2011 Nisan Anneleri

insallah canim benim.agzin bal yesin.:ecrin_bebek:oglu$umda kiz karde$ istiyomus.caillou varya cizgi film onun kiz karde$i gibi bizimde rozi miz olsun mus:))))

yok canım işte 45 dk.-1 saat falan sürüyor trafiğe bağlı. ben de izmir aşığıyım ama manisayı çok sevmiyorum açıkçası

Aynen.. Bence de Izmir bir tane baska güzel sehir tanimam üstüne.

Bu arada herkese günaydin. Sorunsuz güzel bir gün diliyorum hepinize.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...hepinize hayırlı cumalar diliyorum bu mübarek günler hürmetine yavrularımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin, ve her isteyene tattırsın bu duyguyu ...

günaydın canım yolun düşerse bu taraflara bekleriz izmireopuyorumnanaktan

Annemler Izmir de. 1 ay once 2 haftaligina yanlarindaydim.2 hafta yetmedi ama:çok üzgünüm:. Artik dogumdan birkac ay sonra Allah kismet ederse koca da izin verirse:) gelip 1 2 ay kalirim. Insallah tabi:)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
dün ikili teste gittik ense kalınlığı 1,3 çıktı çok şükür
sonuçları 1 hafta sonra alacakmışız 3 lü teste gerek yok dedi ama biz yaptırmak istedik 5 kasıma gün aldım
özel hastane ama devletten farkı yok cinsiyeti bellimi dedim. şimdi biz ense kalınlığına odaklandık bidahaki gelişinde söylerim dedi
biraz fırçaladı yani
hızlı hızlı ölçüm
soru yok kahverengi kanama noldu yok
canın isterse
Allahım sana emanetiz.....

Günaydın kızlar. Bizimde ense kalınlığımız 1.7 çıktı, çok şükür. Kan verdik benim kan sonuçlarıda 1 hafta sonra çıkacak.
Allah herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın. Cinsiyetini göstermedi, secde pozisyonundaymış, doktor biraz uğraştı, kıpraştırdı ama göstermedi. utandı sanırım. Artık bir dahaki randevuya.

Günaydın fıstıklar;
Bizde dün doktordaydık,test yaptırmadık bizi,bebeğimiz gayet sağlıklıymış,o kadar hareketliydi ki ben karnımda uslu uslu yatıyor zannediyordum 2 dakikada bile 10 farkl pozisyona geçti,resimlerini aldık,bizim doktorumuz cdye çekip vermedi,son teknoloji oralara uğramamış galiba
Neyse efendim gazla ilgili şurup verdi çünkü çok gazım oluyor ve karnım davul gibi şişiyor.Birde demir eksikliği için ilaç verdi.Cinsiyetiyle ilgili birşey söyleyemem erken falan dedi biz aaaa diye bastırınca eşimle erkek bebeği gibi ama kesin cinsiyetini 1 ay sonra söyleriz dedi ,sanırım bi erkek annesi daha var artıkgamyoncuiremsu

Mor maske bence o hastaneden kaynaklanmiyor, doktorlardan kaynaklaniyor. Eger doktor anlayisli iyi ve sempatikse sana karsi davranisi da oyle oluyor. Sanki hersey yolunda olup sen sevinince o da seviniyor hatta. Ama bazilari icin bu sadece bir is o yüzden mümkün olan en kisa süre de islerini yapip cikiyorlar aradan hic bir soruya tahammül göstermiyorlar. Sen bozma moralini madem ense kalinligina odaklanmis o aradan cikmis bir daha kontrolde yapacak fazla bir isi olmayacagindan sorularina cevap verecektir. Böyle tipler her yerde böyle maalesef

Günaydın Hatunlar ,
Cuma şerifleriniz de hayr olsun :)

bende şimdi çin ve rus takvimine göre cinsiyet tahmini yaptım ikiside Erkek çıktı..Yarın ense kalınlığı için kontrole gideceğim ama daha cinsiyet söylemez sanırsam.Ama inş. bebişim cinsiyetini belli ederde doktorum da söyler :)):CüvCüv:boshayallersmile

Gerçi hep ekşi yiyiyorum..ee ye ekşiyi çıkar ayşeyi diye öğrenmiştik :roflol:CADIARZU

günaydın canım;
bebişin gayet sağlıklıymış önce buna sevinelim:teytey:
doktorundan memnun eğilsen yol yakınken değiştir derim,çünkü ilgili doktorla herşeyini paylaşabilirsin gözün kapalı güvenebilirsin ama yoğun olan doktorlarda sen sormadıkça sorunlarınla ilgilenmiyor,benim doktorumda öyle not almıyor rahatsızlıklarımı,her seferinde ben hatırlatıyorum.Kadın 1 aya kadar hastalığımı değil beni bile unutuyordur.Doktorumun tecrübesine güvenerek ve gittiğimde samimi davranışına istinaden gidiyorum yoksa değiştirirdim bu zamana kadar.Olsun cinsiyetinide 1 ay sonra öğreniriz sıkma canını Allhım hayırlısını nasip etsin inşallah.

haklısınız arkadaşlar
ama insan bir sormazmı akıntınız noldu bittimi progestan bittimi der beni bilgisayarına kaydeder takip eder?
benim aklımda soru işaretleri tehlike geçtimi düşükle ilgili mesela
magnezyum içiyorum diyorum
başım ağrıyor diyorum önceden migrenin varmıydı diyor
magnezyumun bi faydası yok diyor
herneyse değiştirmem heralde cesaretim yok akraba ona doğum yaptı tüm sülale memnun
demezler mi bana sen neyini beğenmedin?
hastane teçhizat falan tercih sebebim zaten
iyi doktorda kişiden kişiye değişiyor galiba bana iyi gelen sana iyi gelmez
yavrularımız sağlıklı olsunda
pinguin senin işindaha zor arkadaşım gurbettesin bide Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…