- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.141
$u cinsiyette ke$ke ilk zamandan kan testiyle belli olsa ne güzel olurdu:ecrin_bebek:
benım dr soylemedı ogun başka yere gttık ogrendık.ıkılı testın kan sonucu 50nın altındaysa erkek dıyorlar ama senn kaç yaptırdınmı benım dr da demıştı duşuk çıkarsa erkek dıye
ikili test sonucu kagitlarim doktorumda ben hic görmedim kan alip o yolluyo ve sonuclar ona geliyo sadece biz 4 gün sonra arayip iyi olup olmadigini ögrendik. benim randevüm 18 inde o zaman gidince sorarim ama zaten o zaman artik kendiligindende ultrasonda görülür diye tahmin ediyorum.
ıyı çıkmasına sevındım canım.ınş soyler benımkı 16 haftadan once solemıyormuş bıde kan sonucunu daha almadım ondan başka yere gttım ben
benim doktorda 16 dan önce söylemez bakmaz bile,$u an 14.haftamdayim doktor tarihim gelene kadar 16.haftan tam basliycak $ansliysam söyler yoksa 20.haftayi beklemek zorunda kalirim( birde bebek gösterirse tabii.oglumda 16.haftada %99erkek demisti.
benim doktorum 11+ 0 da kıza benziyor ama kız demiyorum demişti 13+5 de % 99.9 kız dedi kızçem geliyor
canım bıde bıorıtım rustakvımı topıgı var ordakı mımoza ısımlı arkadaşta demıştı bana kız dıye o topıge yaz son adet tarıhını yaşını bakalım ne dıycek sana
benim doktorum 11+ 0 da kıza benziyor ama kız demiyorum demişti 13+5 de % 99.9 kız dedi kızçem geliyor
rus ve cin takviminde benimde kiz diyo ama bio ritimde arkada$ bakmisti erkek dedi oda hayirlisi artik $ansimiza ne gelirse.en ba$i saglikli olmasi.ben bir tane kaybettigim icin cinsiyet ikinci plana düstü bende.tabiki bir oglum var insan degisik olsun istiyo ama hayirlisi herseyin.:ecrin_bebek:
rus ve cin takviminde benimde kiz diyo ama bio ritimde arkada$ bakmisti erkek dedi oda hayirlisi artik $ansimiza ne gelirse.en ba$i saglikli olmasi.ben bir tane kaybettigim icin cinsiyet ikinci plana düstü bende.tabiki bir oglum var insan degisik olsun istiyo ama hayirlisi herseyin.:ecrin_bebek:
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
hayirli,ugurlu olsun kizin.darisi benim ba$ima:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?