2011 Nisan Anneleri

cnm çok saol artık buralardan bulacam dogal mineralli sulardan hangisi en iyise onu alırım hele babama soylesem gidip kaynagını bulur valla :).Babamda annemde cok heyecanlı herseyin en dogalını yedirip içirmeye çalısıyorlr saolsunlar valla cok şımarttılar.Bizim buralarda pek köy kavramı yok hep kentleşmeye gidilmiş ama ona ramen nerden buluyorsa hergun taze inek sütü ,yumurta bal, taze meyve özellikle de yaban mersini,kızılcık çok faydalıymıs hamilelikte her gün bol bol taze taze bulup getiriyor babam sağolsun tabiki benden çok ilk olcak torununu düşünerek:)Ama bunlara ramen sabahları cokhuysuz uyanıyorum bende nedenini anlayamadım ama çok pinpirikliyim ondan olsa gerek inşallah herşey yoluna girerde beyin olarakta rahatlarım ALLAHım hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun

Kızlar ben hepsini okuyamadım.Etle ilgili bir konu olmuş galiba o nedir ? Çiğ ete mi dokunmamak gerekiyor? Öyleyse peki neden ?

cnm olabildiğince çiğ ete anne adaylarının dokunması doğru değil..çünkü elimizde bir yaraada küçücük bir kesik dahi olsa..kana biliyorsun toxoplazma die bi mikrop geçiyo..oda allah korusun bebeğe çok zararlı...sonra bu bıçaklarla sebze vs kesinlikle doğramayın...yani çiğ olan herşeyde kaçının..yada eldiven kulanın..çünkü benim ilk bebişim bu mikroptan gitti...toxoplazmadan..ya çiğ köfte..ya çiğ et vb yada kedi köpek pisliği..şuan buna bağışıklığım var mesela..

:dance: OH NE GÜZEL...maşallah ya..bende bu gün cnm et istedi..kayınpederim gitmiş antrikort almış..şimdi pazı yedim demir deposu maş...bide et yerim oh... ne güzel böle hamişlik ya..babamda çeşit çeşit meyveyi eve doldumuştu yaw..maş..bebeğim önden önden gidiyo..RABBİM SAĞLIK VERSİN İNŞ..:Saruboceq:

canim senin ilk cocugun mu? canin et cekmis galiba oglan geliyo sana cinsiyet tahminlerinde okumustum et isterse canim erkek diye hayirlisi allahtan tabiki..

oh ne güzel valla süper...Şimdiden afiyet olsun sanada bebişede yarasın canım.....

KIZLAR ÇOK MUTLUYUM İLK DEFA ET YEDİM YA...4 AYIN SONUNDA...Bİ KERE TAVUK YEDİM ODA GÜZEL SOTELENMİŞ ONU KUSMUŞTUM ÖĞ..ama bunu yedim şok oldum...ilk lokma zor gitti ama yedim derken biraz fazla gitmiş :) olsun..bebişime yarasın..4 koldan bebeğimi besliyo herkes maşallah..ama bebişim en çok annesini sevcek oh oh..:dance: kimse kandıramaz onu...ay kızlar eğer kızım olursa ta kaç ay önceden int bi ablamıza sipariş verdiğim prenses takım vardı.. o öle güzel ki anlatamam hatta koayabilirim resmini.. yoksa beğenen olursa yapsın vallahi..bide yeni marfietli ip var markası o..ponponlu ama küşük ondanda bi battaniye örmüştüm sırf beğendiğim için..öle müthiş oldu ki kim görse bayılıyo resmenzemuszemus

oh oh yarasın çok şükür en zoru olan ilk trimestırı atlattık bundan sonra kim tutar bizi :))) aman maşallah

afiyet olsun.yarasin bebisine canim..$u dedigin takimla battaniyeyi koyda bizede fikir olsun :)) kizimiz olursa yapariz:ecrin_bebek:

kızlar meraba ben yazdıklarınız hep takip ediyordum ama yeni üye oldum 7ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum şuan 13haftalık hamileyim daha cinsiyetini bilmiorum ama sabırsız ve meraklı bi anne adayıyım bebek hareketlerini nezaman hissedicez?

aramıza hşgeldin cnm.
bazı arkadaşlar hissettiklerini söylüyorlar ama ilk bebekte hissedemezsin dedi bana doktorum.
bi kaç hafta snra belki

afiyet olsun.yarasin bebisine canim..$u dedigin takimla battaniyeyi koyda bizede fikir olsun :)) kizimiz olursa yapariz:ecrin_bebek:

cnm ya ilk defa istedi ama cnm et... ya sağlıklı olsunda yeter..tahminler kızdı ama kısmet bakalım az kaldı..ha sabredim :) bide resim eklendimi ya..ilk defa ekledim

aramiza hosgelmissin.hos bende bugun katildim aralarina:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…