- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.081
kızlar resmini çektim elbisemin ayakkabımın şimdi koyacagım ekrana siz yorumunuzu söleyin artık :))))))))
bu üçüncü daha önce ayakkabı yollamıştı birde evlilik yıl dönümümüzde telefon yollamıştı şimdide hamilelik yollamış ayyy yiyesim geldi koçişimi canım kuzum benim ayyy mutluyum hemde çoookkkkkkopuyorumnanaktan
hoşgeldin aramıza...bende diyorum bak biri bizi gözetliyo :) maşallah..RABBİM HEPİMİZİ BÖLE SONUNA KADAR GÖTÜRÜR İNŞ..
:)) evet baya bir gözetledim..hosbulduk canim.amin.insallah hep birlikte.......opuyorumnanaktan
hoşgeldin aramıza...bende diyorum bak biri bizi gözetliyo :) maşallah..RABBİM HEPİMİZİ BÖLE SONUNA KADAR GÖTÜRÜR İNŞ..
CNM olumunekankayizsmile çok yakışmış..çokda kokoşmuş hani..ay bizimki hayatta anlamax böle şeylerden..inş bebişle öğrenir inceliği falan...
kızlar doktorum bana hergün gazı gitmiş soda önerdi oda 2 tane marka sadece...sade olcakmış..mineralli suymuş inanılmaz faydaları varmış bebeğe...her akşam içiyorum..dedi magnezyum verdi ya hergün iki tane yada sabah magnezyu akşam soda dedi..aklınızda bulunsun..
kızlar merhabalar umarım iyisinizdir bende bugun biraz daha iyim.Ama sabahları oldukca sinirli kalkıyorum nedense sizlerde de oluyormu bılmiyorum ama yataktan kalkana kadar karnımda kasılmalar oluyor hani cok heyecanlandıgımız zaman olurya o cinsten bazı arkadaşlarım magnezyum eksikliğinden olabileceğini soyledi dr dedim ama yok bişey içmene gerek yok demişti bende biraz soda içeyim bri ama burda kızılay yokki nitrit degerine bakpı alyım bari bende inşllah iyi gelir böyle şikayetlri olan arkadaşlar yazarsa en azında psıkolojık olarak rahatlamıs olurum sadece bende degılmıs dıye:))) öpüldünüz....
Oluyor canım bende de normal dedi doktor bekliyoruz hamilelikte dediya kızlar neredisinz ya..bişi sorcam sizde ara ara kasık ağrısı oluyomu...böle çok rahatsız edici değil ama ağrı gibide değil..ne bilim..normalmi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?