2011 Nisan Anneleri

ayy cnm benim ne mutlu sana çok ince düşünen bi eşin varmış çok şanslısın.

ayyyyyyy bu nerden cıktı şimdi ilk defa duydum yaaaaa sasırdım arastırmam lazım

Önümüzde kurban..ete değmeden de nasıl yapıcaz bakalım :)

İlk defa duydum..:uhm:

Hoşgeldin skorpion, Rabbim , oğlunu ve tatlı meleğini sizlere bağışlasın..Allah tamamına erdirsin cümlemizi inş. a.s.

güle güle kullan kübracığım çok sevindim adına canım...banada kocam askerdeyken kocaman bir buket yollamıştı çok hoşuma gitmişti...opuyorumnanaktan

ayy cnm benim ne mutlu sana çok ince düşünen bi eşin varmış çok şanslısın.

ayyy nasıl mutluyum anlatamam şimdi varya koşup oynamak geliyo içimden eşim yanımda olaydı ona ne yemekler yapardım şimdşi :))) nasıl mutlu edersim iğçimden eşime deli gibi seni seviyorum demek geliyooooooo canım kocam düşünceli sevgilim harika bi baba olacak hissediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle kullan kübracığım çok sevindim adına canım...banada kocam askerdeyken kocaman bir buket yollamıştı çok hoşuma gitmişti...opuyorumnanaktan

bu üçüncü daha önce ayakkabı yollamıştı birde evlilik yıl dönümümüzde telefon yollamıştı şimdide hamilelik yollamış ayyy yiyesim geldi koçişimi canım kuzum benim ayyy mutluyum hemde çoookkkkkkopuyorumnanaktan

Hoşgeldin skorpion, Rabbim , oğlunu ve tatlı meleğini sizlere bağışlasın..Allah tamamına erdirsin cümlemizi inş. a.s.[/QUOTE]

hosbuldum.amin canim amin.cümlemizi insallah.

mutluluğun daim olsun canım benim kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan işte koçişimin bana taa mardinden yolladıgı elbisem yani hamileligim vede ayakkabılarım :)))))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım koçişim mutlugumuz daim olsun babamız seni çook seviyorum aman nazar degmesin

Eklentiler

• $Görüntü0197.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 38
hoşgeldin aramıza...bende diyorum bak biri bizi gözetliyo :) maşallah..RABBİM HEPİMİZİ BÖLE SONUNA KADAR GÖTÜRÜR İNŞ..

canım koçişim mutlugumuz daim olsun babamız seni çook seviyorum aman nazar degmesin

CNM olumunekankayizsmile çok yakışmış..çokda kokoşmuş hani..ay bizimki hayatta anlamax böle şeylerden..inş bebişle öğrenir inceliği falan...

ay vallahi kurban geliyo dimi...kızlar artık dokunmak yok..ete falan sakınlmaz: artık pişecek önemüze gelecek ve bizde afiyetle yicez :) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…