- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.121
cnm ya ilk defa istedi ama cnm et... ya sağlıklı olsunda yeter..tahminler kızdı ama kısmet bakalım az kaldı..ha sabredim :) bide resim eklendimi ya..ilk defa ekledim
cnm ya ilk defa istedi ama cnm et... ya sağlıklı olsunda yeter..tahminler kızdı ama kısmet bakalım az kaldı..ha sabredim :) bide resim eklendimi ya..ilk defa ekledim
ne kadarda güzeller yapanin ellerine saglik.bunlari siparislemi yapiyolar?
sitesini verebilirim siparişle ve kapıda ödeme..bu takım sanırım 30 yada 35 tl idi..ama çok kaliteli iple yapış..ve kurdaleler elle yapıyodu sanırım..
kızlar bu abla dehşet ya...convers patik yapmış aklım şaştı..mükemmel şeyler yapıyo..
esrayagmur sıtesını versene çok sırınler benımde kızım olcak sıparış verılıyosa ıyı olur
canım hakikatende süpermiş eline gözüne emeğine sağlık yapanın sitenin adresini verirsen sevinirim öpt....
canlarım kelebekvehobileri buyrun..
kızlar bırde bu ara lizöz ler moda nısanda hava serın olur
canlarım kelebekvehobileri buyrun..
ay evet cnm..şöle kırık beyaz..şıkır şıkır... geceliğin üstüne :) ziyaretlerde iyi olur.. düşünüyorum ama hayalimdekiini bulursam alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?