2011 Nisan Anneleri

canım çok güzel maaşallah da 'hamilelik' nedır?anlayamadım!!!!

kızlar doktorum bana hergün gazı gitmiş soda önerdi oda 2 tane marka sadece...sade olcakmış..mineralli suymuş inanılmaz faydaları varmış bebeğe...her akşam içiyorum..dedi magnezyum verdi ya hergün iki tane yada sabah magnezyu akşam soda dedi..aklınızda bulunsun..

çok teşekkürlerrrrrr ayyy benim herif çok düşencilidir günü gelmeden düşünür canım yaa kesinlikle ögretmesi lazım bebeginede demi alsın inceliginden ayy çok yakıştıgını düşünüyorum yaa hala üstümde cıkartmıyorum biraz önce eşimle telefonda konustuk bana dioki sakın giyme ben gelince giy yoksa kıskanırım dio kuzum yaaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

marka ne peki esracığım...

en iyisi sodada cnm kızılay çünkü içinde nitrit yok denilecek kadar az...bitanede daha vardı ama unuttum adını..biz hep bunu içiyoruz...

bu arada cnm kızılay soda değil...maden suyuymuş..üstündede yazyıyo zati :) doğal mineralli su die...yanıltmak istemem..insan biliyo ama bildiklerini aktarırken yanlışada düşe biliyo olsun istemem..

kızlar merhabalar umarım iyisinizdir bende bugun biraz daha iyim.Ama sabahları oldukca sinirli kalkıyorum nedense sizlerde de oluyormu bılmiyorum ama yataktan kalkana kadar karnımda kasılmalar oluyor hani cok heyecanlandıgımız zaman olurya o cinsten bazı arkadaşlarım magnezyum eksikliğinden olabileceğini soyledi dr dedim ama yok bişey içmene gerek yok demişti bende biraz soda içeyim bri ama burda kızılay yokki nitrit degerine bakpı alyım bari bende inşllah iyi gelir böyle şikayetlri olan arkadaşlar yazarsa en azında psıkolojık olarak rahatlamıs olurum sadece bende degılmıs dıye:))) öpüldünüz....

balkupu selam canım bendede mütiş derecede oluyor kasılma agrı hapsuruken hatta konusurken biile lafımı kesiyorr ahlıyorum magnezyum verdi doktor ilk ara sürekli ictim ama bu aralar bazen unutuyorum merak etme ama istersen magnezyum al iç doktora yadır bence gecmiş olsun cinsiyeti bellimi

saol cnm evt mgnezyum alsam iyi olacak henüz cinsiyetimiz belli degılben suanda yurt dısındayım burdaki dr lar uyuz biraz gecen hafta dr gittim daha emin degılım 1-2 hafta sonra gel ozmn soylerım dedi peki neden emin degılsınız dedim ama ipucu dahi vermedi neyse hayırlısı olur inşallah ilk bebiş olduğu için pekte önemli değil cinsiyeti sağlıklı sıhatli olsunda.Sen kaç haftalıksın cinsiyetiniz bellimi?

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıtecek gene hadı herkese ıyı aksamlar bebişlere iyi bakalım lütfen hadı bayyy:teytey:

cnm aman fazla kasmamaya dikkat et kendini...magnezyum eksikliğinden değil...ama magnezyum rahim kazılmalarını azaltarak rahatlamanı sağlıyo...beypazarı falanda var...yani cnm sonuç olrak mineralli su..doğal maden suyu içmeliyiz..sinirlide kalkma yatakdanklava: rahat ol biraz.. çünkü atık öle tırstım ki sinirlenemiyorum bile :) artık doğumdan sonra ihihihi

ya kızlar neredisinz ya..bişi sorcam sizde ara ara kasık ağrısı oluyomu...böle çok rahatsız edici değil ama ağrı gibide değil..ne bilim..normalmi yani..

Kızlar ben hepsini okuyamadım.Etle ilgili bir konu olmuş galiba o nedir ? Çiğ ete mi dokunmamak gerekiyor? Öyleyse peki neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…