurmuş yani öle adlandırıyolar..hatta uykusuz bebeklerin sebebi buymuş ya anne duşta sırtından çıkaracakmış ovarak..yada kıyafetlere takılıp kendi çıkıyomuş..işin aslı şu imiş..bu kıl kökleri varmış bebeklerin sırtında kim tüy gibi ama siyah kimide kıl gibi sert ele batarmış..bunu çıkarmak gerekirmiş..ay forumda yazmışlar bi garip oldum yah
Hoşgeldin skorpion, Rabbim , oğlunu ve tatlı meleğini sizlere bağışlasın..Allah tamamına erdirsin cümlemizi inş. a.s.selam arkadaslar bayadir yazdiklarinizi okuyodum ve artik araniza katilmaya karar verdim kendimi tanitayim.benim bir oglum var 2,5 yasinda ,ikinci hamileligide 13.haftada bebegimi kaybetmistim gecen sene, simdi tekrardan hamileyim.insallah hepimize Allahim sagliklica kucagima almayi nasip eder..
kaydirigubbakcemile3kızalrrrrrrr ne oldu biliyomusunuz ayyy cok cok mutluyum yaa cok cok koçişim bana hamilelik yollamışşşşşş ayakkabı yollamış şimdi kargo getirdi ayy nasıl mutlu oldum nasıl oleyy oleyyy aşkım taa mardinde beni düşünüyo canım kuzum yaaaopuyorumnanaktan canım aşkım canım yaaaaaa
kac gunlukken bu sonucu aldın canım
ayy cnm benim ne mutlu sana çok ince düşünen bi eşin varmış çok şanslısın.
güle güle kullan kübracığım çok sevindim adına canım...banada kocam askerdeyken kocaman bir buket yollamıştı çok hoşuma gitmişti...opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm aramıza rabbim bagışlasın yavrularını inşallah masallah size :))))))))
bu üçüncü daha önce ayakkabı yollamıştı birde evlilik yıl dönümümüzde telefon yollamıştı şimdide hamilelik yollamış ayyy yiyesim geldi koçişimi canım kuzum benim ayyy mutluyum hemde çoookkkkkkopuyorumnanaktan
mutluluğun daim olsun canım benim kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramıza...bende diyorum bak biri bizi gözetliyo :) maşallah..RABBİM HEPİMİZİ BÖLE SONUNA KADAR GÖTÜRÜR İNŞ..selam arkadaslar bayadir yazdiklarinizi okuyodum ve artik araniza katilmaya karar verdim kendimi tanitayim.benim bir oglum var 2,5 yasinda ,ikinci hamileligide 13.haftada bebegimi kaybetmistim gecen sene, simdi tekrardan hamileyim.insallah hepimize Allahim sagliklica kucagima almayi nasip eder..
canım koçişim mutlugumuz daim olsun babamız seni çook seviyorumaman nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?